Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לאחר שהחליפו לי במוסך מסרק הגה, תפוחי הגה, משולשים, גומיות ומוט מייצב, גומי אבק לציריה

נסעתי עם הרכב מרחק של 20 ק"מ ואז נשברה הציריה באמצע הנסיעה

המוסך אומר שאין קשר בין התיקון שהוא ביצע לבין הציריה שנשברה

אשמח לשמוע חוות דעת של מכונאים

פורסם

עולה השאלה אם לא היו נוגעים בצירייה היא הייתה נשברת?ואם הצירייה הייתה במצב גרוע אז מדוע המוסך לא זיהה זאת והחליף גומייה? לדעתי יש קשר ישיר לעבודת המוסך ואין במקרה הזה מקום לצירופי מקרים.אני הייתי לוקח אחריות כלפי הלקוח ומטפל בו בכפפות של משי.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

פורסם

נגעו בכל חור אפשרי של מערכת המתלים ואפילו הוציאו גומיית אבק של הצירייה והרכיבו חדשה, צריך להיות ממש תמים כדי להאמין שזה צירוף מקרים.

הרבה פעמים לא יודעים לעבוד, עושים קומבינות וקורים דברים כאלה.

אבל... עד שלא יוכח באמת צריך לקחת בערבון מוגבל הכל.

פורסם

ניראה שיש קשר לתיקון שנעשה אבל לא תוכל לעולם להוכיח זאת וגם אף גוף ולו ההגון ביותר לא יבוא ויצדיק אותך. בקיצור ככל הניראה חבל על המאמצים והוויכוחים ובצער תכין המזומנים. המקסימום שאתה יכול לעשות אם המוסך מתנער זה להחליף מוסך.

• תוכן חדש...