Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,הגיע הזמן שלי להחליף את הצמיגים ברכב (ג'טה 2010). עד עכשיו הייתי עם michelin energi sarver, נוחות הנסיעה עם הצמיגים האלו יחיסת טובה אבל אני רוצה לדעת אם אפשר לשפר אותה ע"י צמיג שונה אבל בלי לפגוע בעמידות הצמיג יותר מידי. לפי מה שאני יודע הצמיגים של hankook נחשבים לאלו שנותנים את נוחות הנסיעה הכי טובה, מישהו יכול לחזק את זה ולהביא דגם ספציפי שהתנסה איתו ?

פורסם

לא נותן לך אינדיקציה הכי טובה שבעולם, אך בכל זאת אשתף:

החלפתי השבוע זוג גודייר F1 AS2 במישלין PS4 במידה 225/45/17- על אף שזו לא היתה מטרתי- המישלין נוח מהגודייר באופן מורגש.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

^ יש הבדל ברמת הרעש?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אלה דגמים ספורטיביים - באמת לא נותן שום אינדיקציה לגבי ג'טה עם michelin energy saver.

לפותח השרשור - אני לא יודע מאיפה המידע לגבי צמיגי האנקוק, אבל המלצתי אליך :

במידה ואתה מעוניין לרכוש צמיגים ברמה יותר גבוהה מ energy saver, תחפש את הדגמים הבאים :

Continental conti premium contact,

Michelin Primacy (לא בטוח שקיים במידה שלך ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא נותן לך אינדיקציה הכי טובה שבעולם, אך בכל זאת אשתף:

החלפתי השבוע זוג גודייר F1 AS2 במישלין PS4 במידה 225/45/17- על אף שזו לא היתה מטרתי- המישלין נוח מהגודייר באופן מורגש.

כן, אבל מכיוון שהגודייר בני מעל חצי שנה, אני לא מוצא לנכון להשוות לצמיג שבקושי איבד את שכבת ההגנה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תלוי בקוטר ובחתך שאותו לא ציינת.

אבל בגדול מישלין הוא הכי נוח,ונחשב ״לצמיג רך״

באם אין לך חתך נמוך,זה פחות קריטי(כלומר חתך 55 או יותר).

פורסם

במידה שלך יש :

Michelin primacy 3

Michelin primacy hp

Dunlop bluresponse

Continental conti premium contact 2

Pirelli p7 cinturato

Goodyear efficient grip performance.

כולם דגמים מומלצים, עדיפים על energy saver.

אני באמת לא יודע מאיפה הקטע של האנקוק ( שהם צמיגים לא רעים , אבל אין בהם שום דבר מיוחד ).

http://tires.yad2.co.il/compare?type=1_0&diameter=6&aspectRatio=13&width=18

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ועדין לא הוזכר לאיזה דגם של הנקוק מתכוונים.

ע"ב ביקורות ברשת:

K415 - צמיג ממוצע אול-ראונדר בעקרון. ללא יומרות גדולות לשום כיוון למיטב הבנתי.

K425 - צמיג ירוק שמקבל ביקורות אוהדות יחסית, בעיקר כנראה לאחר עדכוני אמצע חיים.

K115 - צמיג טורינג שגם מקבל ביקורות טובות בעיקרון. מחליפו ה-K125 מקבל ביקורות מאוד חיוביות כרגע, אבל עדין לא מיובא לארץ.

K107 - צמיג עם גוון ספורטיבי יותר. מקבל ביקורות חיוביות למדי, גם כאן בפורום. מחליפו ה-K117 לא בטוח קיים במידה ו/או מיובא.

פורסם
במידה שלך יש :

Michelin primacy 3

Michelin primacy hp

Dunlop bluresponse

Continental conti premium contact 2

Pirelli p7 cinturato

Goodyear efficient grip performance.

כולם דגמים מומלצים, עדיפים על energy saver.

אני באמת לא יודע מאיפה הקטע של האנקוק ( שהם צמיגים לא רעים , אבל אין בהם שום דבר מיוחד ).

http://tires.yad2.co.il/compare?type=1_0&diameter=6&aspectRatio=13&width=18

תודה רבה, יש צמיג מהרשימה הזו שיש לך ניסיון איתו ואתה ממליץ עליו במיוחד? משהו בתקציב של 500 ש"ח לצמיג.

פורסם

פורסם

תנסה במקום להחליף צמיג - במידה ואתה לא מנפח עם חנקן - לנפח עם חנקן.

זה תורם ליציבות של הצמיג וכפועל יצא מזה לנוחות הנסיעה.

אני כרגע עם רביעיית אנרג'י סייבר חדשים יחסית (חודש וקצת) והם מאוד שקטים ומאוד נוחים אבל אני באמת תוהה לעצמי עם חלק גדול מהנוחות הזו היא הודות לניפוח בחנקן של כל הרביעייה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

^ אפקט פסיכולוגי בעליל.

היתרון העיקרי למשתמש הממוצע בניפוח עם חנקן הוא איבוד איטי יותר של הלחץ.

אפשר אולי גם לייחס יתרון לשימור טוב יותר של מרכיביו הפנימיים של הצמיג (בשל מחסור בחמצן ואדי מים).

היתרונות האחרים שעיקרם נע סביב שמירה על הלחץ בתנאים שונים (או להפיכת השינוי לצפוי) רלוונטי בעיקר בתנאי מרוץ.

• תוכן חדש...