Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היינו במרכז לריהוט. מצאנו סלון של חברת cheers בחנות איטליה הקטנה.

מישהו שמע עליהם או מכיר? המוכרת טוענת שהסלון עשוי בד קל לניקוי ועמיד בפני ציפורניי חתולים.

אני יותר ספקן, אכן יש דבר כזה או שזו סתם שטות גמורה?

נ.ב.: לא מעוניינים בסלון עור, שנינו לא אוהבים.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

עוד לא ראיתי בד שעמיד לציפורני חתול (אלא אם היא התכוונה לפרח). שאל את המוכרת אם יש אחריות בכתב לעניין.

:turn-l:
פורסם

אנחנו עשינו דוקטורט בעניין עמידות לחתולים וככל שהדברים נוגעים לבדים למיניהם המסקנה היא כי יש להמנע מבד מחוספס או בעל טקסטורה גסה ולהימנע מעור.

גם אנו לא אוהבים עור, מאד לא פרקטי מה גם שאנו צמחונים מטעמי מצפון...

הפתרון הטוב ביותר הוא תפירת כיסוי מבד עבה או רכישת סלון זול במיוחד שלא כואב להחליפו. אנחנו תפרנו לסלון החדש כיסויים תואמים שמתלבשים עליו אחד לאחד .

לפני הסלון הנוכחי היה לנו סלון מבד מיקרופייבר של אמריקן קומפורט, סה"כ החתולים היו די אדישים אליו (וזה טוב), עמידותו לשחיקה, לכלוך ושריטות גבוהה מאד וקל לנקותו, בשורה התחתונה מיקרופייבר חלק/חלק-קטיפתי זה הפתרון הטוב אם לא משתמשים בכיסוי.

שטיחי כניסה של פעם, עמודי גירוד מצופים חבל וגזע עץ קטן מסיטים מעט את תשומת הלב החתולית אליהם ורוב החתולים מעדיפים להשחיז ציפורניים עליהם. הפעולה אגב חיונית להם, טבעית מאד ולא נעשית מתוך "רוע" או התנהגות שאיננה נורמלית.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
המוכרת טוענת שהסלון עשוי בד קל לניקוי ועמיד בפני ציפורניי חתולים.

אכן שטות גמורה, יש לגברת פוטנציאל, נשמעת כמו מוכרת ממולחת.

שום דבר לא עומד בפני חתול ששם לעצמו מטרה.

מצטרף להמלצה על תפירת כיסוי ייעודי - אצלנו יש רוטציה של "כיסויי מיטה" עבים מאיקאה שמתאימים פחות או יותר לספות, עם קצת מאמץ אפשר לתפור משהו יפה יותר. מאוד שימושי כשצריך פתאום לקבל אורחים רגע אחרי שהקטנה פלטה על גוש השיער שפלטה החתולה... (שאל אותי כיצד אני יודע)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כן, גם אני חשבתי על כיסויי ספה. אצל חמותי שמנו כיסוי כזה אחרי שהחתולה הרסה לה סלון בשווי 20,000 ש"ח.

הסלון עצמו לא יקר וטוב שכך.

תודה על העיצות.

האנס - אצלנו הקטנה רודפת אחרי החתולה שבורחת מהכלב, וכולם עושים תחרות מי יגיע למי קודם, אני לקטנה, או היא לחתולה :)

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

• תוכן חדש...