Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שהמגבים התייבשו. לפני שאני רץ לשפוך 300 שקל על מגבי סיליקון מצופים טפלון ויהלומים החלטתי להתיעץ אם זה באמת שווה. על מה חשוב לשים לב במגבים? איפה כדאי לקנות? בארץ או איביי, אליאקספרס וכדומה? מי היצרנים המומלצים?

בואו נפתח את זה.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני מחליף פעם בשנה בתחנת דלק בעלות של כמה עשרות ש"ח.

בינינו,אחרי הקיץ שיש בישראל,כל גומי יתייבש כבר אחרי שנה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הזמנתי לפני כמה ימים מגבים של בוש מ-www.wiperblades.co.uk (ניצלתי את התרסקות הפאונד). יש להם מבחר וכמובן לא חייבים להזמין בוש, יש באתר גם אלטרנטיבות זולות יותר . אם שווה להשקיע - תלוי לדעתי בין השאר אם יש לך חניה מקורה. אם הרכב עומד רוב הזמן בשמש, באמת לא שווה להשקיע.

חזיר דיזל

פורסם

פעם הייתי משקיע במקוריים (יונדאי, סיאט) והם היו מחזיקים שנתיים לפחות בלי מריחות מיוחדות.

בחורף שעבר הלכתי על בוש לסיאט והסקודה של אחותי קיבלה זוג סיניים.

הבוש מחזיקים יפה עד עכשיו ועלו חצי מהמקוריים אז סביר להניח שכשיתקרר קצת לפני החורף אחליף אותם בחדשים.

הסיניים בסקודה מורחים עוד מהחורף שעבר והשנה אשקיע בבוש גם בשבילה.

האיביזה עדיין עם מגבים מקוריים שעובדים יפה והם בטח יעברו בגבורה את החורף הקרוב.

אז אני אמנם לא בעד הסיניים אלא בעד משהו באמצע, איכותי אבל לא טופ אנד ולא הכי יקר ולהחליף לעיתים תכופות יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חשבון פשוט. סט מגבים סיני עולה 30 ש"ח ומחזיק שנה. סט של בוש גרמני עולה 300-200 ומחזיק בין שנתיים לשלוש, כשבשנה השלישית המגב מתחיל למרוח מים ואתה משכנע את עצמך שרואים טוב טזה בסדר. מגב זה חלק שלא משפיע על בלאי למכלולים ברכב ואין מניעה לשים סיני זול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני גם מחפש לקנות מגבים של בוש דרך ebay, העניין הוא שהורדתי קטלוג של בוש ולא מצאתי את הרכב שלי ברשימה (טויוטה יאריס) אשמח לדעת איזה מגבים אני צריך (מידה, מק"ט)

פורסם

אני קונה פשוטים ופעם בשנה מחליף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תלוי באיזה רכב מדובר. בהרבה דגמי רכב מגבים לא ניתן לשים אוניברסליים כי הם לא יושבים טוב. עבור אלה כדאי לרכוש מיצרן מוכר דגם מדוייק בטווח המחיר הבינוני. כמובן להזמין מחו"ל כמו כל חלק לרכב.

ברכבים שניתן לשים פשוטים אוניברסליים אפשר לשים את הממש פשוטים, אבל צריך להחליף לעיתים ממש קרובות. הם כבר התפרקו לי. עבור רכבים כאלה אפשר גם לקנות את דגם הכניסה של בוש שהוא לא מאוד יקר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
תלוי באיזה רכב מדובר. בהרבה דגמי רכב מגבים לא ניתן לשים אוניברסליים כי הם לא יושבים טוב. עבור אלה כדאי לרכוש מיצרן מוכר דגם מדוייק בטווח המחיר הבינוני. כמובן להזמין מחו"ל כמו כל חלק לרכב.

ברכבים שניתן לשים פשוטים אוניברסליים אפשר לשים את הממש פשוטים, אבל צריך להחליף לעיתים ממש קרובות. הם כבר התפרקו לי. עבור רכבים כאלה אפשר גם לקנות את דגם הכניסה של בוש שהוא לא מאוד יקר.

אם אך איך אדע איזה מגבים מתאימים לי לרכב? היום מותקן סתם משהו שאין לי מושג אם הוא בכלל מתאים.

פורסם

תנסה את האתר www.wiperblades.co.uk שהומלץ כאן ותכניס את דגם הרכב

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...