Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי האופציה לקחת את אחד הרכבים הנ"ל

אשמח לשמוע מכם על שני הרכבים האלה מבחינת אחזקה וטיפולים.

כרגע שניהם על הכוונת שלי ואני רוצה לדעת כמה שיותר פרטים גם על הרכבים עצמם.

תודה.

Scan Speak

פורסם

הייתה לי סוזוקי איגניס 9 שנים ו160K, רכב 0 תקלות, לא ראתה מוסך כלל מלבד טיפולים שוטפים ופעם אחת החלפת טרמוסטט כטיפול מונע, לא היה לוקח טיפה שמן. הייתה לי את גרסת ה4X4, צריכת דלק סבירה - 1:12 - 1:13 בממוצע. עלות אחזקה נמוכה מאוד. הייתי מאוד מרוצה ממנה מכל ההיבטים. נוחות נסיעה סבירה - הרכב קופצני מאוד, והפלסטיקה זולה אך הרכב לא אכזב יום אחד.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

רכב זול לאחזקה מכל ההיבטים, גם חלקים זמינים. אם אין לך מה לעשות עם הנעה כפולה, תוותר.

תודה על התשובה

מה לגבי החלקים הכללים,יצא לך לברר מחירים ?

נגיד טיפולי 10k וכאלה...

פורסם

רוב הדגמים של איגניס שנמכרו בארץ הם 2x4 , מבחינת הרכב זה אותו הרכב שהיה לי, טיפול 10k נגיד - שמן 5w30 כ130 שח, מסנן שמן מקורי כ40 שח, מסנן אוויר תחליפי 50 שח, פלאגים מחליפים אחת ל100k (אירידיום).

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...