Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אשמח לסקירת הפתרונות הקיימים לשיחות מהסלולרי, הן בתוך ארה"ב והן לישראל.

לקחת סים / חבילה מחברת הסלולר שלי?

לרכוש סים מקומי שם?

פתרונות אחרים, מחירים צפויים, טיפים ודגשים יתקבלו בברכה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אין פיתרון מושלם, כל אחד והצרכים שלו.

אני תמיד העדפתי לקחת כרטיס סים מקומי, כי זה זול ופשוט ואין אחרי זה את כל הבעיות בחשבון שיש עם החברות הישראליות. יש ל t-mobile כרטיס לשבועיים בכ 30 דולר.

אם אתה רוצה לשמור על המספר הישראלי שלך אז אתה צריך להמשיך להשתמש בסים הישראלי, לי זה לא היה חשוב כי מי שרצה להשיג אותי מהארץ יכל להשתמש כרגיל בווטסאפ, ג'ימייל וכו.. אז כל מה שהייתי צריך זה רק חיבור אינטרנט סלולרי, את כל השיחות עשיתי דרכו.

פורסם

מציע לך להתחיל כאן.

עדיפות לרשת ארצית ולא אזורית, כדי שתוכל להשמש באותו מכשיר בשני היעדים בלי תשלומי long distance.

ממה שזכור לי מהעבר כנראה שהפרישה הטובה ביותר היא של AT&T אבל המחירים שלה יחסית יקרים. בכלל, שרות הסלולר בארה"ב יקר, ואני לא מעודכן שכן לפו כ-8 שנים מאז הביקור האחרון שלי שם.

ההמלצה הגורפת שלי היא לקנות סים מקומי. בארה"ב יש כל מיני פטנטים, כולל רכישת מכשיר כחלק מהעסקה, שלפעמים יותר זול מרכישת סים בלבד. העניין הוא שלפחות בחלק מהעסקות מדובר בסים המוצמד למכשיר חד חד ערכת (כמו בקו כשר) ואינך יכול להעבירו למכשיר שלך.

מכל מקום - אם יש לך מכשיר dual sim הוא עדיף, כיון ששירותים כגון ואטסאפ יוכלו לפעול בלי יוזר חדש. אם תשתמש במכשיר עם סים אמריקאי ובמכשיר אחר עם הישראלי תזקק לשני יוזרים בוואטסאפ ודומיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בארהב סים ישראלי יהיה יותר זול וייתן תמורה טובה יותר.

חבילה הכל כלול לחול של גולן כוללת שיחות ללא הגבלה ו6 ג׳יגה אינטרנט.

הם מחייבים 50 שקלים על הסים ואז 100 שח לחודש לחבילה, אבל רק אם אתה מנצל את כולה.

כלומר, אם תהיה שבועיים תשלם 50 שח ולא מאה וכדומה.

אז סים 50 שקלים עוד 50 שח מה שתנצל נגיד (שבועיים) ויש לך אחלה חבילה ב100 שקלים.

כל תרחיש אמריקאי יהיה פחות טוב עבורך. כך מניסיוני. הייתי בניו יורק בספטמבר האחרון.

טסתי עם סים אמריקאי שחבר הביא לי כי בול חזר משם. אפשר להוציא שיחות מקומיות בלבד והאינטרנט היה רק 2 ג׳יגה. At and t.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בארהב סים ישראלי יהיה יותר זול וייתן תמורה טובה יותר.

חבילה הכל כלול לחול של גולן כוללת שיחות ללא הגבלה ו6 ג׳יגה אינטרנט.

הם מחייבים 50 שקלים על הסים ואז 100 שח לחודש לחבילה, אבל רק אם אתה מנצל את כולה.

כלומר, אם תהיה שבועיים תשלם 50 שח ולא מאה וכדומה.

אז סים 50 שקלים עוד 50 שח מה שתנצל נגיד (שבועיים) ויש לך אחלה חבילה ב100 שקלים.

כל תרחיש אמריקאי יהיה פחות טוב עבורך. כך מניסיוני. הייתי בניו יורק בספטמבר האחרון.

טסתי עם סים אמריקאי שחבר הביא לי כי בול חזר משם. אפשר להוציא שיחות מקומיות בלבד והאינטרנט היה רק 2 ג׳יגה. At andt.

החבילה של גולן לא כולל שיחות מקומית, אלא רק לארץ.

פורסם

נכון.

בשביל זה היה לי סים אמריקאי.

השתמשתי בזה בדיוק פעם להתקשר למלון ולבקש מהם הכוונה מסוימת.

בשאר הזמן התקשרתי מהמלון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ל t-mobile יש tourist package, שזה סים ל-3 שבועות, כולל שיחות מקומיות חופשי ודאטה של 4 ג'יגה במהירות LTE ואח"כ מהירות איטית יותר.

זו אופציה טובה רק אם:

1. שלושה שבועות מספיקים לך (אי אפשר להאריך או לקצר, הסים "מת" בתום התקופה).

2. אתה לא צריך להיות זמין במספר הישראלי לאורך התקופה

3. אתה צריך מספר מקומי ותקשורת ניידת זמינה עם מקומיים או עם החברים לטיול

הייתי בארה"ב מספר פעמים, תמיד השתמשתי בסים מקומי, כשבפעם האחרונה זה היה עם העסקה המתוארת למעלה, בעיקר כי השיחות המקומיות היו חשובות לי מאוד.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

מיקה - זה לא סותר את השימוש בסים ישראלי.

כיום 4 מבין 5 הטלפונים בבית שלי הם dual sim, בחו"ל נכנס כרטיס מקומי לעמדה 2 והוא הופך לכרטיס הבחירה להוצאת שיחות, הודעות וגלישה. הסים הישראךי מותיר קישוריות למקרים דחופים. ולפני שהטלפונים שלי היו dual sim פשוט יצאתי עם שני מכשירים, תמיד זרוקים במגירה מכשירים שיצאו משירות כיון שהם מיושנים, אבל עדיין יכולים למלא את תפקיד המכשיר המשני.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אלא אם אתם אנשי עסקים סופר עסוקים, לא ברור לי בשביל מה צריך את המספר הישראלי.

אני לקחתי בפעם האחרונה את הכרטיס סים של טי-מובייל שמיקה רשם וכל מי שרצה להשיג אותי מהארץ התקשר לווטסאפ.

פורסם

Sperial, לא טענתי שסותר, אני אישית לא הזדקקתי לסים הישראלי שלי בחו"ל, וואצאפ ומיילים הספיקו לי לגמרי לצורך קשר עם הארץ.

פות"ש ביקש תובנות בלי לפרט צרכים, אז תרמתי שנקל.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יתרון אחד קטן של סים ישראלי עם תוכנית מהארץ-

אפשר לנחות וישר להזמין מונית אובר בלי לבזבז זמן על אקטיבציה וקודים וכל מיני שטויות.

אני טסתי לחודש והצטיידתי עם סים מקומי + סים ישראלי עם תכנית חו"ל, מצד שני הלכתי עם הכל כפול 2 למקרה שמשהו ישתבש (ועדיין מצאתי את עצמי כמעט בלי בטריה בנסיעה של כמה שעות, כשיש לי פאואר בנק מלא אבלמשני כבלי usb תקולים, מה הסיכוי לכזה דבר :shock:)

פורסם

אחד החסרונות הגדולים של שימוש בסים ישראלי הוא צריכת זרם מוגברת מאד בנדידה. המכשיר בודק כל הזמן את הרשתות ומתחבר לזו עם האות החזק ביותר. יתכן שבחירת רשת באופן ידנתי פותרת את הבעיה, לא ניסיתי זאת. פתרון נוסף הוא אכן שימוש בשני מכשירים, כאשר המקומי יהיה נעול לרשת האם ויהיה חסכוני באנרגיה, והאחר ישראלי שיתן את התקשורת הנוחה לשיחות נכנסות, אבל יחזיק פחות זמן בין טעינות.

עוד דבר חשוב - לקחת מתאם מתקע איורופי לשקע אמריקאי, ולוודא שהמטען מתאים למתח ה-110V האמריקאי. מתאם כזה עולה פרוטות בארץ או באיביי, אבל כאשר איבדתי אותו בארה"ב חדש עלה לי קרוב ל-$10 ב-RadioShack.

כיום אני לוקח אתי לחו"ל מטען עם 3 יציאות USB, שכן הרבה פעמים יש במלונות מחסור בשקעי טעינה, ומטען כזה מאפשר לי לטעון שני טלפונים (שלי ושל אשתי) וטאבלט במקביל משקע אחד.

פורסם

https://ultramobile.com/

אפשר לרכוש סים שלהם עם החבילה של ה $29 כולל משלוח לישראל ב $39

אם יש לכם כתובת של מלון או חבר בארה"ב, ניתן למצוא את הסים + החבילה של ה $29 ב ~$11-$15

הסים הוא ל 30 ימים, חבילה בארה"ב הכל כלול (דאטא 1GB של LTE ועוד 1GB של 3G), אפשר לקנות עוד דאטא אם צריך.

בנוסף יש אפשרות לחייג לישראל (כולל סלולרי), למיטב זכרוני זה כולל גם SMS אבל תבדקו.

הרשת שלהם יושבת על הרשת של T-MOBILE אז אמור להיות קליטה ברוב ארה"ב.

בהצלחה!

פורסם
ל t-mobile יש tourist package, שזה סים ל-3 שבועות, כולל שיחות מקומיות חופשי ודאטה של 4 ג'יגה במהירות LTE ואח"כ מהירות איטית יותר.

זו אופציה טובה רק אם:

1. שלושה שבועות מספיקים לך (אי אפשר להאריך או לקצר, הסים "מת" בתום התקופה).

2. אתה לא צריך להיות זמין במספר הישראלי לאורך התקופה

3. אתה צריך מספר מקומי ותקשורת ניידת זמינה עם מקומיים או עם החברים לטיול

הייתי בארה"ב מספר פעמים, תמיד השתמשתי בסים מקומי, כשבפעם האחרונה זה היה עם העסקה המתוארת למעלה, בעיקר כי השיחות המקומיות היו חשובות לי מאוד.

פעמיים השתמשתי בשרות של tmobile והיה מעולה.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לקחתי tmobile בניו יורק והשרות שלהם היה זוועה.

מסתובבתי עם בן דוד שלי המקומי, הוא עם at&t עם קליטה ושלי מת.

בתוך הסאבווי, בלונג איילנד...

תעשה שיחות לארץ עם whatsapp

תעבור בין סניפים של החברות ותראה איזה מבצע יש, בעיקרון tmobile הכי זול.

אייל

• תוכן חדש...