Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הסיפור שלי הוא כמו של כל סטודנט שמסיים את התואר עוד רגע ועומד בפני צומת דרכים מאוד סואנת שלא נותנת לך להשתלב בתנועה.

מי שמכיר אותי מהפורום יודע שאני ניהלתי כמה שנים את סניף SWISSVAX בקניון רמת והייתי גם הנציג של VIX בפורום.

אז כרגע המקום יוצא לדרך חדשה ואני החלטתי שבא לי משהו שונה קצת בחיים,אבל החיים עצמם לא כל כך זורמים איתי. יצרתי כמה קבצים של קורות חיים, כמקובל, והתחלתי לשלוח לכל כיוון אפשרי.

אבל משום מקום לא חוזרים אלי! כלום,נאדא, גורנישט.

עכשיו אני לא איזה הזוי שחושב שהוא יכול לשלוח קורות חיים למשרת סמנכל כספים..ממש לא. ואני די מודע לעצמי וליכולות שלי. בלי קשר תמיד קיבלתי פידבקים מעולים ממעבידים,קליינטים,חברים ללימודים ומרצים.. למשפחה אני לא מתייחס כי אני רואה לפעמים כוכב נולד ומבין שמשפחה זה לא משהו אובייקטיבי.

אז מה אני מחפש?

כלכלן מתחיל\ התמחות בשיווק פנסיוני\ סוכן שטח בחברה רצינית \ מנהל צוות או אזור \ מכירות בתחום הרכב \שיווק\ בנקאות\משהו שיימצא את יכולותיי בקיצור.

את כל הנ'ל אני יודע שאוכל לבצע הרבה יותר טוב מהמון נעליים שנתקלתי בהם במהלך שנותיי.

אז אם בא למישהו לעבור על קורות החיים שלי ולהגיד היכן אני טועה אני מאוד אשמח ואודה מקרב לב.

יש לך משהו להציע לי? עוד יותר טוב:-D

נ.ב אין לי בעיה גם להתחיל בקריירת שיפוצים ענפה.:oops:

פורסם

בקניון רמת?

אם עצרת פה, אז כנראה שזה אביב, נהיית רמתי אביבי ג'ימלי הא!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לצערנו לשלוח קורות חיים זה לא באמת עוזר.

רוב המשרות באתרים הן פיקטיביות, ובאלו שלא פשוט מקבלים לעבודה חבר של חבר של חבר.

למרות שלא צריך לזנוח לגמרי את נושא השליחה, עדיף להתמקד בnetworking ושאנשים שאתה מכיר יעזרו לך להגיע לחברות האלו שבאופן פוטנציאלי יכולות להעסיק אותך.

בתור מישהו שבמשך שנים היו לו קורות חיים טובים ותחומי תעסוקה שונים, אני יודע מניסיון ש:

1) לא מסתכלים על כל קורות החיים. ברוב חברות הגיוס יש אלגוריתם במחשב שבודק מילות מפתח ועוד כמה דברים. הסיכוי שבן אדם יגיע לקרוא אותם הוא די קלוש.

2) חברות גיוס לא יודעות לסנן כמו שצריך ומסתמכות על נתונים שהם די בולשיט ולא מעידים על כלום

3) לכל משרה מגיעים מאות קורות חיים. אלא אם אתה מכיר מישהו שכבר עובד שם או מקורב למישהו, הסיכויים שיקראו את קורות החיים שלך הם קלושים

בקיצור, אתה לא לבד.

אני כבר מזמן הפסקתי לחשוב על זה בכלל.

כשאני מחפש עבודה אני פשוט משתמש בקשרים שלי.

פורסם (נערך)

משתמש גם בקשרים.. שולח דרך אתרי החברות עצמן גם. דואג למכתב מקדים אם זו משרה מעניינת. אני יודע שהמשק השתגע, אבל לא מבין מה הטעם לפרסם משרות סתם. איך אני מסיק שסתם? כי הן חוזרות על עצמן כל כמה ימים. משמע לא גויסו אנשים. לפני 4 שנים הייתי שולח ל 10 מקומות וחוזרים אליי לפחות 5-6 מקומות. או שהבנות במשאבי אנוש מייצרות לעצמן עבודה.

אגב ציינת שמפרסמים סתם משרות. חשבתי על זה, אבל אם זה אמיתי אז כל האתרים היו משתמשים בפרקטיקה הזאת. למשל בג'וב מאסטר יש הרבה יותר משרות קורצות ומעניינות מבחינתי לעומת דרושים ואול ג'ובס.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי E-A
פורסם

מילת המפתח היא נסיון.

אתה שולח למשרה בתחום מסויים, למשל שיווק פנסיוני.

בקורות החיים כתוב שעבדת ב- ניהול חנות.

המשרה שפנית אליה - שיווק פנסיוני.

מה עושה האיש שממיין את קורות החיים -

אין נסיון בשיווק פנסיוני, קורות חיים הולכות לסל וחסל...

בגדול זה הסיפור.

מה עושים?

צריך להתמקד.

א. להחליט מה אתה רוצה לעשות כלומר להתפקס על משהו מסויים.

ב. להחליט מה אתה מוכן להשקיע על מנת לעבור את ההסבה לתחום הנ"ל.

מה שרוב האנשים עושים -

מתחילים מתפקידים מאוד זוטרים ומתקדמים על סמך ההשכלה האקדמית / מקצועית וכמובן על סמך התפקוד בעבודה.

פורסם

כל העניין שאני שולח למשרות של התמחות בשיווק פנסיוני או כלכלן מתחיל. בכל השאר שולח על פי הניסיון שיש לי.

פורסם

גם אני חיפשתי עד לא מזמן עבודה.

האתר היחיד שדרכו חזרו אליי חברות היה JobMaster. מכל שאר האתרים לא חזרו אליי בכלל (והיו שם הרבה משרות שעניתי בצורה מעולה על הדרישות).

במקביל, חיפשתי משרות בקבוצות יעודיות בפייסבוק וכמובן דרך חברים.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מישהו ניסה את מסלולי הפרימיום באתרים? יש כמה משרות מעניינות ואני משוכנע שזה עוקץ..העיקר שתרשם

פורסם

לגמרי עוקץ,אל תתפתה אפילו.

שלחתי קורות חיים כמו מטורף,במסלול הפרימיום יש אופציה לראות כמה מעסיקים הסתכלו בקו"ח שלך,מתוך 15 קו"ח ששלחתי מעסיק אחד פתח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

~

בשביל המצפון הנקי נרשמתי לחודש של VIP באולג'ובס. תועלת זה לא הביא.

סטטיסטית האתר עדיין מניב את אותן תוצאות, רק שעכשיו אני גם מקבל דו"ח שבועי למייל שמספר לי שרק רבע עד חצי מקורות החיים שלי נקראו. יופי. גם מבחינת המודעות, רק כעשרה אחוז מהן נכנסות תחת VIP, ומתוך זה רק חלק בבלעדיות.

בקיצור, בתחום שלי לפחות זה בזבוז כסף. לא יודע לגבי משרות כלליות יותר. קיבלתי תוצאות הרבה יותר טובות מהמסלול החינמי של אתר drushim, וזאת כבר לא הפעם הראשונה שאני מגיע דרכם למקומות מעניינים.

במבט על, האפקטיביות של האתרים למציאת עבודה מזכירה את זו של אתרי ההיכרויות מהשרשור השכן. לכולנו יש את החברים ההם שהכירו שם, אבל לרוב האוכלוסיה זה עדיין לא עובד.

אולי גם אנחנו צריכים להשתמש בקשרים של פרנקוס. :wink:

פורסם
לגמרי עוקץ,אל תתפתה אפילו.

שלחתי קורות חיים כמו מטורף,במסלול הפרימיום יש אופציה לראות כמה מעסיקים הסתכלו בקו"ח שלך,מתוך 15 קו"ח ששלחתי מעסיק אחד פתח.

אז אתה אומר רחוק מהעין רחוק מהלב ;)

פורסם

בדקתי גם במסלולי הVIP.

מה שזה בעצם עושה זה לסמן אותך כמישהו שמוכן שנואש ומוכן להשקיע כסף במציאת עבודה, אז הם מתקשרים פעם ביום להציע לך סדנאות ייעוץ והכוונה בשביל ללמד אותך איך לעשות קורות חיים טובים, איך להתכונן לראיון, איך לענות על שאלות וכל השטויות האלו.

בפועל הם פשוט באים ומציעים לקחת ממך הרבה מאוד כסף בלי שתהיה תמורה אמיתית כי קורות חיים טובים לא יעזרו לך אם אף אחד לא קורא אותם.

זה פשוט שוק שפועל בשביל רווח קל וומסבך דברים שלא צריכים להיות מסובכים.

פשוט מערכת שמזינה את עצמה על חשבון מחפשי העבודה.

הייתי מוותר על לשלם להם.

פורסם

כמו שפרנקוס אמר, החולה הרעה של העשור האחרון היא תוכנות סינון קורות חיים.

אם רשום בדרישות "ששדדחכל" ולא רשום אצלך בקורות חיים אותו הדבר - המסננת לא מעבירה אותה.

תתחיל לעשות "העתק-הדבק" מתוך דרישות המודעה ותראה מה יקרה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...