Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בטסט נדרשתי להחליף משולשים + גומיות לציריות,

הכנסתי את הרכב למוסך שמטפל בי כבר כמה שנים בלי לקבל הצעת מחיר,

בסיום העבודה דרש המוסך 3500 ש"ח, ולאחר הנחה ירד ל 3000.

זה נראה לי או שהמחיר באמת גבוה - 3000 ש"ח לזוג משולשים לא מקוריים במוסך לא מורשה (לא של היבואן)

כמה לדעתכם אמורה לעלות עבודה שכזאת במוסך מורשה וכמה במוסך לא מורשה. ( כולל כיוון פרונט )

תודה לכל העונים,

יום מקסים.

פורסם

לא מכיר מחירים בארץ

לפי מחירים בחו"ל נראה שקצת יקר אבל לא קריטי (כנראה שמשולש בארץ עולה כמעט 1000 שקל לפני עבודה)

לפי הנראה 2000 שקל חלפים 1000 עבודה

ללא שם =~ 300 שקל למשולש (על זה להוסיף משלוח מעמ בלה בלה בלה, לרוב המחיר בארץ פי 2)

עם שם MOOG =~ בערך 450 למשולש (על זה להוסיף משלוח מעמ בלה בלה בלה, לרוב המחיר בארץ פי 2)

פורסם (נערך)

על מה הכשילו אותך בדיוק במשולשים? אם בוקסה אחורית אז תזמין רק אותה ותחליף רק אותה.

אין צורך להחליף את כל המשולש, ואין טעם להרכיב חליפי.

http://www.ebay.com/itm/GENUINE-NISSAN-QASHQAI-FRONT-LOWER-ARM-SUSPENSION-BUSH-54570BB00A-/141603083736?hash=item20f83395d8:g:~-8AAOSw0HVWBUCN

תבדוק מחירים לבוקסה בלבד גם אצל אבי חלפים. זה המק"ט לפי מספר שלדה של קשקאי 2008 מנוע 2.0: 54570BB00A

אבל תן לי מספר שלדה שלך רק כדי לוודא שזאת אכן הבוקסה שאתה צריך.

page_401_A_001.png

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם (נערך)

לא לא לא.

ללא קשר לזה, אתה מזכיר לי מטופלים שבאים אליי למרפאה, כואב כואב, עושים עזרה ראשונה+טיפול לבקשתם בלי שיבקשו הצעת מחיר לפני, ואז שואלים למה עולה 800 ש"ח, בלי שהיו מוכנים בכלל לשמוע את המחירים.

אני ממילא לא מאמין בטסטים הללו מרוב כל השוחד שהולך שם, וזו הנקודה החלשה שאני תמיד לוחץ עליה כשמכשילים אותי על משהו, רוצים שאני אשתנקר למשרד התחבורה? שי חותמת עובר ושנינו נזכה לשקט.

עריכה אחרונה על ידי Joseph Alishkov
פורסם

לא אזרה מלח על הפצעים רק אומר, שהלקח להבא הוא,שיש בעלי מקצוע ייעודיים לכל דבר ולא כל בעיה מחייבת מוסך.

בעיות חשמל- עדיף חשמלאי מאשר מוסך.

בעיות גיר- עדיף מכון גירים .

במקרה שלך- מדובר על חלקי מתלה וכל מכון פרונטים היה פותר את הבעיה בזול יותר.

הפנייה לבעלי מקצוע ייעודיים חוסכת פערי תיווך משמעותיים ולכן גם החיסכון לכיס לצרכן גדול יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...