Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1) קניתי את המאזדה 3 קומופורט לפני חודשיים לא קניתי את הפרימיום כי אני גבוה והגג הנפתח הפריע לי

המינוס הייחיד שמצאתי עד עכשיו הוא שהאוטו לא מרווח ואפילו אפשר להגיד שהוא צפוף לי (אני 185 סמ )

חוץ מזה האוטו מאוד מהנה לנהיגה מגיב מצוין מנוע וגיר מעולים אחיזת כביש טובה מאוד הגה מדויק

צריכת דלק בעיר 1 ל11

בנוסף האוטו היחיד יחד עם סובארו שמיוצר ביפן מאובזר ונראה טוב (האטצבק )

ממליץ אם אתה לא איש גדול

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1)

ממליץ אם אתה לא איש גדול

גודל זה דבר יחסי ....חחחח....

אין לך במקרה בעיות עם הכסא?אומרים שהוא ממש לא נח!

פורסם

אכן לקח לי זמן להתרגל לכסא הוא יותר נוקשה וספורטיבי

מתוך 2 ממשפחתי שנהגו על האוטו 1 אהב ו1 לא

פורסם

קנינו מאזדה 3 מהסוכנות בתחילת פברואר.

יתרונות:

אבזור

מראה(הרכבים היותר יפים שנוסעים על הכביש)

איכות נסיעה(מניח שה6 מתעלה עליה בעניין הזה)

חיסרונות:

צריכת דלק עירונית(בין עירונית עם בקרת שיוט פשוט מעולה, 2000 סלד קבוע.)

תא מטען ומושב אחורי נורא מאכזבים לרכב משפחתי.

חייב לציין שכל בנאדם שנכנס אליי לרכב נותן איזה פידבק חיובי על העיצוב פנים, אז אם זה משהו שמשנה לך זאת נקודה למחשבה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

בלי להיכנס לשיקולים שלך -בין אם לקחת את ה3 או ה6(באמת שזה אינדיבידואלי ובמידה ואתה לא צריך רכב מנהלים ואין לך כסף "מיותר" תקח את ה3).

לא משנה איזו מהן תיקח-תיקח את הגרסא המפוארת.

מעבר לתוספות והאביזרים הנלווים של הגרסא הבכירה-2 הרכבים נמצאים בליסינג בכמויות גדולות,

ואותם 10 אלף שתשקיע עכשיו יהיו שווים לך הרבה יותר במעמד המכירה(אף רכב שמוצף בליסינג שמור ככל שיהיה ברוב המקרים לא יגרד אפילו את המחירון מלמטה).

פורסם

ואותם 10 אלף שתשקיע עכשיו יהיו שווים לך הרבה יותר במעמד המכירה(אף רכב שמוצף בליסינג שמור ככל שיהיה ברוב המקרים לא יגרד אפילו את המחירון מלמטה).

גם אני חשבתי כך. שווה להשקיע עוד 8,000 ש"ח עבור חלון גג (שלא נראה שאשתמש בו אי פעם), ריפודי עור (שמאוד קשה לשבת עליהם בקיץ אצלינו במדינה), מושב נהג מתכוונן חשמלית (למה צריך את זה?), כניסה ללא מפתח (נו , באמת !!!) ?

אם העניין הוא במכירת הרכב, אז נכון. הצפי למכור רכב כזה הוא מצוין. אבל האם לא מספיק במקרה זה לרכוש את דגם הקומפורט ?

האם זה לא מספק במקרה זה? הרי דגם זה לא ישווק לציי רכב הליסינג למיניהם (או שמא אני טועה.....)

פורסם

אם אתה לא רואה ערך מוסף באבזור נוסף, אל תשלם יותר על אבזור נוסף...

שווה לך להציץ, באתרי יד ראשונה, 0 קילומטר, אפשר לראות את המאזדות ברמות האבזור הנמוכות באיזור 115.

בנוסף אחד הקלפים החזקים של המאזדה הוא האבזור. אם אתה לא רואה בו ערך מוסף אולי שווה לך לבדוק מכוניות אחרות שהן לא דווקא מאזדה, לא חסרות יפניות נוחות אמינות וחסכוניות בדלק, אם אלו הפרמטרים שלך... לדוגמא קורולה וכו'.

פורסם
כניסה ללא מפתח (נו , באמת !!!) ?

מכל האיבזור שציינת זה הדבר שלא הייתי שוקל היום לרכוש רכב בלעדיו. ברגע שמתרגלים לkeyless מלא קשה לחזור אחורה, גם אם לך זה נשמע מיותר.

פורסם
מכל האיבזור שציינת זה הדבר שלא הייתי שוקל היום לרכוש רכב בלעדיו. ברגע שמתרגלים לkeyless מלא קשה לחזור אחורה, גם אם לך זה נשמע מיותר.

היית שם עוד 8K ש"ח בשביל דבר כזה?

פורסם
גם אני חשבתי כך. שווה להשקיע עוד 8,000 ש"ח עבור חלון גג (שלא נראה שאשתמש בו אי פעם), ריפודי עור (שמאוד קשה לשבת עליהם בקיץ אצלינו במדינה), מושב נהג מתכוונן חשמלית (למה צריך את זה?), כניסה ללא מפתח (נו , באמת !!!) ?

אם העניין הוא במכירת הרכב, אז נכון. הצפי למכור רכב כזה הוא מצוין. אבל האם לא מספיק במקרה זה לרכוש את דגם הקומפורט ?

האם זה לא מספק במקרה זה? הרי דגם זה לא ישווק לציי רכב הליסינג למיניהם (או שמא אני טועה.....)

ממש ביטלת כל יתרון של הרכב זה.

הדבר הראשון והמשמעותי ביותר הוא ההבדל בהספק בין הגרסא הבכירה לאקטיב-מה שבהחלט יתרום לפות"ש וישפר לו משמעותית את חווית הנסיעה.(ושיקול משמעותי של לא מעט אנשים)

הדבר השני הוא שלמעשה כל האבזור הנוסף שכרגע ביטלת כל צורך בו זה נורא אינדיבידואלי-אצל אחד חלון בגג זה עוד רכיב מיותר שעלול להתקלקל בזמן שלאחר זה דילברייקר בבחירת רכב.

כמובן שלכל אבזור נוסף יש את היתרונות והחסרונות שלו-אני מכיר גם לא מעט אנשים מבוגרים שלא מבינים מה הצורך באבזור מיוחד-תן להם הגה רגיל(לא כוח),4 גלגלים ומזגן במקרה הטוב וזה יספק אותם.

ולבסוף עניין המכירה הוא בהחלט שיקול משמעותי וכשההפרש בין הגרסאות נמוך יחסית כן שווה לקחת את זה בחשבון.

אגב-דווקא לגרסת קומפורט סביר להניח שלא הייתי בוחר להוסיף יותר מכמה "שקלים"-כי אז אתה באמת אך ורק מוסיף על כמה "קישוטים" ומרבית האנשים לדעתי לא ישלמו הרבה מעל למחיר שנמכרת אקטיב לדעתי.

פורסם

כדי לבדוק את ה6 ואפילו ברמת הכניסה , המנוע מספיק נמרץ ובלי תוספות שלא צריך ושיכולים להתקלקל אי אפשר לדעת .

גם גדול ומרווח גם מרשים תמורה טובה לתקציב מאזדה בשנים האחרונות באמת קפצו מדרגה .

אישית הייתי מוותר על איבזור בשביל ה6 כי מאובזרת במה שצריך .

יתר התוספות זה סתם גובים מחיר מופקע ובשביל חלון שמש ומושב חשמל ולא הייתי ממהר לשלם עליהם .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

הדבר הראשון והמשמעותי ביותר הוא ההבדל בהספק בין הגרסא הבכירה לאקטיב-מה שבהחלט יתרום לפות"ש וישפר לו משמעותית את חווית הנסיעה.

מה המשמעות שציינת לגבי הבדלי ההספק בין הגירסה הבכירה לאקטיב?

כל שידוע לי שהמנוע בכל דגמי ה-3 (2.0L בלבד) הינו אותו מנוע ואותו הספק , ומה שמבדיל את המחיר כאן הינו פשוט הדגם והאביזרים שנלווים אליו.

אם לא כך הדבר - אשמח אם תבהיר את עמדתך בנושא זה.

ולגבי ה-6 , כבר נאמר שרכב זה לא מצדיק את קנייתו לעומת דגם ה-3 המפוארת ביותר, הן מבחינת האיבזור הדל שלו והן מבחינת ירידת ערך הרכב שהינה משמעותית בהרבה.

פרט לכך - לאחר נסיעתי הקצרה ברכב אוכל לאמר בוודאות שהנהג מרגיש כאילו נוהג בתוך "ספינה" שמשיטה אנשים (רכב כבד).

ואם כבר 6-אז 2.5L, אך זה שותה דלק בכמויות וגם מחירו ממש לא זול.

פורסם

הלכת לבדוק את הבדלי המחירים?

כשאני קניתי את המזדה, התכוונתי לקנות את הקומפורט והסוכן טען שבעוד 2000 שקל אוכל לקחת את הפרמיום(שינויי מחירים של ה1 לינואר)

אבל כמו שאמרו לפני, אם אתה לא רואה את האבזור של המזדה נחוץ אז הייתי מחפש רכב אחר כי זה מה שמייחד את מזדה(ביחד עם אמינות)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לגיסי יש את הדגם 2.5 חדש שהחליף את ה-2.0 בת שלוש. לדבריו, הפער בצריכת דלק במאזדה 6 מנוע 2.0 לבין 2.5 הוא בערך 10% (1 ל-11 לעומת 12.5).

לעניות דעתי לא מדובר בפער מהותי.

עכשיו צריך לשאול אם צריך את התוספת גודל (והמחיר) של 6... (אם היה לי את הכסף לשניהם, אישית הייתי לוקח את ה-6).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...