Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי עם בעל רכב מיצובישי ספייס סטאר, שנת 2013.

הרכב נראה שמור ממש. יד ראשונה. קילומטראז' סבבה.

בעל הרכב אומר שהרכב נקי מסריטה, לא עבר אף תאונה ומוכן להתחייב על זה בבדיקה.

א-מ-מה? המחיר שהוא מבקש קרוב למחירון. 2,000 מתחת למחירון הרגיל ומעל המחירון המשוקלל (שמשקלל גם את קניית הרכב מליסינג כ-0 ק"מ).

עכשיו, הרכב ככל הנראה באמת שמור. השאלה אם במצב השוק הגיוני לשלם מחירון על רכב שלא חסר ממנו בשוק?

פורסם

אין חוקים.

אם תסכים למחיר שהמוכר רוצה על האוטו - יש עסקה.

לא תסכים - אולי יוריד ואולי יתקעש.

אישית לא הייתי משלם על ספייס סטאר מעל למחירון משוקלל (בטח אם היא יוצאת ליסינג) או מחיר שמתקרב למחירון בכלל. לא בדקתי, אבל אני די בטוח שהרכב הזה לא זוכה לביקוש של מאזדה 3/מיני קופר אס משומשת.

בנוסף - יש המון ספייס סטארים, זה לא איזה רכב ייחודי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אם זה ליסינג 0 ק"מ לשעבר,הבעלים הוא כבר יד 2 ולא ראשונה.

הרכב אינו נדיר ויש מספיק רכבים יד 1 פרטית מהרכב הזה,בשביל לקנות יד 2 מליסינג -זו דעתי לפחות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה יד שניה.

יש במחירון אפשרות להזין איפיון בעלים קודמים "קניה מליסינג 0 ק"מ".

תזין את זה, ולא ליסינג רגיל.

זה מוריד מהמחירון פחות אחוזים.

מה שקיבלת זה מחיר מחירון של האוטו.

נגיד שהוא נמוך ב 2000-3000 ש"ח ממה שהמוכר מבקש.

תפגש איתו, תבדוק את האוטו. אם הוא באמת שמור, במצב תקיו לגמרי ועם ספר טיפולים, תנסה להגיע אם המוכר למחיר שמתאים לשניכם. למשל אם צריך להחליף צמיגים, תבקש שיקזז 1000 ש"ח. אם יש טיפול או טסט קרוב כנ"ל.

מחיר מבוקש הוא מחיר התחלתי, הרוב המוחלט של המוכרים קובעים מחיר יותר גבוה ממה שהם מצפים לקבל בידיעה שיצטרכו להתפשר קצת.

בכל מקרה אם האוטו טוב 2000

ש"ח לפה או לשם זה לא כזה משנה.

פורסם
אין חוקים.

אם תסכים למחיר שהמוכר רוצה על האוטו - יש עסקה.

לא תסכים - אולי יוריד ואולי יתקעש.

אישית לא הייתי משלם על ספייס סטאר מעל למחירון משוקלל (בטח אם היא יוצאת ליסינג) או מחיר שמתקרב למחירון בכלל. לא בדקתי, אבל אני די בטוח שהרכב הזה לא זוכה לביקוש של מאזדה 3/מיני קופר אס משומשת.

בנוסף - יש המון ספייס סטארים, זה לא איזה רכב ייחודי.

הרכב לא יוצא ליסינג, הוא היה בבעלות פרטית סה"כ הוא קנה א"ז מחברת ליסינג וההבדל גדול

פורסם

אם הבחור הוריד 2000 ש"ח מהמחירון המשוקלל, אחרי הורדת הערך של יד שניה וליסינג,

ואין אחרת פרטית יד ראשונה באותו מצב או במצב יותר טוב במחיר הזה, אז מה המניע?!

פורסם
הרכב לא יוצא ליסינג, הוא היה בבעלות פרטית סה"כ הוא קנה א"ז מחברת ליסינג וההבדל גדול

עדיין, יש הפתחתה מסוימת ואם גם אחריה המחיר לא כזה אטרקטיבי - פשוט לעבור הלאה. זה רכב מספיק נפוץ ולא כזה נדיר. אין צורך להתפשר.

פורסם

חייבת להיות הפחתה ביחס למחיר של רכב זהה יד ראשונה שנקנה ישירות מיבואן.

הרכב נקנה בהנחה, הוא גם צריך להימכר באותו אחוז הנחה. זה בדיוק מה שיכול להפוך את הרכב הזה לאטרקטיבי גם לעומת מכוניות יד 00 (יותר זול) וגם לעומת מכוניות שהיו בליסינג (שימוש פרטי ויד ראשונה בפועל).

אם מתעקשים על מחיר קרוב למחיר של רכב יד 00, אין סיבה לקנות. אבל כמו שרשמתי - נפגשים, מדברים ומשם מחליטים.

פורסם

הוא לא עשה את זה..

הוא הוריד 2.000 מהמחיר הראשוני. עם שקלול הליסינג הוא כבר ביקש קצת מעל המחירון.

ואמר שהוא לא גמיש במחיר. אולי יפחית 500 ש"ח...

אם הבחור הוריד 2000 ש"ח מהמחירון המשוקלל, אחרי הורדת הערך של יד שניה וליסינג,

ואין אחרת פרטית יד ראשונה באותו מצב או במצב יותר טוב במחיר הזה, אז מה המניע?!

פורסם

אז תגיד לו שלום ולהתראות, ושידבר איתך כשירד מהעץ.

עוד תפסן שמחכה לפראייר שיעלה בחכתו. מהר מאוד הוא יתעורר מהחלום.

פורסם

על רכב שמור אכן שווה לשלם קצת יותר-אבל לא בהגזמה.

אם זה רכב שנקנה מליסינג יד 1 0 ק"מ הוא לא יכול להציג אותו כשווה לאחת שהוצאת מהסוכנות...למה?ככה.

זכותו המוחלטת אגב לדרוש כמה שהוא רוצה,אבל אם הפער בינכם לא מסתכם בסכום גדול אולי פנים מול פנים הוא יוריד יותר.

אנשים אוהבים לנסות לגרד "מחיר סופי ואחרון כי אני רציני לגמרי"-לדעתי אם אתה רציני והרכב לא רחוק במיוחד שווה לשאול רק בפלאפון אם יש מקום לגמישות (בלי דרישה לכמה)ואם כן לבוא לראות.

במידה ואתם מגיעים לעמק השווה שהוא המחירון האמיתי של הרכב לדוגמא ואין לך אופציה יותר טובה לא רואה סיבה למה לא לשלם מחירון.

אישית הייתי מעדיף לא לצאת "לא פראייר" הפרש של אלפיים ש"ח לקחת רכב עם יותר קילומטראז ופחות שמור.

אגב,

קח בעירבון מוגבל גם את כל מה שהוא אומר לך על הרכב עד שתראה ותבדוק אותו.

לא כל מה שמוכר מצייר כורוד באמת ככה,הרי יש לו אינטרס מובהק שתבוא ולמכור

פורסם

יש מחיר לכל רכב.

המחיר של הרכב הנ"ל, מתחיל ממחירון מינוס 15% - כי זו ההנחה שקיבל הבחור כשקנה את המכונית מחברת הליסינג.

מכאן, זה כבר הכל תלוי במו"מ ביניכם ובכמה הרכב הזה באמת מדליק אותך.

אם הקילומטראז' סופר נמוך, הרכב מטופל ומטופח ובאמת נראה כמו חדש (יחסית לרכב בן 4) - אז כן, שווה לשלם מחירון - אבל שוב, מזכיר - המחירון האמיתי מתחיל ממחירון מינוס 15%.

אנחנו מדברים על רכב נפוץ, בן 4 - לא על רכב נדיר ומיוחד ולא על רכב סופר שמור בן 8 לעומת אחרים שהם שחוטים לחלוטין.

פורסם

משה,

אתה לא סוחר, לכן כפי שכבר אמרו לפניי 2000 ש"ח לפה או לשם לא ישנו הרבה - רק קח בחשבון שאם תשלם 2000 יותר, סביר להניח שלא תקבל אותם כשתמכור.

ד"ר סובארו אין לך מושג כמה הנחה המוכר קיבל, ולכן האמריה שלך ש"המחיר מתחיל מ" אין לה על מה לסמוך. מחיר השוק מתבסס על היצע וביקוש, ואם מצב הרכב הזה טוב מהאחרים המוצעים כרגע למכירה פות"ש צריך להחליט אם זה שווה לוו את התוספת. אם אני לא טועה הוא מחפש רכב כבר חודשים רבים ולא מתגורר במקום נגיש.

משה - האם ראית את הרכב ונסעת בו או שאתה מתאר "רומן" טלפוני?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ההנחה היא תמיד 15%. זה מה שמקבלים ב"יד ראשונה 0 ק"מ", כמינימום של המינימום.

אולי אם יהיה איזה מבצע מטורף, תצליח לקבל 20%.

מה שבטוח, זה שלא הייתי מסבסד את ההנחה של המוכר, יהיה הרכב שמור ככל שיהיה. יש גבול להכל.

עם זאת, כמו שאמרת - הבחור גר במקום לא נגיש ויש לו בעיה לראות רכבים, אז שישלם. המגורים בפריפריה עולים הרבה כסף, בניגוד למה שחושבים.

פורסם (נערך)

נראה שמור זה בסדר, אם לא היה נראה שמור לא היינו מנהלים את הדיון הזה בכלל.

תגיע אליו, תבדוק איתו אם הרכב טופל, איפה טופל, ושיוציא לך הסטוריית טיפולים.

אחרי שנראה לך סביר, קח אותו לבדיקה.

אחרי שיש לך את כל הנתונים ביד, תיהיה הרבה יותר חכם.

אם אכן שמור כמו שהוא טוען, גם מחירון (מושקלל כן?) שווה את זה.

אם לא, אז גם במחירון מינוס 20% לא כדאי.

השוק היום רווי, ולטוב ולרע, הקונה הוא זה שידו על העליונה.

אם יתווכח איתך על אלפייה או שתיים, הוא עלול למצוא את עצמו סופג עוד ירידת ערך חודשית, ושוב משלם ביטוח על עוד חודש.

אם ידאג להבין זאת, 2,000 יותר או פחות לא ישנו כלום.

לך לעומת זאת, יש זמן, הכסף אצלך, לא זה, אחד אחר, זה לא רכב נדיר.

חבר מוכר עכשיו רכב, הוא כבר משהו כמו שלושה חודשים מנסה, כשהתחיל הגיעו טלפונים שרצו לתת לו 46 במקום 52 שהוא דרש.

הוא סירב, והיום שלושה חודשים אחרי, הוא מפרסם כבר ב42 - טלפונים אין.

עריכה אחרונה על ידי stum
בדקתי כמה החבר מפרסם את הרכב ביד 2, זה ירד כבר ל42
  • תוכן חדש...