Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם הוחלף גם מנוע הפעלה? אם לא יש סבירות גבוהה שזה העניין, סינכרונייז זה למעשה קשור לגלגלי השיניים בגיר, החלפת שמן גיר?

Sent from my SM-N9200 using Tapatalk

החליפו לי שמן גיר ושמו לי תוסף מיוחד לפני שנה וחצי, התוסף עלה הרבה כדי שיקטין את הרעש , הם התעקשו שהקלאץ שהם החליפו תקין .

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אתה בירושלים שלח לי הודע בפרטי יש מוסך שמכיר את הרכבים הללו במחירים שפויים לחלוטין, עם שירות מעולה

יש לי גם מישהו טוב, הפסקתי ללכת למרכזי אוליי אנחנו מדברים על אותו אחד

תשלח לי במייל [email protected]

או וואצאפ אפילו ותגאל אותי מייסורי הרובוטי

0502776214

פורסם
אם אתה בירושלים שלח לי הודע בפרטי יש מוסך שמכיר את הרכבים הללו במחירים שפויים לחלוטין, עם שירות מעולה

בתור בעלים של רכב כזה, קפיצה של הגיר לניוטרל לא מעידה דווקא על תקלה במצמד , אלא על תקלה במנוע ההפעלה, האם בהחלפה הקודמת הוחלף המנוע? אם לא יכול מאוד להיות שזה העניין.

לגבי הכיולים , קניתי מתאם ב80 שקלים שמאפשר לך להתחבר ולאפס את הגיר. די פשוט לתפעול, וחוסך הרבה כאב ראש עם המוסכים.

צריך לקחת כל תקלה בהבנה.. כל רכב יש לו את הבעיות שלו,

ההחלפה הראשונה מבוצעת בחינם במרכזי השירות (בהנחה שלא הוחלף קלאץ והרכב מתחת ל200 אלף), במידה ויש תקלה במפעיל תופיע תקלה במחשב ...

מנוע הפעלה זה לא היחידה חשמלית?

פורסם

יצא לי קוד תקלה p810

control clutch position 810

מישהו יודע מה זה אבל לא ניחושים בקשה , למי שיש ניסיון כדי שלא נחליף סתם דברים.

פורסם

לי בדיוק לקוד הזה, החליפו מנוע הפעלה וקלאץ, במסגרת אחריות (צריך מתחת ל200K ותנאי שלא הוחלף מצמד ברכב).

המכונאי יכול לבדוק את צריכת זרם של המנוע ולפי זה להבין היכן התקלה.

בעיקרון החיישן מיקום יושב על היחידת הפעלה אבל אם המנוע לא עובד אז אין תזוזה של הסנסור והוא מעלה את הקוד תקלה הנ"ל.

ההחלפה של הקלאץ למעשה היא כדי להיות בראש שקט ולודא שאכן כל המכלולים טובים.

בדרך כלל בהחלפת קלאץ יש צורך לעשות חריטה לגלגל תנופה כדי למנוע חריקות במעברי הילוכים עם הקלאץ החדש.

פורסם
לי בדיוק לקוד הזה, החליפו מנוע הפעלה וקלאץ, במסגרת אחריות (צריך מתחת ל200K ותנאי שלא הוחלף מצמד ברכב).

המכונאי יכול לבדוק את צריכת זרם של המנוע ולפי זה להבין היכן התקלה.

בעיקרון החיישן מיקום יושב על היחידת הפעלה אבל אם המנוע לא עובד אז אין תזוזה של הסנסור והוא מעלה את הקוד תקלה הנ"ל.

ההחלפה של הקלאץ למעשה היא כדי להיות בראש שקט ולודא שאכן כל המכלולים טובים.

בדרך כלל בהחלפת קלאץ יש צורך לעשות חריטה לגלגל תנופה כדי למנוע חריקות במעברי הילוכים עם הקלאץ החדש.

לא חושב שמישהו עשה חריטה בגלגל תנופה שהחליפו לי קלאץ.

פורסם

טוב החלפתי קלאץ וגם מנוע מפעיל עם כל היחידה שלו .

קלאץ חדש מקורי , היחידה עם המנוע לצערי מפרוק. לא היה לי כבר כסף יותר מידיי להשקיע.

מקווה שהתקלה לא תחזור ,אמשיך לעדכן.שבת שלום.

• ספונסר פורום
פורסם

גם אני ממתין לתשובה לשם מה צריך מגנטים? או איפה הם נמצאים? או איפה כתוב שהם מגנטים

אורן

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא מכיר מגנטים במקום קפיצים, אני מכיר גומיות במקום קפיצים, יש למישהו קישור לדיסק עם מגנטים?

אורן

• תוכן חדש...