Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני התייאשתי להשיג בטוב את הפוליסה של נהג/בעלים/אנערף. הרגשה שלי היא שהבעלים של המונית מכסתחים אותו טוב טוב משום מה. מחר בבוקר אני אלך למשטרה ואבדוק את הדוח של התאונה, בתקווה שהשוטרים לקחו ורשמו את הפרטים שלו במקום כמו שהם לקחו את שלי.

עכשיו אם גם זה לא יעבוד, האם לפנות סופית לסיוע משפטי ולעורך דין? האם מישהו יכול לייעץ לי על מישהו ספציפי?

Sent from my SM-J700H using Tapatalk

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אכתוב לאט

לך למשטרה , תקבל פרטים על הבעלים , יופי

יותר חשוב תנסה לדעת האם הולכים להגיש כתב אישום נגד נהג המונית, כי אם כן יש לך כבר הוכחה לכאורה לאשמתו של נהג המונית.

אתה לא צריך לדעת את שם חברת הביטוח שלהם

אתה מפנה את המכתב לשני הבעלים זה שרשום וזה שלפי המתווך הוא הבעלים.

ודורש את הנזק שלך

הכל כפי שכתבתי לך בהודעה 13

האם הלכת למיון?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מי שאחראי הוא בעל המונית, והוא הכתובת לתביעתך.

אם הוא רוצה לשתף בתביעה קונה\שוכר\נהג\מבטח\כל אחד אחר - כאשר תגיש נגדו תביעה הוא ידאג לצרף אותם.

לא יצרף - הוא, והביטוח שלו, אם יש לו, הם אלה שישלמו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כבר כתבו לך לא פעם, הכי ספציפית בעולם, תבע את בעל הרכב ושהוא ישבור את הראש. לחלופין, שלח לו את המכתב ואז תתבע אם לא יגיב.

עכשיו אם גם זה לא יעבוד, האם לפנות סופית לסיוע משפטי ולעורך דין? האם מישהו יכול לייעץ לי על מישהו ספציפי?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אז ככה

כשהייתי במשטרה פעם ראשונה , קיבלתי פרטים מלאים של הבעלים, לכאורה, של המונית. התקשרתי אליו הוא אמר שכבר מזמן המונית לא בבעלותו. הביא לי טלפון של מתווך, המתווך הפנה אותי למשרד שלו, ושם הביאו לי טלפון של, לכאורה, הבעלים הנוכחי של המונית. מה שכן, הביאו לי רק את השם, שם משפחה ואת מספר טלפון, לא ת"ז ולא כתובת, כך שגם אם ממש ארצה לשלוח אליו את המכתב, כרגע לא אוכל (זה בן דוד מירושלים, ואפילו אולי ממזרח ירושלים כך שלא יודע אם זה אפשרי בכלל)... אותו בעלים נוכחי כבר שבוע מושך אותי באף.

את חברת ביטוח רציתי בגדול בשביל לתבוע את הצד ג', כי כאמור מקיף אין לי.

ישה, לא הלכתי בסוף למיון, אבל שוב, כרגע הדרישות שלי זה החזרת הערך המלא של הנזק של הרכוש, לא פחות ולא יותר, ככה שלא חושב שזה משנה... היה לי מזל גדול שלא נפגעתי, נשאיר את זה כך.

ביג1 וישה,

איזה כתב אישום חחח? הייתי היום במשטרה (רציתי לראות את הדו"ח של התאונה שכתב השוטר במקום) וכשאמרתי שיש לי הוכחה חד משמעית שנהג מונית עבר באדום הפקיד אמר שזה לא מעניין כרגע. ככה במילים האלה, מילה במילה...

פורסם

אילו היית הולך למיון ומביא להם את האישור

זה מתאונה ללא נפגעים , הופך לתאונה עם נפגעים והיחס משתנה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

אני מצטער, אבל אם זה ההבדל אז זו הוזלת יד של המשטרה וזלזול מוחלט בחיי האדם. וזה מפחיד. כי אם לא המשטרה אז מי ישמור עלינו?

לא מאחל לאף אחד לעבור כזה דבר, אין לכם מושג איזה פחד וחוסר אונים זה. אין לך גם שום דרך למנוע את זה או לתמרן, כי רק בצומת אתה קולט בזווית של העין שמישהו דוהר עליך ואין לך סיכוי להגיב... מקריות ומזל נטו שיצאתי בלי פגע. לדעתי ב 9 מתוך 10 מקרים זה לפחות היה מסתיים בפציעות כלשהן.

עריכה אחרונה על ידי serginho
פורסם

לא מדובר באוזלת יד אלא

בכמות תאונות פח בלבד האדירה

לכן מטפלים בתאונות עם נפגעים וגם בהן לא בכולן

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בטח שמדובר בהוזלת יד כי זו לא איזה תאונה עצמית קלה. מדובר על נהג רכב ציבורי שעשה עבירה מאד חמורה וסיכן את חיי אדם.

פורסם

הלכת היום למשטרה ומה רצית להוציא מהם, לא הבנתי?

אמרת אני מגיש תביעה ואני צריך את הדו"ח שלכם? מה זה משנה אדום או לא, יש לך וידאו של התאונה והודעה שלו בSMS לא? הקלטת איזשהי שיחה איתו?

קיבלת מהמשטרה היום את השם העדכני של בעל הרכב?

עו"ד יעשה לך סדר בדברים אבל חבל על הכסף שתבזבז, האמת גם סוכן ביטוח יכול מאוד לעזור אם אתה מכיר מישהו.

פורסם

אוקיי זה מתחיל קצת להסתבך.

מסתבר שלמונית הנ"ל אין צד ג או מקיף. וכן לקחתי את הדוח ומסתבר שגם הנהג היה בן דוד, כמובן. לא מפתיע בהתחשב בחומרת העבירה, אלה מומחים בזה...

גיסתי שהיא עובדת בביטוח דיברה עם בעל מונית (לכאורה) אחרי זה והוא פשוט לא התרגש מכלום ואמר שהוא מחכה בהזמנה למשפט.

מה עכשיו?

פורסם

אין הרבה מה לעשות, תגיש תביעה קטנה כנגד בעל המונית הרשום, רוצה - שיגיש צד ג' נגד מי שבא לו.

עם פסק הדין אתה יכול לנסות לגבות דרך הוצאה לפועל. אם תצליח או לא, קשה לדעת. זה משחק של סבלנות.

לפעמים אפשר לגבות אחרי כמה שנים, כשבא לחייב לצאת לחו"ל ועיכוב היציאה מהארץ מפריע לו...

פורסם (נערך)
לא מדובר באוזלת יד אלא

בכמות תאונות פח בלבד האדירה

לכן מטפלים בתאונות עם נפגעים וגם בהן לא בכולן

בטח שמדובר בהוזלת יד כי זו לא איזה תאונה עצמית קלה. מדובר על נהג רכב ציבורי שעשה עבירה מאד חמורה וסיכן את חיי אדם.

מתקשר (ובשפה מודרנית "מתכתב") עם זה (הודעה 28 ואילך).

אל תופתע אם תקבל בימים הקרובים הודעה כי התיק נסגר "מחוסר עניין לציבור" . זה נוהל מקובל במשטרה האימפוטנטית שלנו.

אולי יהיה מקום לפנות לנציבות תלונות הציבור במשטרה או במשרד מבקר המדינה. אני מסופק אם זה יעזור.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...