Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C30 s40 2005

Silencer23
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום מחפש חוות דעת מבעלי C30/S40 משומשות בין 05-09 לגבי החיים עם הרכב הזה. גמר אתכם, טירלל אתכם, או שהתייחס אליכם יפה ? השאלה בעיקר היא האם הרכב הזה יודע להזדקן

חיפוש לא מניב תוצאות לצערי, אז שמח לפתוח אשכול

אני מדבר על דגמי הלא טורבו 2.4 ליטר. הטורבו ידוע לי שלקה בהנדסת אנוש ונהרס פעמיים בשנה. גם מנסיוני עם רכבי מוקדמים יותר שלהם

עריכה אחרונה על ידי Silencer23
פורסם

C30 קיים רק מ-2007 ובעקרון די נדיר במחוזותינו.

גם ה-S40 וגם ה-C30 בשנים 2005-2008 מבוססים על מכללים שנעשה בהם שימוש ב-S60 עם אמינות מוכחת.

בגלל נדירותה של ה-C30 יכול להיות שתהיה בעיה למצוא חלקי פח/קוסמטיקה אם יהיה צורך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

תודה זבית :) אז אתה אומר שC30 נשקלת בחשבון רק כאשר יבוא אישי של חלקי גוף הוא בהישג ידי. המכלולים הפנימיים אני מניח משותפים לפורד ולכל סדרת וולוו אז לא אמורה להיות בעיה מיוחדת עם סטרטרים, אלטרנטורים, צינורות וכו' ? מחירים הוגנים לחלפים לכל הסדרה ?

סחתיין על הV40, רכב הכי קלאסיקה על הכביש היום.

עריכה אחרונה על ידי Silencer23
  • תוכן חדש...