Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחדש! הצבע יפה, יש אחד כזה ברחוב שלנו. גם הגג יושב עליו יפה.

לכשעצמי, התחברתי יותר לכחול הכהה או לאפור כהה, כי הג'נטים האלה מחרבים כמעט כל דבר אחר :-) [אגב, ממה שסיפרו לי - ואין לי דרך לדעת אם זה נכון - האחראית על סוג הג'נטים היא כאמור "אחראית", ולא "אחראי", ומכאן חוסר הטעם היחסי, גם לדעת חלק מהעובדים של צ'מפיון :-) ]

דבר נוסף מבאס לטעמי זה שאי אפשר להזמין ריפוד בהיר (אלא בצבע חיצוני שחור), מה שהיה קצת מקל על האפרוריות הפנימית.

לדעתי כן אפשר ריפוד בהיר עם כל צבע... פשוט זה כרוך בהזמנה ספציפית ובזמן אספקה ממושך יותר.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש! הצבע יפה, יש אחד כזה ברחוב שלנו. גם הגג יושב עליו יפה.

לכשעצמי, התחברתי יותר לכחול הכהה או לאפור כהה, כי הג'נטים האלה מחרבים כמעט כל דבר אחר :-) [אגב, ממה שסיפרו לי - ואין לי דרך לדעת אם זה נכון - האחראית על סוג הג'נטים היא כאמור "אחראית", ולא "אחראי", ומכאן חוסר הטעם היחסי, גם לדעת חלק מהעובדים של צ'מפיון :-) ]

דבר נוסף מבאס לטעמי זה שאי אפשר להזמין ריפוד בהיר (אלא בצבע חיצוני שחור), מה שהיה קצת מקל על האפרוריות הפנימית.

הגג בולט יותר בצבעים הבהירים.

פורסם

תתחדש דייב, הרכב ממש יפה!

סוף סוף רואים צבע שהוא לא לבן.. :wink:

bar72,

ריפוד בהיר אולי מקל על האפרוריות אך לדעתי פחות שימושי, מכיוון שרואים את הלכלוך בצורה ברורה ולכן דורש יותר תחזוקה מאשר הריפוד השחור.

פורסם

bar72,

ריפוד בהיר אולי מקל על האפרוריות אך לדעתי פחות שימושי, מכיוון שרואים את הלכלוך בצורה ברורה ולכן דורש יותר תחזוקה מאשר הריפוד השחור.

ריפוד בהיר יפה ביום הראשון.

פורסם

bar72,

אני אישית חושב שבמקרה של הגולף- הריפוד הבהיר לא משתלב יפה כל כך באוטו, בייחוד בדשבורד.

הקונסולה אפורה, ובדלתות יש גם אלמנטים אפורים, והשילוב הצבע השחור שהוא החלק העליון של הדשבורד, האפור כפי שכתבתי והבז' בחלק התחתון של הדשבורד, יחד עם שטיחים שחורים (ריפוד בהיר לא כולל את רצפת הרכב)- כל זה יוצר לי בלגאן עיצובי.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

אולי אני פחות רגיש לזה. כשאפשר - אני מזמין ריפוד בהיר, משום שאז עוד אלמנטים בפנים הרכב הם בהירים ולא שחורים, ומשקיע 400 שח בניקוי מידי שנה/במכירה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גולף ופאביה.jpg

יצא לי לחנות ליד הפאביה הזאת

יצאה תמונה יפה.

גם יש פולו שמציצה לה מאחורה.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

פורסם (נערך)

גולף 1.jpgגולף.jpgמנוע גולף.jpg

ועוד שלוש תמונות..

מה שאני אוהב באוטו חדש זה לצלם את המנוע שלו, כשהכל נוצץ וללא טיפת לכלוך

ואם כבר מדברים על מה שמתחולל מתחת למכסה המנוע... תגידו מה שתגידו על VAGיות כאלה ואחרות- הנדסת אנוש אצלם זה דבר מדהים

עריכה אחרונה על ידי roeyd102

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

פורסם

ועוד שלוש תמונות..

מה שאני אוהב באוטו חדש זה לצלם את המנוע שלו, כשהכל נוצץ וללא טיפת לכלוך

ואם כבר מדברים על מה שמתחולל מתחת למכסה המנוע... תגידו מה שתגידו על VAGיות כאלה ואחרות- הנדסת אנוש אצלם זה דבר מדהים

המנוע נראה ככה אצלי גם אחרי שנה, ניגוב קטן פעם בשבוע או שבועיים עם מטלית לחה או מגבון.

פורסם (נערך)

היום נגמרה תקופת ההרצה אז הרשיתי לעצמי ללחוץ קצת.

פשוט וואוו ענק, הרגשתי כאילו לבשתי את החליפה של Iron man. הרכב פשוט טס! לא משנה באיזה מהירות או באיזה עליה.. תמיד יש הרגשה של כוח בלתי נגמר.

אני גם רוצה להוסיף, שיחסית למכוניות שהיו לי: סוויפט 2008, יאריס 2007. המעבר לגולף מרגיש כמו לעבור ממגורי חיילים בבסיס למלון חמישה כוכבים באילת. פשוט רמה אחרת בהכול...

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

דניאל,

עכשיו אתה בבעיה כמוני..

הרכב הבא שלך יצטרך להיות GTI, כדי שתרגיש ממש הבדל ;)

התלבטתי אם לשדרג את הגולף 1.4 122 כוחות סוס לליאון 1.8 החדשה וכשיצאתי מהרכב בסיום נסיעת המבחן, לא הרגשתי ממש הבדל משמעותי (למרות שהרכב זריז יותר) וגם לא וואו גדול.

אין ספק שכשעוברים מרכב אטמוספרי עם מנוע ממוצע לטורבו, גם אם הוא מהמנועים מהקטנים ההבדל ממש גדול ומורגש.

• תוכן חדש...