Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
ודאי שזה לא משנה.

רק לידיעתך חלק מהמקורות מגדירים את התפקיד שלו "Hillary Clinton’s top staffer, Dan Grilo",נדמה לי שזה לא תפקיד זניח בקמפיין

בכל מקרה הבחור לקח חלק פעיל בקמפיין של הילארי וגם של אובמה. זה כשלעצמו מספיק כדי לצלוב את כל המפלגה על המעשה שלו. אתה תראה בימים הקרובים הרבה תגובות כמו זו

"If Democrats keep carrying on with this type of hateful messaging, they’ll never see another member of their party holding a pubic office again. "

רגע, לא הזדעקת בטופיק הזה על השיוך של טראמפ לניאו-נאצים בגלל שדייויד דיוק וריצ'רד ספנסר תמכו בו? אז איפה ההבדל בינם לבין מתנדב עם פחות מ-20000 עוקבים בטוויטר?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
רגע, לא הזדעקת בטופיק הזה על השיוך של טראמפ לניאו-נאצים בגלל שדייויד דיוק וריצ'רד ספנסר תמכו בו? אז איפה ההבדל בינם לבין מתנדב עם פחות מ-20000 עוקבים בטוויטר?

יש הבדל ענק בין לתמוך במועמד לבין להיות בעל תפקיד די מרכזי בקמפיין שלו.

פורסם

אני מקווה שאתה מבין שמה שגורם לך להסיק שהתפקיד שלו היה מרכזי הוא פייק ניוז

כאילו בפרופיל שלו היה כתוב - volunteer for 2016 campaign

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אז אתה עכשיו נצמד למרכזיות התפקיד. או קיי , לפחות אתה מסכים איתי שאין קשר לדוגמה שהבאת.

אז קודם כל מאז הדברים המרושעים שהפיץ, הבן אדם ירד למחתרת ושינה את כל הפרופילים שלו ברשת אז לא הייתי מאמין למה שהוא כותב על עצמו. הוא מנסה לנתק את עצמו מהמפלגה.

התפקיד שלו היה כמו שנכתב ביותר ממקור אחד STAFFER, ובסדר, נגיד שזה לא תפקיד מרכזי אלא "לא זניח" כמו שכתבתי. זה משנה משהו ?

Field staffers are the primary liaison between the campaign and local influentials such as interest group leaders and prominent community activists. Field departments are also often primarily responsible for the local distribution of "swag" i.e. lawn signs, bumper stickers, buttons, and other such materials.

פורסם
אז אתה עכשיו נצמד למרכזיות התפקיד.

תגיד, איך אתה לא מתבייש? לפני שניה וחצי אתה זה שנצמד למרכזיות התפקיד שלו:

יש הבדל ענק בין לתמוך במועמד לבין להיות בעל תפקיד די מרכזי בקמפיין שלו.

וכמו שכבר נאמר לך, זה האמאמא של הפייק ניוז ואתה אוכל את זה כמו גדול. בתור אחד ש"שונא את התקשורת" יש לך אמון מאוד גדול בהם אם אתה אוכל בלי מלח כל דבר שהם כותבים (כל עוד הוא בעד מה שאתה מאמין בו). זה פשוט לא יאומן כמה אתה פתי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שים לב כמה בקלות חדשות הופכות להיות מזויפות, בהתאם לאג'נדה של מי שכתב אותם. וצריך להיות בעל מוח מעוות מאוד בשביל לבצע את ההקשרים שאתה מבצע.

בוא נראה מה באמת קרה:

* בנאדם כתב משהו מגעיל בטוויטר (עד כאן חדשות היסטריות (NOT) זה הרי קורה בערך כל חמש שניות).

* מישהו ראה שהוא הציג את עצמו בתור מתנדב לקמפיין של קלינטון.

* פוקס ניוז קופצים על המציאה וכותבים "מתנדב לשעבר אצל קלינטון כתב משהו מגעיל בטוויטר" (כאילו שהעובדה שהוא התנדב אצל קלינטון קשורה לזה, או בכלל אומרת משהו על קלינטון - והיא לא, למען הסר ספק)

* אתרים יותר עלובים כותבים את זה בכותרת ומוסיפים Staffer או Top staffer כי זה מתאים לאג'נדה שלהם וכי למה לעזאזל לא.

* חובבי טראמפ ששונאים את הילארי קופצים על המציאה וממשיכים לעוות את הסיפור (בקרוב נראה "קלינטון קיללה את אלמנת הלוחם" או איזה קשקוש אחר).

* חובבי טראמפ משייכים את הדביל הזה לכלל הדמוקרטים באשר הם, כי זה נוח לאג'נדה שלהם וכי הם לא חכמים במיוחד.

אנשים יוצאים באמירות כאלו:

"If Democrats keep carrying on with this type of hateful messaging, they’ll never see another member of their party holding a pubic office again. "

שמזכירות קשקושים כמו "אם הסמולנים ימשיכו להלל מחבלים אז הם לעולם לא יחזרו לשלטון". ואגב, מי בכלל רוצה טו הולד אה פיוביק אופיס. איכסה.

אז קודם כל מאז הדברים המרושעים שהפיץ, הבן אדם ירד למחתרת ושינה את כל הפרופילים שלו ברשת אז לא הייתי מאמין למה שהוא כותב על עצמו. הוא מנסה לנתק את עצמו מהמפלגה.

הבנאדם פוטר מהעבודה שלו. הוא מנסה לנתק את עצמו מהאינטרנט, לא מהמפלגה. תעשה פאקינג גוגל לחמש דקות ותראה שהוא לא מוזכר בשום הקשר לקמפיין של הילארי לפני האירוע הזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בכל מקרה הבחור לקח חלק פעיל בקמפיין של הילארי וגם של אובמה. זה כשלעצמו מספיק כדי לצלוב את כל המפלגה על המעשה שלו.

:shock:

אתה באמת טוען שמספיק שמישהו, שבעברו היה פעיל (במידה כלשהי, כנראה שלא רבה) באיזושהי מפלגה, ישחרר אמירה פוגענית זו או אחרת כדי ״לצלוב״ את כל המפלגה? מצטער שחזרתי על מה שכתבת, פשוט הייתי חייב לוודא שאני קורא נכון.

פורסם
:shock:

אתה באמת טוען שמספיק שמישהו, שבעברו היה פעיל (במידה כלשהי, כנראה שלא רבה) באיזושהי מפלגה, ישחרר אמירה פוגענית זו או אחרת כדי ״לצלוב״ את כל המפלגה? מצטער שחזרתי על מה שכתבת, פשוט הייתי חייב לוודא שאני קורא נכון.

כן, תסתכל מה קורה סביב המקרה הזו בחדשות וברשת. זה די נדיר שאדם יוצא בתגובה כל כך מרושעת וגלויה נגד אלמנה טרייה של חלל השייטת. ברגע שהתברר שהוא עבד בקמפיין של קלינטון זה היה מספיק כדי ליצור הד מאד חזק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התגובה של גרילו מגעילה ודוחה, זה נכון, מצד שני גם כל ההצגה הזו סביב האלמנה די צינית ומטרידה כשחושבים על הנסיבות-

טראמפ שלח חיילים למבצע כושל, שבו נהרגו כמעט מספר זהה של אזרחים למחבלים, הושמד כלי טיס בשווי 75000000 דולר, וכמובן נהרג חייל.

אפילו אביו של החייל לא הסכים להיפגש עם טראמפ, ודורש וועדת חקירה.

כמובן שבמסורת הפייק ניוז טראמפ מציג את זה כניצחון הירואי ועל הדרך מחזק את הזיקפה הלאומית ואוסף עוד כמה מחיאות כפיים על הדרך.

מה שבטוח, טראמפ יודע לקחת לימון ולעשות ממנו לימונדה.

פורסם
התגובה של גרילו מגעילה ודוחה, זה נכון, מצד שני גם כל ההצגה הזו סביב האלמנה די צינית ומטרידה כשחושבים על הנסיבות-

טראמפ שלח חיילים למבצע כושל, שבו נהרגו כמעט מספר זהה של אזרחים למחבלים, הושמד כלי טיס בשווי 75000000 דולר, וכמובן נהרג חייל.

אפילו אביו של החייל לא הסכים להיפגש עם טראמפ, ודורש וועדת חקירה.

כמובן שבמסורת הפייק ניוז טראמפ מציג את זה כניצחון הירואי ועל הדרך מחזק את הזיקפה הלאומית ואוסף עוד כמה מחיאות כפיים על הדרך.

מה שבטוח, טראמפ יודע לקחת לימון ולעשות ממנו לימונדה.

"טראמפ שלח חיילים למבצע כושל" נשמע כאילו הוא ידע שהמבצע ייכשל ובכל זאת שלח אותם.

מבצעים צבאיים נכשלים לפעמים, אף אחד לא רוצה שזה יקרה אבל זה קרה. וטראמפ בא ונתן לאלמנה כבוד והקדיש זמן מול כל האומה כדי להראות את ההערכה הרבה להקרבה של החיילים שלו שנפלו בקרב.

הלוואי ואצלנו היינו רואים מחוות כאלה מביבי.

פורסם
כן, תסתכל מה קורה סביב המקרה הזו בחדשות וברשת. זה די נדיר שאדם יוצא בתגובה כל כך מרושעת וגלויה נגד אלמנה טרייה של חלל השייטת. ברגע שהתברר שהוא עבד בקמפיין של קלינטון זה היה מספיק כדי ליצור הד מאד חזק.

וזה נראה לך הגיוני? לשפוט מפלגה שלמה לפי מעשה אחד של מישהו שהיה פעם פעיל (במידה פחותה) במפלגה?

פורסם

הצלחת.

גררת את הדיון, לדיון באיש זה או אחר, שולי ככל שיהיה, בשאלה מי מוחא כפיים יותר חזק במפגני פטריוטיות לחיילים מתים.

ואתה אפילו לא קולט כמה זה מגוחך.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

פינדר חכה, עוד שנייה הוא יעלה עוד סרטון של קשקשן יוטיוב שמוכיח מעבר לכל ספק שהתקשורת שקרנית והדמוקרטים שותים דם של ילדים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אולי נאמץ את השיטה וניקח את הדיון לרפובליקנים בכירים שמדברים בסתר עם גורמים רוסיים.

נראה לי שזה חמור לפחות כמו לא למחוא כפיים לאלמנה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

עשינו את זה כבר, זה לא מעניין את תומכי טראמפ. משום מה הם חיים בעבר והילארי קלינטון עדיין מעניינת אותם. הם מטאטאים מתחת לשטיח כל מיני סימני אזהרה חמורים מאוד לגבי ממשל טראמפ, חוגגים כל זיוף "נשיאותי" שלו ומחפשים מתחת לאדמה דרכים להאשים את הדמוקרטים. אין מה לומר, תלמידים למופת של התופס בחתלתול.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...