Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על מגרשי הטרייד אין .מבחינת אמינות אחזקת הרכב לפני המכירה .שקיפות ללקוח ואחריות שבמקרה תקלה מסודרת .אני לפני החלפה לפי עצת הפורום ירדתי מהאוקטביה .בסוף נתפשר על רכב של מיס דייזי מזדה 6 לא מרגשת מידי ולא משעממת מידי.

פורסם

לא יודע לגבי דירוג אבל יש מגרשים שכן הייתי רוכש מהם ויש שלא.

לדעתי, שלמה סיקסט לדוגמה זה מגרש שלא הייתי מתקרב עם מקל. גם לא מעט חוויות לקוח שסופרו כאן (שאם תחפש תמצא די מהר) וגם בהתרשמות אישית שלי מ2 מגרשים שלהם באזור חיפה והמפרץ, שיותר נראו כמו פירוקיות מאשר מגרשי מכירת רכבים.

לעומת זאת, דווקא מקרסו טרייד אין קיבלתי רושם חיובי יחסית ב2 רכבים שקניתי מהם וכשהייתה בעיה הם טיפלו בה על חשבונם עם חלפים מקוריים בלי בלבולי מוח ובלי ויטמין P - רק מה ספק אם תמצא מאזדה 6 בקרסו.

יש סוכנויות נוספות שגם עליהן שמעתי דברים טובים כמו אוטו-סנטר, לובינסקי ואלדן אבל זה בגדר שמועה ולא המלצה מנסיון אישי.

בכל מקרה שלא יהיה:

- לא קונה רכב ממגרש בנתניה והאזור.

- בדיקה עושים לרכב (תמיד!) בכסף שלך, ובמכון בדיקה מטעמך (אחד שלא הומלץ לך על ידי מישהו במגרש) וכל זה לפני הרכישה.

פורסם (נערך)

כל מה שאמרת לגבי החברות נכון, יוצא לי לטייל לא מעט במגרשים ובהם הרכבים הכי שמורים ( כולמוביל טרייד, קרסו טרייד, אוטו סנטר ואלדן).

בשלמה סיקסט וליספוריו ובאג'דט לא ממליץ בכלל, באמת פירוקיות, רואים את זה גם בשטח לצערי.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם
לא יודע לגבי דירוג אבל יש מגרשים שכן הייתי רוכש מהם ויש שלא.

לדעתי, שלמה סיקסט לדוגמה זה מגרש שלא הייתי מתקרב עם מקל. גם לא מעט חוויות לקוח שסופרו כאן (שאם תחפש תמצא די מהר) וגם בהתרשמות אישית שלי מ2 מגרשים שלהם באזור חיפה והמפרץ, שיותר נראו כמו פירוקיות מאשר מגרשי מכירת רכבים.

לעומת זאת, דווקא מקרסו טרייד אין קיבלתי רושם חיובי יחסית ב2 רכבים שקניתי מהם וכשהייתה בעיה הם טיפלו בה על חשבונם עם חלפים מקוריים בלי בלבולי מוח ובלי ויטמין P - רק מה ספק אם תמצא מאזדה 6 בקרסו.

יש סוכנויות נוספות שגם עליהן שמעתי דברים טובים כמו אוטו-סנטר, לובינסקי ואלדן אבל זה בגדר שמועה ולא המלצה מנסיון אישי.

בכל מקרה שלא יהיה:

- לא קונה רכב ממגרש בנתניה והאזור.

- בדיקה עושים לרכב (תמיד!) בכסף שלך, ובמכון בדיקה מטעמך (אחד שלא הומלץ לך על ידי מישהו במגרש) וכל זה לפני הרכישה.

אני קניתי מאזדה 6 מקרסו טרייד אין.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני יכול לדרג את טרייד מוביל אחרונים ברשימה, שירות שעושה בדיחה מהלקוח, שקרנים ונוכלים בכל מובן המלה, לצערי אחרי ניסיון רע מאוד איתם, ועוד צוחקים לך בפנים כאשר מוציאים אותך פשוט מטומטם.

פורסם

אחי ואני קנינו מקרסו טריידאין. אחי קנה לפני כמעט 3 שנים והכל טוב. אני קניתי לפני 3 חודשים ובינתיים הכל טוב.

מי שנראו לי לא טוב הם ליס4יו שניסו לשכנע אותי לקנות רכב שנראה לי מוזנח

פורסם

באופן מצחיק קרסו טרייד וליס4יו זה..קרסו.

אוטודיל בדרך כלל בסדר באמינות אבל המחירים שמה הרבה פעמים גבוהים ולא ריאלים ביחס לשוק,

טריידמוביל קצת פושרים וסגורים מראש בכמה איזורים עם כמה מכוני בדיקה לבדיקות נקיות מאוד.

אלדן לרוב בסדר, בסיאט הקודמת שלי כרכב חברה טיפלו לפי הספר במוסך מורשה - אבל תיקון תאונת פח שהיה לי נראה לא הכי יפה לדעתי והיה דיי חפלפי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

קשה לדרג את החברות האלו. אם חלק גרועות כמו שטוענים פה - כנראה שהן היו נסגרות. זה מאוד תלוי על איזה סוכן אתה נופל. בכל חברה יש רכבים טובים יותר ופחות. פשוט סוכן טוב - לא יציע לך את אותם לימונים רקובים. ממליץ להיכנס לסוכנות שקרובה אליך ובה יש מלאי מספיק גדול ולבחור טוב טוב מי האיש מכירות שאתה מתיישב מולו.

פורסם

כל אחד כאן יכול לתרום מניסיון שלו. לדרג יהיה קצת קשה - אותה החברה אצל חלק מלקוחות נתנה חוויה חיובית, אצל אחרים אולי ההיפך.

לי היה ניסיון טוב עם לובינסקי טרייד, כל מוביל ואלדן. טרייד מוביל חולון היו בסדר, בסניף רשל"ץ מרחו זמן והחזרת מקדמה ( הרכב המובטח פשוט לא הגיע ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מפברואר עד אפריל הייתי בתהליך חיפוש וקנייה של מכונית בסביבות ה35 אלף,

יצא לי להכנס ולהתעניין בסניפי הקריות של מספר חברות:

קרסו טרייד אין- מאוד נחמדים ושקופים, לא מסתירים כלום, הזמנצי וביטלתי, הנציג קצת שיחק אותה נעלב, אבל דאג שאקבל את המקדמה באותו יום(באשראי).

בכל מקרה, נתן תחושה טובה במהלך תהליך הקניה, ואין ספק שאמליץ ואחזור בעתיד אם ארצה לקנות רכב נוסף.

טריידמוביל- לא הסכימו להראות לי בכלל טפסי בדיקה של כל המכוניות שהציגו בפני, כך שלא יכולתי לפסול לפי בדיקה נקייה מדי או רעה מדי. התחייבו בבדיקה, אבל זה לא הספיק מבחינתי וגרם לי לעזוב. (רצו שאשלם על שינוע כחלק מהמקדמה- שלא יוחזר אם לא אקנה, אאל״ט כ300 או 500 שקל מתוך 2000) הבנתי שזה תלוי סניף, ובמקומות אחרים נותנים.

שלמה- תהליך המכירה היה מאוד אגרסיבי ולא נעים(למרות נחמדותו של הנציג).

שכנעו אותי לשלם מקדמה במטרה לשריין את הרכב, למרות שאמרתי שסיכוי נמוך שאקנה, וכנראה מחר אבטל(יאמר לזכותם שהחזירו די מהר), גם כאן לקחו את זה קשה כשביטלתי אחרי יום(כאילו לא ידעו).

אוויס- מקום הרכישה הסופי, נציגים נחמדים, שקיפות, עזרה במציאת רכב מתאים, רוב הבדיקות שהוצגו היו רגילות ולא נקיות ומחשידות מדי.

פורסם
מפברואר עד אפריל הייתי בתהליך חיפוש וקנייה של מכונית בסביבות ה35 אלף,

יצא לי להכנס ולהתעניין בסניפי הקריות של מספר חברות:

קרסו טרייד אין- מאוד נחמדים ושקופים, לא מסתירים כלום, הזמנצי וביטלתי, הנציג קצת שיחק אותה נעלב, אבל דאג שאקבל את המקדמה באותו יום(באשראי).

בכל מקרה, נתן תחושה טובה במהלך תהליך הקניה, ואין ספק שאמליץ ואחזור בעתיד אם ארצה לקנות רכב נוסף.

טריידמוביל- לא הסכימו להראות לי בכלל טפסי בדיקה של כל המכוניות שהציגו בפני, כך שלא יכולתי לפסול לפי בדיקה נקייה מדי או רעה מדי. התחייבו בבדיקה, אבל זה לא הספיק מבחינתי וגרם לי לעזוב. (רצו שאשלם על שינוע כחלק מהמקדמה- שלא יוחזר אם לא אקנה, אאל״ט כ300 או 500 שקל מתוך 2000) הבנתי שזה תלוי סניף, ובמקומות אחרים נותנים.

שלמה- תהליך המכירה היה מאוד אגרסיבי ולא נעים(למרות נחמדותו של הנציג).

שכנעו אותי לשלם מקדמה במטרה לשריין את הרכב, למרות שאמרתי שסיכוי נמוך שאקנה, וכנראה מחר אבטל(יאמר לזכותם שהחזירו די מהר), גם כאן לקחו את זה קשה כשביטלתי אחרי יום(כאילו לא ידעו).

אוויס- מקום הרכישה הסופי, נציגים נחמדים, שקיפות, עזרה במציאת רכב מתאים, רוב הבדיקות שהוצגו היו רגילות ולא נקיות ומחשידות מדי.

אוויס בליסינג הטיפולי מטפלים רק במוסכים מורשים וזה בהחלט ראוי לציון

פורסם

מדגם אישי לא מייצג.

אבא שלי רכב מספר פעמים מאלדן והיה מבסוט.

כשאני עשיתי סיבוב מקיף ב"עיר המכוניות" בגלילות התרשמתי שהם אכןהרבה יותר מוצלחים מהאחרים. אבל מדובר בסיבוב שלא הגיע לכדי רכישה.

בלובינסקי טרייד שם קיבלתי הצעות לא טובות בכלל. הרגיש לי מעט "שיטת מצליח" כשניסו למכור c4 במחיר לא ריאלי. קשור כנראה לכך שהם שם היו עם חניונים שלמים של הסחורה הבלתי נמכרת הזו. כמויות עתק של הרכב הזה.

בחיפושי הגעתי גם לאוטו סנטר בבילו. מהתנהלות עם המוכר הוא נתפס בדבר שקר. חשדתי שהרכב שהוא מציע לי זה אותו רכב שהוצע לי כיד שניה מסוכנות ברעננה. פרס על הגינות הוא לא קיבל אצלי.

עד כמה זה מייצג? לא יודע

פורסם

אני לא הייתי מזדרז לדרג, בהרבה מהמקרים חוויית השירות מושפעת מאד מהנציג שנפלת עליו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...