Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alfa 147 TI

Alfa147
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

TI החדשה זה קיט קוסמטי - הרעיון הוא להלביש 147 רגילה (במקרה זה, ככל הנראה, 150 כ"ס, אבל יכול להיות שאפשר יהיה לקנות קיט כזה או דומה לכל דגם) בחצאיות, ג'נטים, ספוילר אחורי וכו' דמויי GTA. יכול להיות שתהיה גם הנמכה ועוד שינויים ברמת ה-tuning, אבל זה עדיין לא GTA - שם יש מתלים מיוחדים, בלמים גדולים יותר, וכמובן מנוע ה- 3.2 V6, עם 250 כ"ס שידביקו אותך לכיסא.

מצד שני, 150 כ"ס ידני עם קיט TI יעלו בארץ בסביבות 190 אלף ש"ח, GTA אמיתית תעלה 250 אלף, אז תעשה את החשבון...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

רק שאלה אחת נותרה פתוחה -

למה, לעזאזל, לא דוחפים את ה- JTS לתוך ה- 147 במקום הטווין ספארק?! :roll:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

מניסיון אני יכול להגיד לך שהטווין ספארק לא כזה נורא :D

א ל פ א - רק אם אתה מתאים לה

חולם על 147GTA

פורסם

וחוץ מזה, תן לבעלי ה- 156 להנות קצת מהיתרון, בכל זאת הם משלמים כמה עשרות אלפים טובים יותר מבעלי ה- 147... :)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני יודע שפשוט אלפא רוצים לעשות עוד כמה כסף שאפשר מה TS.

גירסאות ה TI לא אמורות ליהיות קשיחות יותר ופחות מיתפשרות?

כמובן שה GTA עדיפה.

חוץ מזה, יש לאוטודלטא מנוע 3.7 מיוחד ל GTA עם 314 כ"ס ופרט הייחיד שמצאתי זה שזה יספיק לה ל 270 קמ"ש.

פורסם

וחוץ מזה, תן לבעלי ה- 156 להנות קצת מהיתרון, בכל זאת הם משלמים כמה עשרות אלפים טובים יותר מבעלי ה- 147... :)

מניאק :roll:

:(

:cry:

:wink:

א ל פ א - רק אם אתה מתאים לה

חולם על 147GTA

פורסם
אני יודע שפשוט אלפא רוצים לעשות עוד כמה כסף שאפשר מה TS.

גירסאות ה TI לא אמורות ליהיות קשיחות יותר ופחות מיתפשרות?

כמובן שה GTA עדיפה.

חוץ מזה, יש לאוטודלטא מנוע 3.7 מיוחד ל GTA עם 314 כ"ס ופרט הייחיד שמצאתי זה שזה יספיק לה ל 270 קמ"ש.

כזה כח להנעה קידמית??? אתה בטוח?

או שזה בא עם הנעה לכל ארבעת הגלגלים?

• תוכן חדש...