Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה ברוורס, מי אשם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אסבך לכם את החיים ממקרה שקרה לאבי:

הוא יצא מחניה ברוורס לכביש חד סיטרי, כמובן שהיסתכל רק לכיוון שממימנו יכולה להגיע מכונית. למזלו הרע, איזה חכמולוג נכנס באין כניסה מהצד השני והתנגש בו! מי אשם לדעתכם?

פורסם
כמובן שהיסתכל רק לכיוון שממימנו יכולה להגיע מכונית

ומה היה קורה אם היה מגיח מצד שמאל שלו (שהוא לא מסתכל) הולך רגל / רוכב אופניים?

אסף

ולגבי מה ששאלת אז לדעתי כנראה שרוב האשמה (80%) על אביך ולצד השני יש אשם תורם קטן (נניח 20%).

פורסם

:mm_yeah:

זה בדיוק מה שהשופט אמר. אבל הוא קבע אשמה הפוך, בכל זאת הוא נסע באין כניסה.

(אני אחדד ואומר, שכמובן מסתכלים לשני הצדדים, אבל ברגע שהרכב עבר את המדרכה והוא על הכביש, הוא מסתכל רק לכיוון אחד)

פורסם

די ברור שזה מה שייקבע השופט, ועוד החמיר עם אביך.

ומה היה קורה אם היה מגיח מצד שמאל שלו (שהוא לא מסתכל) הולך רגל / רוכב אופניים?

[/quote

1. רוכב אופניים מחוייב לחוקי התנועה כמו מכונית.

2. הולכי רגל לא רשאים ללכת על הכביש.

ובכל מקרה,זה לא מה שקרה.

נהג סביר לא צריך לצפות שיגיח רכב מכיוון שאסור לו להגיע ממנו.

לקבוע שמישהו שנוסע בניגוד לכיוון התנועה יש לו (אשם תורם קטן), זה כמו לטעון שמישהו שעובר באדום יש לו "אשם תורם קטן" לתאונה.

הדבר היחיד שמציל מבצע עבירה כזה מלקבל את כל הצינור זה שהרכב השני נסע לאחור...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הולך רגל רשאי לחצות כביש.

החיים הם לא שחור או לבן, יש הרבה אפור באמצע.

כשאתה נוסע לאחור, תסתכל אחורה (גם אחורה ימינה ,גם אחורה שמאלה וגם אחורה אחורה).

בדיוק כמו שלפני כניסה לצומת באור ירוק - תאט ותסתכל גם ימינה וגם שמאלה (למרות שלפי ההיגיון יש להם רמזור אדום ואף אחד לא אמור להגיע).

בדרך הביתה יש צומת T שאני מגיע אליה, הפנייה שמאלה היא לרחוב חד סיטרי וגם הפנייה ימינה לרחוב חד סיטרי. בכל זאת יש לי שם תמרור של תן זכות קדימה. בהתחלה לא הבנתי למי אני אמור לתת. אחרי כמה שבועות הבנתי שהרבה נוסעים נגד הכיוון משני הצדדים ובעצם ההאטה בצומת "ומתן זכות קדימה" אני נמנע מתאונה חזיתית.

אסף

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מקרה אמיתי שקרה לי, מתקדמים לאט בעליה כאשר הגברת ברכב שלפני לא מצליחה לשלב הילוך ומדרדרת לתוך הרכב שלי.

(רק לחדד היה המון מרחק מהרכב שלי לשלה ברמה כזו שעוד הספקתי להגיד לאישתי מה היא עושה וליצפור לפני שהיא פוגעת בי)

שנינו יוצאים היא מסתכלת אלי וישר אומרת לי אתה אשם כי פגעתי בי מאחורה :shock:.

אני בחור נחמד מסביר לה שהיא פגעה בי כי היא נסעה אחורה ואז היא שולפת קלף מטורף ומסבירה שהיא לא הייתה בהילוך רורס ולכן ללא צל של ספק אני אשם.

פה נשרף לי הפיוז ולמזלה היתה שם אישתי כדי להרגיע אותי. לא היה כמאט שום נזק לרכב וגם ככה רכב ליסנג אז אחרי החלפת פרטים פשוט העברתי את המקרה לחברת ליסנג.

לכן מי אשם תלוי את מי שואלים.

כמעט והיה לי מקרה דומה. ברכב שלי מותקנות 3 מצלמות, אבל זה היה ברכב של העבודה:

עמדתי ברמזור אדום מאחורי נהגת שהרכב שלה היה משולב לרוורס במשך מספר דקות, חשבתי שהיא עלולה "לנסוע עלי" כשיתחלף הרמזור ולא ידעתי מה נכון לעשות, גם אין מצלמות ברכב של העבודה. צילמתי עם הסלולרי מס' תמונות שרואים בהן את אורות הרוורס שלה דולקים וקיוויתי לטוב. בסוף לא קרה שום דבר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...