Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האיביזה המחודשת דווקא מוכרת יפה לפי נתוני המכירות המפורטים שמתפרסמים כאן בסוף כל חודש.

בצ'מפיון כנראה התקבלה החלטה אסטרטגית שסקודה הוא המותג המשפחתי יותר ולכאן הראפיד מוצעת בגירסת כניסה שאין לטולדו ומוכרת המון לציי רכב.

האוקטביה גם היא מוכרת המון לליסינג.

בסיאט מצד שני חתכו את גרסאות הדיזל של הטולדו שיכלו למכור למוניות וגם לציים אם היו מורידים קצת את המחיר.

ללאון אין גירסת אמצע בין ה-1.2 שמאובזרת סביר אבל נתפסת כמעט חלשה לבין ה-1.8 המאובזרת אבל יקרה. ה-1.4 נמכרת ב-3 דלתות עם גיר ידני בלבד. אני סבור שלאון 1.4 מאובזרת ב-125 אש"ח הייתה מוכרת לא רע.

המי והסיטיגו שתיהן זניחות יחסית בגלל הגיר הרובוטי והתחושה הבסיסית מאוד בתא הנוסעים. ספארק והאחיות לבית קיה ויונדאי מביסות אותן דיי בקלות.

לטעמי הלאון החדשה הוא אחד מדגמי ההאצבאק הקומפקטים המרשימים והמוצלחים שיש היום בשוק, יש לו אופי אמיתי ופאשן של ממש.

חבל שצמפיון לא נותנים לו את הבמה הראויה..

פורסם

אני דווקא חושב שהאופי קצת אבד בדרך מהדור הקודם אבל אולי אני קצת לא אובייקטיבי.

גם אני מחבב את הלאון וכשהיא הוצגה והגיעה לארץ היא באמת הייתה אטרקטיבית. אבל כרגע מול גולף חזקה במחיר לא רע, ועוד שלל מתחרות האצ'בק כמו מאזדה 3 שמציעה עכשיו ב-130K רכב חזק ומאובזר יותר מהלאון, המון משפחתיות עם מערכות בטיחות מתקדמות וגם שלל ג'יפונים קטנים ואופנתיים שנוגסים במכירות של המשפחתיות הקומפקטיות היא מתקשה להתמודד. היא מראש פנתה לאנשים שחיפשו קצת ייחוד או סגנון ואלה היום נודדים בקצב מסחרר לג'יפונים.

אני מניח (או מקווה) שמחכים למתיחת הפנים שתגיע בקרוב כדי לשדרג את ההיצע או האבזור בלאון.

• תוכן חדש...