Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ניקיתי דבק מהדש עם אלכוהול רפואי והמקום נשאר מט, יש איך לשחזר אותו?

חומר רגיל של קארפלן לא עזר..

פורסם

נסה עוד כמה חומרים לשיחזור פלסטיקה ושימורה, אולי מהטובים ביותר. היית מצלם לנו כדי לראות את הנזק. מלבד החומרים הייעודים של דיטיילינג לשיחזור פלסטיקה לא יודע עוד מה יכול להמליץ לך. איזה חומר של קארפלאן ניסית?

פורסם

אלכוהול רפואי אכן מייבש את הפלסטיקה ולכן הגיעה למצב של יובש.

תנסה לרסס ספריי סיליקון בכמות יפה... תתחיל מקצה נסתר , לדעתי זה יפתור לך את היובש.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

ייתכן ונגרם נזק תמידי כיוון שהחומר ביצע סוג של חיתוך ולמעשה זה "הרס" את החלק הזה.

יש חומרים פלפלסטיקה שאיתם תצטרך לעשות פוליש קטן ולטפל בזה, ספק אם יחזור להיות כפי שזה כיום.

אכן, אלכוהול רפואי/אתנול למשל, משאירים "כתמים" על מגוון של פלסטיקים במידה והם באים איתם במגע, מנסיון.

נסה את החומרים הללו, הם ייעודיים לפלסטיקה וכל אחד מהם עושה טריק אחר.

אתה תמיד יכול לנסות את כל הערכה שלהם... במקרה יש לי נסיון עם החומר (הכחול), זה יכול לעזור.

במידה ואתה קרוב לרחובות, אוכל לבדוק האם יש לי את הבקבוקון הכחול למשל, שאולי, אולי יעזור לך.

SBC_npi-pc-10.jpg

https://www.novuspolish.com

773101.jpg

פורסם

לא להשתמש בספרי סיליקון!

שתי סברות הגיוניות:

האחד, יכול להיות שהאלכוהול ניקה יסודי,ומה שאנחנו רואים זה את הצבע של הדשבורד נקי. (מה שכרגע אתה צריך ליישם חומר הגנה כדי להחזיר לו את "הברק".

השנייה שכן,הוא דהוי כתוצאה מכך שהאלכוהול תקף את הפלסטיק. מה שגם כאן מומלץ להגן עם חומר הגנה לדאשבורד כדוגמת מה שהמליצו לך כאן.

פלאשדש של קארפלן הוא חומר מצויין, G6 של הכימיכל גם מעולה.

בהצלחה ותעדכן.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם (נערך)

תודה חבר, אני מעדיף בכל זאת ללכת על בטוח..

למישהו יד ניסיון עם הC4? לדעתכם יעזור?

עריכה:

darkmanxxx אני לא משתמש בסיליקון בד"כ רק בשביל הניסוי.

בכל אופן גם הקארפלן לא עזר. ככל הנראה האיזור נפגע (התייבש) מהאלכוהול.

עריכה אחרונה על ידי Albetx

פורסם
תודה חבר, אני מעדיף בכל זאת ללכת על בטוח..

למישהו יד ניסיון עם הC4? לדעתכם יעזור?

אף אחד לא יכול לתת לך גושפנקה חורצת שאכן זה יעזור.

מומלץ להשתמש במה שיש לך בבית (לא תכשירים המכילים סיליקונים) ואם זה לא יעזור.

ניקוי של המשטח עם APC עדין (בהדגשה עדין,לא מרוכז) ויישום חומר אחר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בבקשה:אחד החומרים הכי מומלצים בגרמניה מחברת SCHOLL CONSEPTS PURPLE,לא סיליקוני פיניש טבעי מט

20621944_1714803241905846_7899680046255557595_n.jpg20638765_1714802941905876_6578406003767084297_n.jpg[

עמידות כמעט שנה

עוד מתורגם

פרטי המוצר

Scholl Purple Interior

מחיר:100.00₪

500 מ"ל

תרסיס לפנים לרכב אשר יוצר שכבת הגנה אקטיבית למגוון משטחים כגון, פלסטיקה ומשטחים שהם דמוי עור. בעזרת שימוש בטכנולגיית פולימרים מודרנית החומר מאפשר ניקוי מהיר של אבק ומשטחים דהויים כמו דיפוני דלתות והדשבורד, Scholl Purple משאיר מראה נקי עם ריח נעים ואינו משאיר סימני ניגוב כמו כן אינו משאיר את המשטח שומני וחלק כמו חומרים אחרים. התריס אינו מכיל שמן סיליקון ומספק הגנה לאורך זמן על המשטחים.

הוראות שימוש:

1. רסס על המשטח ונגב עם מטלית מיקרופייבר.

(מומלץ להשתמש בפד ידני בצבע שחור מבית Scholl בכדי להגיע לתוצאות עוד יותר טובות)

2. אפשר לחומר להתייבש.

20480002_1714802298572607_6360807931796224365_n.jpg

פורסם

הכתמים האלה במקרה נמצאים באזורים שאתה משעין את היד תוך כדי נסיעה?

אצלי גם יש כתמים כאלה שנוצרו ממגע הגוף, אני לפעמים מניח את היד על החלק העליון מתחת לחלון כשהחלון פתוח, באזור הזה נהיו לי בדיוק כאלה כתמים, אבל ניקיון עם מטלית לחה וזה עבר.

פורסם

תודה ח על הרעיונות חברים, לא ציינתי אבל לא מדובר בפלסטיק קשיח אלה בסוג של ויניל.. ככה שפוליש כנראה לא רלוונטי.

בכל אופן הזמנתי את הc4, אחזור לעדכן.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...