Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס: Style אוט' 1.3 (99 כ''ס ) - שנת 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[TABLE=class: innerDetailsDataGrid]

[TR]

[TD]Style אוט' 1.3 (99 כ''ס )[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

הרכב מיד ראשונה, עם 50,000 ק''מ בלבד (הם רוצים מחיר של 65,000 ש''ח...זה המחיר של המחירון שלה נכון?)

מעניינת אותי הבטיחות של הרכב, והחיסכון בדלק (גם בינעירוני וגם עירוני)

פורסם

לגבי בטיחות אפשר לקרוא באתר euroncap,מה התקציב המקסימלי שלכם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רצוי לציין גם דרישות - מה חשוב לכם שיהיה או לא יהיה ברכב, לאיזה תוואי נסיעה הוא ישמש, מי הנהג, כמה נוסעים.

פורסם

רק אוטומט?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בעקרון חשוב לי שהרכב יהיה בטיחותי ויציב מאוד על הכביש, שלא אצטרך להתעסק עם מוסכים. כמובן שגם מאוד חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני בדלק.

אני לא יודעת אם אסע בו ביום יום, אבל אני מתכננת לנסוע בו נסיעות ארוכות בסופ''שים. אני הנהגת והנוסעת היחידה ברכב..

עריכה אחרונה על ידי מישהי1983
פורסם

הייתי בודק את הפיקנטו,קטנה פחות טובה בסעיף החיסכון אבל אחריות גדולה,אמינות טובה.

סוזוקי ספלאש גם יכולה להיות אופציה טובה.

עוד רכב הוא ספייס סטאר,מאוד חיסכונית ועם איבזור טוב,מנגד בעומס המנוע רועש,בעיר הרכב נוח,אך בכביש מפותל מרגיש פחות יציב,בבין עירוני רגיל אין בעיה.

פורסם

צריך לבדוק את אבזור הבטיחות איתו נבחן הרכב לעומת מה שהגיע ארצה.

בכל אופן, לדעתי לדרישות שלך תוכלי להסתפק גם ברכב מיני, אולי אפילו חדש לחלוטין (מליסינג עם 0 ק"מ), ככה תקבלי רכב חדש (בתקווה מינימום מוסכים) וגם אחריות יצרן שתתן לך בטחון ושקט נפשי.

פורסם

לא הייתי משלם מחיר כזה על יאריס ,כאשר אפשר לקנות דייהטסו סיריון במודל אחד פחות (2011) בלפחות 10,000 פחות.

מדובר על רכב עם מכלולים זהים לחלוטין לטויוטה הזו,שרק בגלל השם והסמל נמכרת במחיר מופקע שכזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מחיר מופקע מאוד!

לאוטו בן 4 שנים.

קיה פיקנטו חדשה ספייס סטאר המחודשת ועוד כמה רכבים קרובים לזה בתקציב פלוס כמה שנות אחריות,

הצריכת דלק של היאריס בעיר די גרועה.

הייתי חושב אם כבר על היאריס הייבריד שיש בכזה תקציב בערך, שוק לא פחות טוב, וצריכת דלק מינימלית..

פורסם

במסגרת התקציב ניתן למצוא ג'אז הייבריד, מכונית אמינה, חסכונית מאוד (1:15 בעיר ו1:19-1:20 מחוץ לעיר, עם מזגן ולא בנהיגה רגועה במיוחד אלא סבירה), די מרווחת, נוחות סבירה.

החסרון העיקרי שהיא לא מאובזרת ברמת הגימור הבסיסית והנפוצה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לדעתי היאריס מהדור האחרון (2012 ומעלה) היא בחירה טובה.

איבזור הבטיחות שקיים בדגם בארץ זהה לאיבזור הבטיחות של הדגם שנבחן ב-euroncap, צריכת הדלק הממוצעת ממבחני רכב עומדת על סביבות ה-13 ק"מ לליטר.

• תוכן חדש...