Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חבר'ה , לרוב אחרי נסיעה ארוכה הסטרטר שלי לא זז מילימטר, לא רעש לא תקתוק לא כלום. בשביל WA אני מקצר רגעי את קו האות שלו עם קו המתח (על הסטרטר עצמו, כשסוויץ כבוי) הסטרטר נותן שנוץ של סיבוב ואז מניע כרגיל עם המפתח.

החלטתי להעביר את המגביר מתח ששמתי מתחת לדש אל תא המנוע, לכאורה פעולה פשוטה ביותר.

לקחתי ממסר רגיל, חיברתי את קו המתח מצבר אל פין 30 (קו מתח מצבר נמצא על הסטרטר עצמו, יש כבל עבה שמחובר מאלטרנטור לסטרטר, ומשם כבל נוסף מסטרטר אל המצבר).

את קו 87 בממסר חיברתי אל הפורט שמקבל סיגנל להתנעה בסטרטר.

כמובן בהתאמה את הכבל שנותן את האות המקורי מהסוויץ חיברתי אל 86 ופין 85 ישר לבודי של הרכב.

על פניו הכל פשוט ואין חדש , אבל מה? העסק עובד יופי, אבל כשהאוטו מונע (ורק אז) ברגע שאני מעביר ל R (לא בדקתי הילוכים אחרים רק P R N) אני שומע רעש חריקה שאני חייב לשייך אותו לסטרטר , בהיעדר תקלה אחרת ידועה.

ברגע שאני מבטל את המגביר (מחזיר את החוט הנותן סיגנל להתנעה מפין 87 חזרה לסטרטר) הכל עובד ליגה.

השאלה שלי היא WTF? כולה ממסר שממתג מתח מצבר לסטרטר, בדיוק מה שהסוויץ עושה בחיבור רגיל בלי מגבר מתח.

מה לדעתכם קורה שם? כשמעבירים לרוורס?

ארז

עריכה אחרונה על ידי erezfed

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לא הבנתי כל כך, האם מגביר המתח ששמת פתר את בעיית הסטרטר ואז החלטת להעביר אותו?

תבדוק אם הממסר מקבל מתח הפעלה כשאתה מעביר לרוורס כדי לאשר ששם הבעיה.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם (נערך)

טרם בדקתי אם הממיר פתר את הבעיה כשהמנוע חם, אחרי ההתרחשות הנ"ל ביטלתי אותו.

אני צריך עוד זוג ידיים בשביל זה, זה קורה רק כשהרכב מונע !

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי erezfed

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

או שתתחבר עם חוטים ארוכים יותר ותשים את הרב מודד בצורה בטוחה על החלון (או כל מקום אחר שאתה רואה אותו).

עוד אופציה, תניע, תנתק את המינוס של הממסר ותכניס לרוורס וככה תראה אם זה משם.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...