Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לא מצליח להבין איפה החישוב שלי לקוי.

אמרו בוא תצטרף עם 2-5 קווים, כל אחד יעלה לך 25.

נניח ובעת ההרשמה לא רואים עדיין מבצע ויש מחיר מלא לקו של 30 שקלים. לא נורא.

הזנתי 4 קווים במחיר מלא של 30 שקלים לקו, וחיוב חודשי שלי 150 ש"ח. פעם אחרונה שבדקתי 30X4=120.

אני מניח שאני מפספס משהו, או שלא הזנתי טוב את החבילות.

אם מישהו יכול לעזור לפענח, אשמח.

1.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא.

אני לקוח חדש ומעולם לא הייתי לקוח שלהם.

לא בחרתי שום תכנית ולא סימנתי שום סעיף שכולל סמס לחו"ל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

נראה כמו באג ברשימה. היה לך שם פריט שמחקת או עדכנת?

ניסיתי לחקות לקוח כמוך (חדש לגמרי, עם מספרי טלפון חדשים), וקיבלתי את הרשימה הנ"ל:

9989dc5da17f3854f922821745705bb9.jpg

כאן החישוב נראה תקין לאותה רשימה.

מקסימום תנקה ותתחיל מחדש...

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

ניקו - אצלך מדובר בארבעה קוים פעילים או בסימולציה? כיון שבקוים פעילים יש לעתים כל מיני פטנטים של עלות גובהה וזיכוי לזמן קצוב (בין שנה לשנתיים). זיכוי כזה אינו נראה בתחזית אלא רק בחשבון החודשי. מכיר את זה מחשבונות ב-012 ולאחרונה בפרטנא (עברתי למותג הראשי במבצע ארגון המורים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הנקודה היא, שהמחירים הנקובים ברשימה הם כבר לפני ההנחה, שתגולם רק בחשבונית (מחיר המבצע הוא 24.99 ש"ח לחודש למשך שנה).

כך שלא נראה שזו הסיבה, מה גם שבסימולציה שלי שיצרה סל דומה החישוב היה נכון.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

לא.

עברתי לפרטי משלוח וזה היה דואר רגיל. חינם.

ניסיתי למלא שוב, בלי מחיקות ובלי עדכונים, וזה מראה לי 150.

אחרי שראיתי את ההודעה של מיקה הלכתי למלא במחשב אחר ושם זה עבד רגיל.

WTF.

בכל מקרה תודה לכולם על העזרה. חשבתי שפספתי משהו כי 3 פעמים במחשב שלי זה הראה לי אותו דבר. עד עכשיו לא יודע למה.

• תוכן חדש...