Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח של עובש מהכביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונת כביסה חדישה, הפילטר מנוקה על בסיס קבוע (לא שיש מה לנקות שם), ופתאום לאחרונה הכביסה התחילה לצאת מהמכונה עם ריח של עובש.

אז בבקשה, עזרה!

נמאס לגשת בבוקר לארון החולצות, להריח 10, לזרוק אותן לכביסה ולהתפשר בסוף על הכי לא מסריחה...:-(

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בצע ניקוי למכונה:

שפוך חצי בקבוק חומץ פשוט, מהסופרמרקט, והפעל המכונה בתוכנית רגילה.

לאחר מכן עשה זאת כל שבועיים שלושה כתחזוקה מונעת.

הכוונה כמובן לשפיכת החומץ על הבגדים ואז הפעלת המכונה, כן? אין צורך ללא הבגדים. זה לא גורם להם לנזק.

פורסם

עדיף לעשות ללא בגדים כי המטרה להוציא את כל הפטריות שזה מקור הריח

הטוב ביותר

העבר לתכנית עם טמפרטורה הכי גבוהה ללא בגדים

הכנס 3 כפות של מלח לימון לתא האבקה

הפעל.

כדאי לנקות את הגומיה שאוטמת את פתח הכנסת הבגדים. בקפלים שם תמצא הרבה פטריות שלא ידעת עליהם.

כל הסיפור הזה קורה כי אנחנו לא עושים כביסות ב 90 מעלות אלא רק 30 וזה מאוד טוב לפטריות

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

האם ניסית שילוב שונה של מרכך ונוזל או אבקה?

אצלנו השילוב של מרכך כביסה מקסימה לבן של סנו עם הנוזל כביסה של טייד, הפיק ריח מצחין.

פורסם

סובל בדיוק מאותה בעיה.

מכונה די חדשה, ניסתי את כל המררכים וסוגי האבקות\ג'לים.

מה שכן, אני שם לב שיש שיפור בטמפרטורת של 40 ומעלה. יש מצב שמקור הבעיה שצינור הניקוז של המכונה אצלי ממוקם טיפה גבוה בכדי להתחבר לביוב. לכן יש מצב שהמכונה לא מעיפה את כל כמות המים וחלק נשאר בצינור.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

כפי שהמליצו, תוכנית הרתחה עם מלח לימון או בקבוק שלם! של חומץ בכיף, אין מה לחסוך מדובר על כמה שקלים.

מה שכן, קח בחשבון שחלק מהתוכניות מכניסות את המים, לאחר מכן גם מרוקנות אותם ונשאר שבמהלך חצי תוכנית יהיו מים רגילים ולכן, קח אפילו 2 בקבוקי חומץ ומלח לימון, שפוך אל תוך התוף חצי בקבוק, לאחר מכן מלא את מה שנשאר בתאים של האבקה, מרכך וקדם כביסה גם כן במידה ויש.

הפעל על 90 מעלות רתיחה ולח על כפתור תוספת מים במידה ויש, לשטוף את כל זה ביסודיות רבה יותר.

מה שכן, כפי שהמליצו, כדאי לחטא עם אקונומיקה את הטבעת האוטמות או עם חומר ניקוי טבעי כלשהו את הפלסטיק של המכסה שדוחף את הכביסה אל תוך התוף גם כן.

פורסם

כוס אקונומיקה ותכנית בטמפ גבוהה אחת לחודש-חודש וחצי.

אצלנו הריח הזה נדבק רק לחולצות דרייפיט.

זה קורה גם בקיץ אם המכונה מסיימת בלילה ורק בבוקר מוציאים ותולים. הכמה שעות האלה שרטוב וחם לא עושים לה טוב...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

תוציא את מגירת החומרים ותבדוק מה מצבה , בד''כ תמצא שם זוהמה שהצטברה עם השנים, בדוק גם מסביב למגירה ותמצא שם מלא עובש

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

טיפ נוסף, לתכנן כביסות או במידה ויש טיימר, שהן יסתיימו כך שתוכלו להוציא אותן מייד עם הסיום.

כביסה ששוכבת בתוף שעה או שעות עד שמוציאים, מסריחה מאוד וקשה להפטר מהריח אלה אם כן מחזירים לכביסה חוזרת.

שימוש במרככים עושה פלאים, עדיפות למרוכזים אבל מן הסתם מרככים סותמים את המגירה שם.

חשוב לוודא כי הכביסה יבשה לפניי שמורידים מהייבוש, לפעמים כביסה או חולצות שנתלות בצורה לא נכונה, עם קפלים כי אין מקום, יש מקומות בביגוד שלא מתייבשים ונשארים לחים או רטובים וזה נכנס לארון = ריחות מזעזעים

מייבש כביסה בסופו של יום, יעשה את העבודה = עלויות נוספות

פורסם

אגב, אם הגענו לנושא של כביסה שעמדה במכונה ויצאה מסריחה זה קורה לי בדרך כלל בקיץ. בחורף אין בעיה שהכביסה תהיה כמה שעות במכונה. אף פעם לא יוצאת מסריחה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...