Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, היום אמא שלי הלכה להתקין כספת למניעת גנבות (עפ"י דרישת הביטוח לטובת הנחה טובה). בהתחלה התברר מהמתקינים כי כבר יש כספת מותקנת ברכב, אך היא לא לפי דרישת הביטוח, אז היום הותקנה כספת חדשה מסוג אחר לפי דרישת הביטוח. לאחר ההתקנה, אמא שלי התקשרה אליי להגיד שיש רעש מוזר מכיוון המנוע. כשהיא הגיעה הביתה לקחתי את הרכב לסיבוב קצר, והאמת? גיליתי צליל טוב יותר מכיוון תא המנוע, יותר באסי בסל"ד נמוך.

השאלה שלי היא אם הצליל השתנה בעקבות ההתקנה או שנעשו עוד שינויים? והאם יכול להיות איזשהו נזק. תודה מראש :wink:

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

מציע שתבדוק שאין צינור יניקת אוויר שמשוחרר או שנחתך בטעות במהלך ההתקנה.

זו הסיבה היחידה שאני מסוגל לחשוב עליה לשינוי בעקבות ההתקנה.

פורסם

אני לא כל כך מבין בזה אז נתתי למישהו שמתעסק די הרבה עם רכב והוא אמר לי שהפילטר והכל כמו שצריך.

בכל מקרה צילמתי את הכספת ואת המיקום שלה, כנראה זאת האפשרות האחרונה למקור הרעש.

uploadfromtaptalk1465832685541.jpguploadfromtaptalk1465832697579.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mazda 6 2.0L 2008

פורסם

נראה שהוסיפו פלאח בין תושבת הכספת לבית הפילטר אוויר, עם בורג קודח היישר אל בית הפילטר. הקומבינה הזו בהחלט יכולה לייצר תהודה שתישמע לך כרעש. פרק את הפלאח, תאטום את החור ותראה אם יש הבדל.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

מהתמונות נראה שהמכסה של הפילטר אוויר לא סגור/יושב טוב במקומו, יש מצב שזה בגלל התוספת פלאח ששמו שם והפלאח מושך את המכסה וכתוצאה מזה אין סגירה טובה של בית הפילטר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ממה שאני וראה, הפלאח לא נוגע בכלל בבית פילטר אוויר.

הפלאח לדעתי מרחיק את התושבת של המחשב ממקומה המקורי כדי ליצור רווח להכנסת כספת.

לא הייתי מפרק את הפלאח, סביר להניח שבלעדיו תושבת המחשב תרעד עוד יותר, אבל כן הייתי מתמקד במקום הזה, מנסה להקשיב ולראות עם מנוע פועל, לגעת בפלאח/תושבת/כספת ולגלות מאיפה מגיעים הרעידיות והרעש. אם מצאת, אפשר להוסיף חומר בידוד כמו ספוג או גומי באותו מקום.

פורסם

ניסינו כמה פעמים לאתר את מקור הרעש, אבל בעמידה המנוע נשמע רגיל כמו שהיה לפני... הרעש נשמע רק בנסיעה וגם שם זה בסל"ד מסוים ובולט במיוחד בעליות.

על כל מקרה אני אקפוץ למוסך החברה שאני מטפל בו ואעדכן מה הם אומרים :-)

תודה רבה לכולם!

Mazda 6 2.0L 2008

פורסם

אם התהודה הזאת מתרחשת במיוחד רק בנסיעה ובסל"ד מסויים, כדאי לבדוק תושבות מנוע, ייתכן ואחת מהן ניזוקה למרות שהרכב יחסית חדש.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

סליחה, לא רוצה לדרוך על יבלות, אבל אני לא מבין למה להתקין כספת ברכב לא חדש, לא יקר ושלא ידוע כגניב במיוחד (כל עוד אתם לא גרים באיזור מועד לפורענות).

הייתם מחליפים חברת ביטוח!

הדרישות האלה הן שיטת מצליח של הביטוח ובד''כ בעיקר של חברות הביטוח הישיר הטלפוני, להערכתי סוכן נורמלי היה מבטל את זה או מחליף לכם חברת ביטוח.

עדיף לוותר על כל התערבות מכנית וחשמלית מיותרת.

פורסם
סליחה, לא רוצה לדרוך על יבלות, אבל אני לא מבין למה להתקין כספת ברכב לא חדש, לא יקר ושלא ידוע כגניב במיוחד (כל עוד אתם לא גרים באיזור מועד לפורענות).

הייתם מחליפים חברת ביטוח!

הדרישות האלה הן שיטת מצליח של הביטוח ובד''כ בעיקר של חברות הביטוח הישיר הטלפוני, להערכתי סוכן נורמלי היה מבטל את זה או מחליף לכם חברת ביטוח.

עדיף לוותר על כל התערבות מכנית וחשמלית מיותרת.

נכון הרכב לא חדש, לא יקר, לא נראה לי כזה גניב והאזור שלנו ממש לא מועד לפורענות. אבל כששוחטים אותך בכל החברות ביטוח באלפי שקלים סתם כי אתה נהג צעיר, אתה מחפש איפה לחסוך. אז בודקים בחברה הזאת ובחברה הזאת, שואלים את השכן, את הדודה וחורשים את כל האינטרנט עד שנשארו לי שתי חברות ביטוח שיצאו הכי זולות, כאשר ההפרש בין זאת שדורשת כספת לבין זאת שלא עומד על 1,800 שקל. העניין הוא שהייתה כספת מותקנת ברכב, פשוט היא "לא עומדת בתקן" שהביטוח דורש, אז מי חשב שתהיה בעיה עם זה? בכל מקרה אני אבדוק את העניין יותר לעומק ואם אעלה על בעיה הכי קטנה שנגרמה בעקבות ההתקנה אני אתבע את מי שצריך.

Mazda 6 2.0L 2008

פורסם

עדכון קטן: קפצתי עכשיו למוסך הילוך שישי ברחובות, עוד לא הספקתי ממש להיכנס ונתקלתי בעובד בשם יוסי. הסברתי לו על הבעיה, ישר הוא פתח מכסה מנוע ואמר לי הפילטר סגור אבל לא כמו שצריך. פתח אותו הוציא הכניס סגר אמר לי סע לשלום, אם זה ממשיך תחזור. והרעש נעלם כאילו לא היה :-)

Mazda 6 2.0L 2008

• תוכן חדש...