Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראשית תודה רבה על התשובה המהירה וכמו שתיארתי לעצמי לא הועלו פה תוצאות או הסברים שונים ממה שנמסר לי, בעיה--איתור--תיקון.

מה לגבי הבעיה עצמה? מה באמת קרה שם? לא בגל הארכובה, מעולה, אני משער שזה לא היה בעוד עשרות חלקים ברכב, השאלה איפה אכן היתה הבעיה והאם יש סיכוי שתחזור על עצמה.

elad098, אתה יודע/זוכר במקרה באיזה ק"מ התקלה צצה אצל עמיתה שלך בעבודה?

כמו שציינתי פתחתי את השרשור כי הרכב הוא כלי העבודה שלנו ובנוסף גם משרת אותנו ביום יום והבטיחות זה מעל הכל, להיתקע עם רכב שכבה באמצע נסיעה עם ילדים בחום הזה זה לא משהו נעים.

אני ממש אוהב את הרכב, את הנוחות נסיעה, את התנהגות המנוע והגיר אבל כל אלה לא שווים אם בכל רגע הם פשוט יכולים לקרוס.

לי לא נותר אלא לקוות שהרכב יחזיק את ה 3 שנים הסכם ליסינג ללא תקלות נוספות.

לקבוצת לובינסקי, אשמח (גם בפרטי) לדעת מה בדיוק היתה הבעיה למרות שאני יודע שלא אני הלקוח שלכם ואין לכם חובה לעדכן אותי, מהתחלה חשדתי שהטיפול הוא שיצר וגרם לתקלה (אף פעם לא אהבתי את המוסך שהרכב טופל בו, גם השירות וגם איכות הטיפול היתה נמוכה ולא מקצועית אבל זה כבר אולי לשרשור אחר) ואם כך אדאג להטריח עצמי למוסך בסורק לטיפולים שוטפים.

תודה רבה

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

למיטב זכרוני באזור ה10

המזל שלה שזה לא קרה בירידות של ירושלים אפשר לומר שגם שלהם כי אז זה היה יוצר המון רעש

הם נמנעים לקחת אחריות על זה ,ואת זה הבנתי כשניסו לעשות אותה משוגעת ושהבעיה אצלה

זה אחלה רכב אבל עם בעיה רצינית שדורשת בדיקה יסודית כי זה עניין של חיים ומוות אם זה קורה באזורים מסוכנים

פורסם
לא צריך להיכנס להיסטריה, לכל יצרן יכולה סדרת ייצור מסויימת עם רכיב כושל אשר יכול לגרום לכשל במנוע. זה שזה קרה לך ולחבר (לאור העובדה שסביר להניח שהמכוניות שלכם שייכות לאותה סדרת ייצור), לא מעיד על תקלה סדרתית בהכרח. משיטוט ברשת, לא מצאתי עדות לכך שיש בעיה סדרתית.

מסכים איתך

אבל הבעיה שהם לא מוכנים להודות שיש בעיה כזאת כי אז הם צריכים לעשות ריקול התקשורת חוגג והמניה יורדת.

אז מסדרים את זה בשקט מערבבים את הלקוח גורמים לו לחשוב שהוא לא בסדר

ומעבירים את זה בשקט

עד שזה יגיע לחיי אדם

פורסם
מסכים איתך

אבל הבעיה שהם לא מוכנים להודות שיש בעיה כזאת כי אז הם צריכים לעשות ריקול התקשורת חוגג והמניה יורדת.

ומעבירים את זה בשקט

עד שזה יגיע לחיי אדם

על זה בדיוק אני מדבר,

שרק לי קרתה התקלה לא העלתי פוסט ולא שאלתי שאלות כי תקלה יכולה לקרות, אבל, שזה כבר מקרה שני שאני נתקל בו בסביבה המאוד קטנה שלי אני כבר חושש ממשהו רחב היקף ואז התשובות שאנחנו מקבלים זה התעניינות מאוד מהירה מצד היבואן ("שלח לי מספר רכב לבדיקה ) אבל התשובה שקיבלנו היא "שזה לא בעיה בגל ארכובה", יופי. אז מה כן הבעיה? מה עם כל המקרים שעלו כאן? פתאום ההתעניינות המהירה שהיתה בהתחלה הוחלפה בהתעלמות גמורה.

רכב שצריך החלפת מנוע זאת בעיה שיכולה לקרות, רכב נוסף שגם הוא מצריך החלפת מנוע עם אותם נתונים זה מדליק נורה אבל!!! שהיבואן (או נציג מטעמו פה בפורום) מתעניין שנוח אבל מתעלם שנשאלות שאלות ושותק שממתינים לתשובות זה כבר מחשיד מאוד שכנראה יש משהו רחב יותר מאחורי זה.

פורסם

בעידן המודרני אף יצרן לא יכול להסתיר כשלים סדרתיים (להבדיל מכשל נקודתי בעקבות סדרת ייצור פגומה), זה רק עניין של זמן עד שעדויות של לקוחות מגיעים לפורומים השונים ברחבי העולם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
על זה בדיוק אני מדבר,

שרק לי קרתה התקלה לא העלתי פוסט ולא שאלתי שאלות כי תקלה יכולה לקרות, אבל, שזה כבר מקרה שני שאני נתקל בו בסביבה המאוד קטנה שלי אני כבר חושש ממשהו רחב היקף ואז התשובות שאנחנו מקבלים זה התעניינות מאוד מהירה מצד היבואן ("שלח לי מספר רכב לבדיקה ) אבל התשובה שקיבלנו היא "שזה לא בעיה בגל ארכובה", יופי. אז מה כן הבעיה? מה עם כל המקרים שעלו כאן? פתאום ההתעניינות המהירה שהיתה בהתחלה הוחלפה בהתעלמות גמורה.

רכב שצריך החלפת מנוע זאת בעיה שיכולה לקרות, רכב נוסף שגם הוא מצריך החלפת מנוע עם אותם נתונים זה מדליק נורה אבל!!! שהיבואן (או נציג מטעמו פה בפורום) מתעניין שנוח אבל מתעלם שנשאלות שאלות ושותק שממתינים לתשובות זה כבר מחשיד מאוד שכנראה יש משהו רחב יותר מאחורי זה.

אני במקרה ראיתי תפוסט שלך אחרת לא הייתי רושם זאת לעולם, כי כמוך חשבתי שזה מקרה חד פעמי. מחכה לתשובה של היבואן

יש לי גם את המספר רכב

פורסם

כבר מספרים ימים שהפוסט הזה עלה לאויר וקולו של נציג קבוצת לובינסקי נדם, מה שעוד יותר מעלה את החשש שכנראה יש משהו רחב יותר מתקלה ספציפית, זאת פעם ראשונה שרכב שלי (פרטי או חברה) יצא מתיקון וכל שהיה למוסך למסור זה "התקלה לא! היתה בחלק הזה" אז היכן היתה התקלה? מה מקורה? והאם יש באמת מספר מקרים עם אותה התקלה.

מדובר בלא פחות מהחלפת מנוע, קרי היצרן קיבל החלטה פשוט להוציא את המנוע ובמקומו לשים חדש, כמה כבר חמור הנזק שם שדורש החלפת מנוע?

מי שמכיר בעלי רכב דומה נשמח שיעלה לפה במידה ושומע משהו.

אצלנו זה קרה פעמים סביב ה 27 אלף ק"מ ואחר אמר ב 10k .

מקווה שזה סתם ביש מזל למספר נהגים ולא בעיה רצינית.

תודה רבה

פורסם (נערך)
כבר מספרים ימים שהפוסט הזה עלה לאויר וקולו של נציג קבוצת לובינסקי נדם, מה שעוד יותר מעלה את החשש שכנראה יש משהו רחב יותר מתקלה ספציפית, זאת פעם ראשונה שרכב שלי (פרטי או חברה) יצא מתיקון וכל שהיה למוסך למסור זה "התקלה לא! היתה בחלק הזה" אז היכן היתה התקלה? מה מקורה? והאם יש באמת מספר מקרים עם אותה התקלה.

מדובר בלא פחות מהחלפת מנוע, קרי היצרן קיבל החלטה פשוט להוציא את המנוע ובמקומו לשים חדש, כמה כבר חמור הנזק שם שדורש החלפת מנוע?

מי שמכיר בעלי רכב דומה נשמח שיעלה לפה במידה ושומע משהו.

אצלנו זה קרה פעמים סביב ה 27 אלף ק"מ ואחר אמר ב 10k .

מקווה שזה סתם ביש מזל למספר נהגים ולא בעיה רצינית.

תודה רבה

האם אתה יודע במקרה אם זה אותו מנוע 3 צילנדרים כמו ב 208 ? כי אצלך 130 כ"ס וב 208 רק 110 . כי מישהו פעם דיווח משהו על גל ארכובה ולכן כנראה ענו לך שזה לא בגלל זה. קשה לעקוב אחרי ההודעות האלה

עריכה אחרונה על ידי אורמת
פורסם

אכן תוכנה שונה, מה שרשמתי בתחילת הפוסט הוא שכנראה סחטו מאוד את המנוע הזה וכנראה אלו תופעות הלוואי.

פורסם

ומעבירים את זה בשקט

עד שזה יגיע לחיי אדם

אני רואה שרשור של שני אנשים שלא מקושרים בכלום לכלום, נכנסו למוסך מרכזי עם תקלה, טופלו היטב, בלי ערבובים ובלי נעליים והוחלפו להם באחריות מנועים ללא כל דרישת תשלום.

בהתאם לזה, עולה השאלה, מה ההמצאות האלה של "מערבבים את הלקוח וגורמים לו לחשוב שהוא לא בסדר"?

בנוסף, תאוריית הקונספירציה שלך לוקה בחסר כי על ריקול מכריז אך ורק היצרן ולא היבואן. מה שהיצרן מחליט, את זה מבצע היבואן ותו לא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ראשית, ברוכה הבאה לאמצע הפוסט, חבל שלא קראת מההתחלה.

אסכם עבורך: לי ולקולגה מהעבודה הוחלפו מנועים אחרי 28k ו 27k ק"מ.

elad עדכן שגם לעמיתה שלו מהעבודה צצה תקלה דומה מאוד שתוקן והתקלה חזרה, החליטה לנטוש הרכב וגם לו כרכב גישור (כנראה לטווח קצר) הרכב כבה באמצע נסיעה.

אז נכון, שרשור של שני אנשים שלא מקושרים שמכירים עוד שני אנשים שלא מקושרים ויחד הגענו ל 3.5 רכבים לא מקושרים עם תקלה חשודה כדומה, הנה מצאנו עבורך את הקשר.

אני רוצה לחדד, לא קופץ למסקנות ולא קובע עובדות בשטח, הפוסט נפתח בשאלה ואני ממשיך לשאול וללקט מידע, כרגע התשובה של לובינסקי פה בפורום לא רק שלא שופכת אור אלא קצת מעמעמת את המעט מידע שהיה.

אני ממש מרוצה מהרכב, הוא נוח ומפנק כמו שרק פיג'ו יודעים לעשות, המנוע והגיר מתפקדים מצויין וחווית הנהיגה (ממשפחתית כן) היא מעולה. אבל, וכמו שכבר כתבתי, אם יש בעיה או סיכוי גבוה לחזרת התקלה, אני ממש לא מעוניין להשתתף בניסוי.

פורסם

1. מזמן לא פנו אלי בלשון נקבה :-)

2. תאמין לי שקראתי היטב את השרשור, מי שלא קרא היטב, זה אתה ידידי, לא אני.

לא אמרתי שאין תקלה, בהחלט ייתכן שיש בעיה סידרתית.

כן אמרתי שלשניכם הוחלף מנוע באחריות וללא דרישת תשלום ולכן הטענה שלו בדבר כך שהיבואן מנפנף את האנשים ואומר להם שזו אשמתם, מופרכת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש יצרנים שברגע שנתקלים בבעיה במנועים מסדרה חדשה מעדיפים להחליף אותם בחדשים ומבקשים מהיבואן המקומי לקבל את המנועים שהוחלפו אליהם בכדי ללמוד את הכשלים ולתקן אותם.

• תוכן חדש...