Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
אני בתור ילד, (גיל 4 ומעלה) נסעתי באופן קבוע בארגז של הסובארו טנדר של אבא שלי.

היו שני ספסלים לאורך הארגז בכל צד. בלי חגורה, בלי מזגן, בלי כלום.

לא אשכח פעם אחת שכבתי על הספסל עם הראש לכיוון החלון המחבר בין הארגז לקבינה בשביל לקבל קצת מזגן,

במהירות 50-60 קמ"ש אבא שלי בלם בלימת חירום ונכנסתי עם הראש בתוך החלון. בתור ילד!

:)

הכי גרוע במושבים האלה בארגזים, זה שהם היו מתקפלים ברגע שהיית קם ובמהירות.

ככה שכל קפיצה בכביש, עם המתלים הקשים של הטנדרים האלה, הייתי עף קצת באוויר ונאבק להחזיק את המושב פתוח עם הידיים.

יש לי תמונה שלי בתוך סל-קל, אני לא חגור אליו והוא לא חגור למושב, על המושב האמצעי המוגבה בפולקסווגן LT (או שזה היה טרנספורטר דור שני).

לחשוב שלא היינו חוגרים מאחור עד מעמקי שנות ה-90. היום אני רואה ילדים לא חגורים ומזדעזע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשנת 89 לאחותי היתה בת מצווה והיא ביקשה פוני.

הכי קרוב שהשיגו זה חמור מפינת החי של קיבוץ.

אני הייתי בן 6.

אבא שלי, סבא שלי ואני נסענו לגן שמואל לאסוף אותו עם הטנדר פיז'ו 404 או 504 של המושב.

הטנדר היה סגור אז היה צריך להיות מישהו עם החמור שירגיע אותו כל הנסיעה.

מן הסתם בחרו אותי, שאשב על הספסל הזוועתי הזה בחלק האחורי עם חמור שכל רגע יכול להתחרפן.

הנסיעה עברה בשקט וזה לא נראה כל כך הזוי באותה תקופה אבל היום זה נראה על גבול הפלילי.

פורסם
הכי גרוע במושבים האלה בארגזים, זה שהם היו מתקפלים ברגע שהיית קם ובמהירות.

ככה שכל קפיצה בכביש, עם המתלים הקשים של הטנדרים האלה, הייתי עף קצת באוויר ונאבק להחזיק את המושב פתוח עם הידיים.

בדיוק הספסלים האלה!

הם גם היו מרופדים בדמוי עור מגעיל מעפן שהיה נדבק לעור כשהיה חם.

אשכרה תנאים לא הגיוניים להסעת נוסעים בכלל וילדים בפרט.

מן הסתם בחרו אותי, שאשב על הספסל הזוועתי הזה בחלק האחורי עם חמור שכל רגע יכול להתחרפן.

הנסיעה עברה בשקט וזה לא נראה כל כך הזוי באותה תקופה אבל היום זה נראה על גבול הפלילי.

:lol::lol::lol:

פורסם

מצטרף אליכם עם החוויה המפוקפקת בטנדר, לאבא שלי הייתה פיזו 404 עם ארגז סגור מהעבודה. קלעתם בול בכל הדברים.:lol:אני גם זוכר שהיה תמיד ריח משונה בארגז, ברזל משולב בדלק משהו יחודי לרכב.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אמנם אני מאמין שאני הצעיר מבין המגיבים, אך גם אני זוכר שבשנות ה-90 אני ואחותי היינו יושבים על הברכיים של אמא שלי בנסיעות בשקודה פליסיה טנדר. אחרי ש"השתדרגנו" לרנו אקספרס, עברנו לספסלים בארגז המוזכרים כאן בשרשור :)

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
בנוסף, בטרנזיט הספסלים היו לאורך הרכב ולא לרוחב כך שבמקרה של תאונה היית עף על זה שיושב לפניך.

בטרנזיט שלנו היה ספסל אחורי קונבנציונלי וזהו, שטח העמסה גדול מאחור,אני צריך לחפש תמונות של הרכב, הוא היה מגניב.

Sent from my Alcatel 6055U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

יש מגזרים בהם נוסעים במכונית כמו בשנות השבעים. איפה שיש מקום מכניסים נוסע. עם או בלי חגורה. כדי לראות צריך פשוט לסוע לאזור הנכון

פורסם
מצטרף אליכם עם החוויה המפוקפקת בטנדר, לאבא שלי הייתה פיזו 404 עם ארגז סגור מהעבודה. קלעתם בול בכל הדברים.:lol:אני גם זוכר שהיה תמיד ריח משונה בארגז, ברזל משולב בדלק משהו יחודי לרכב.

נכון!

פורסם

אחי נולד בשנת 71 ואני זוכר שלפחות עד גיל 3 הוא ישב בכסא מיוחד שהיה מותקן במכונית של ההורים שזו היתה NSU פרינץ 4 ולא איזה וולבו או אמריקאית. הכסא אומנם לא היה משוכלל כמו היום אבל היה בטיחותי אז המסקנה היא שהכל היה תלוי בהורים ודרך אגב גם היום יש הורים שלא חוגרים ילדים במושב האחורי ואפשר לראות אותם בזמן הנסיעה מסתכלים דרך החלון האחורי או כאלה שעומדים ברווח בין הכסאות הקידמיים.אני אומר שההורים האלה שונאים את הילדים שלהם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם לא שונאים, אין להם מודעות לנושא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני אומר שההורים האלה שונאים את הילדים שלהם.

אין הורים ששונאים את הילדים שלהם, יש פשוט הורים טיפשים.

אחד הדברים הכי חשובים שאני חושב שצריך רשיון בשבילו - זה הורות...

פורסם

אחפש תמונות אצל ההורים,

בהתחלה היה 404 סטיישן (מ72 עד 82) לפחות היה מושב אחורי מסודר.

א"כ הגיעה הסובארו סטיישן (82) שם ישבנו 3 בסטיישן על מזרון משובח עם מאווררים(-:

ואז ב88 הגיעה הטרנזיט (2.0 ליטר ידנית שעליה התחלתי לנהוג...), 3 מקדימה 4 במושב האמצעי ומאחור 2 ספסלים אחד מול השני FREE STYLE

פורסם
יש מגזרים בהם נוסעים במכונית כמו בשנות השבעים. איפה שיש מקום מכניסים נוסע. עם או בלי חגורה. כדי לראות צריך פשוט לסוע לאזור הנכון

גם לא במגזרים האלה...

יוצא לי לראות רכבי שטח חדשים שעולים כמו חמש מכוניות ממוצעות עם ילדים מוציאים את הראש מגג שמש, או מועמסים בארגז, והנהג חסר המודעות נותן בגז.

חוץ מזה, נראה לי שאתה פסול: לא התחלת את התגובה ב"אני זוכר" וצרפת תמונה של הרנו 5 ושיגידו תודה שיש חגורות, לא נמתחות, רק במושבים הקדמיים.

אגב, נדמה לי שגם היום אין חובה להתקין חגורות ברכב שלא הגיע כך במקור, למרות שזה כמעט לא רלוונטי כבר.

פורסם

רק אני גדלתי לאבא נהג סמיטריילר?

בשנים הטובות כשהיתה קבינה עם מיטה, הייתי יושב על המיטה.

כשלא הייתה, הייתי יושב על לוח השעונים, בחלק המוגבה, בין הנהג לנוסע. הייתי מבסוט שהסוליות של הסנדלים שלי נהיות קרות מהפתחים של המזגן.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...