Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

עלה לי הרצון להתקין ספוילר ב207,

שלב ראשון: חיפשתי ספוילר מקורי, נכנסתי לאתר המאגר ולא מצאתי, אך ראיתי שעל אחד הרכבים שמצולמים שם יש ספוילר, שלחתי להם מייל ויום לאחר מכן שלחו לי קישור לדף הקניה של הספוילר, שירות מצוין, שילמתי דרך האתר ולאחר יומיים הלכתי לאסוף את הספוילר.

הספוילר הגיע שחור ודרש צביעה בצבע הרכב (אדום)

שלב שני: הלכתי לטופ קולור בתל אביב בהמלצת חברים, שם קניתי 2 פחיות ספריי צבע לפי קוד צבע (לרוב רשום מתחת למכסה מנוע או בצד הדלת, אצלי היה רשום בצד הדלת)

שלב שלישי: שיוף הספוילר, השתמשתי בנייר שיוף שהבחור בטופ קולור נתן לי, שיוף קל של כמה דק' ויוצאים לדרך

הספוילר משויף ומוכן לצביעה:

1.jpg

במהלך הצביעה:

2.jpg

לאחר מכן כדי לדעת איפה לקדוח, הדבקתי ניירות במיקום ההברגות שעל הספוילר במטרה להעתיק את המיקום לדלת תא המטען:

3.jpg

יש לציין שהניירות הקטנים לא הצליחו, אז השתמשתי בדפים גדולים לאחר מכן, אחרי שהנחתי את הספוילר במיקום שרציתי השתמשתי בנייר סילוטיפ כדי להדביק את ה"תבנית" למקום הנכון:

4.jpg

כשפתחתי את התא מטען נכחתי לגלות כי יש שם 2 עיגולים בדיוק במיקום שסימנתי לעצמי, אז החלטתי לקדוח את העיגולים שרואים בתמונה, כי בסוף היצרן יותר מדויק ממני :lol::

5.jpg

לאחר מכן החלקתי את החורים כדי שלא יהיה חתיכות פח שיפריעו בין הספוילר לתא המטען:

6.jpg

ריססתי קצת צבע בתוך החורים כדי למנוע חלודה בעתיד, הדבקתי מסביב לחורים "ספוג" כדי למנוע רטט מהמגע של הספוילר בפח:

7.jpg

חיברתי את ארבעת הברגים, ולהלן התוצאה:

9.jpg8.jpg

סה"כ אני מרוצה מהתוצאה הסופית, הצביעה לא יצאה מאה אחוז אבל סבירה פלוס לחובבן, אשמח לענות על שאלות אם יש

עריכה אחרונה על ידי sjerby

עברתי לסקייטבורד

פורסם

אני לא חסיד של ספוילרים - אבל וואלה, יצא לך ממש ממש יפה יא ג'רביל!

תתחדש (:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא היה עדיף הדבקה?

אין כמו פרוייקט "עשה זאת בעצמך".

הספויילר מוסיף המון.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

אור, הדבקה הפחידה אותי שהספוילר יעוף ויפגע במישהו/משהו

והבקליות:

תודה למפרגנים

image.jpg

image.jpg

עברתי לסקייטבורד

• אחראי פורום
פורסם

עבודה עצמית יפה, ספויילר קטן ואלגנטי - סחתיין, תתחדש!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מגניב מאוד, נראה מקורי ואלגנטי! תוכל לפרט קצת על האתר הזה , "המאגר"?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

בחיפוש בגוגל תמצא, לפי סוג רכב יש לך רשימת חלפים ותמונות עם מחירים, אם יש חלק שאתה רואה בתמונה שלא קיים כאופציה לבחור אתה יכול לשלוח ״בקשה״ והם יעלו אותו למכירה לבקשתך וישלחו לך לינק

עברתי לסקייטבורד

פורסם

איזה כיף לראות פרויקטים ביתיים מוצלחים :)

אבל- לא שמת חומר מקשר לפני הצבע ולא לכה לאחר הצביעה או שפשוט לא רשמת זאת?

במידה והשיוף איכותי אז מבחינת החומר המקשר פחות נוראי, אבל על לכה לא הייתי מוותר.

בהצלחה!

• תוכן חדש...