Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות טנדר חדש או איסוזו דימקס או טויוטה היילקס, קיבלתי הצעות מחיר בסוכנויות אבל ראיתי וקיבלתי גם הצעות מחברות או מגרשי רכב שמוכרים טנדרים כאלה חדשים בניילון עם 0קמ אבל ברשיון זה כבר יד1 ואני נחשב יד2,

כמובן שהם נותנים לי הנחה קונה ממחיר היבואן כי הרכב כבר הרשם יד אבל כולם אומרים לי שהם מתחייבים שברשיון הרכב לא יהיה רשום ״החקר״ או ליסינג או כל דבר אחר,

כאילו שהרכב היה יד ראשונה פרטי ואני יד 2 פרטי,

יש דבר כזה באמת או שהם מנסים לדחוף רכבים ללקוחות ולא משנה מה יהיה רשום ברשיון אחרכך?

קצת עזרה בבקשה

תודה .

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

רכב שיש לו כבר מס" רישוי שעומד במגרש, אתה יד 2.

ברשיון שתקבל לא יהיה רשום ליסינג או כל דבר אחר, אבל במשרד הרשוי, זה יופיע.

תרגיל סוחרים ישן.

פורסם

אין פה שום תרגיל. הרכב נמכר מיבואן לחברת ליסינג ולכן מטבע הדברים נרשם על שם חברת ליסינג.

לכן הבעלים הראשונים יהיו חברת אוויס או אלבר או שלמה סיקס או פרייס ליס או כל חברת ליסינג אחרת.

אבל, הרכב לא משמש בפועל לחכירה (ליסינג) או השכרה אלא מיד נמכר האלה לכן בסעיף "רישום מקורי" ברישיון הרכב לא יופיע כלום.

זה לא כלל ברזל, יכול להיות שיש מכוניות שכן נרשמה להן הערה "החכר/השכרה ברישיון אבל אחרי זה מסיבות כולשהן חברת הליסינג החליטה למכור אותן עם 0 ק"מ.

אז לסיכום, אין רישום "החכר/השכרה" ברישיון אבל את הרכב שתקנה לא תוכל למכור כ"יד ראשונה פרטי, יד שניה פרטי".

זו הטעיה של הקונה.

את הרכב תמכור "יד שניה נרכש מליסינג עם 0 ק"מ", יש כזה סעיף במחירון.

זה עדיף על "יד ראשונה פרטי, יד שניה פרטי" כיוון שמעשית אתה היד הראשונה.

אתה לא צריך "להוכיח לקונה" שהרכב לא היה בליסינג.

אתה מקבל בעת קניה הסכם רשמי ובו רשום שהרכב נמכר לך כשעל השעון נניח 7 ק"מ. זה מסמך רשמי לכל דבר. כמו כן סמיכות בין תאריך עליה לכביש לתאריך קניה שלך. מכוניות ליסינג או השכרה לא נמכרות אחרי חודש - חודשיים.

בנוף, שים לב לרמת איבזור. מכוניות 0 ק"מ בדרך כלל ברמת איבזור הכי נמוכה, בדוק שאתה משווה מול רמת איבזור זהה של הרכב אצל היבואן.

• תוכן חדש...