Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תוותר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הגעת כבר לעמוד 13, איחולי!

נשארו לי שלושה חודשים לנסות להשיג אותה. יש בכלל טעם?

לא.

שמע לסחבק, אין טעם להשפיל את עצמך עוד יותר. הבחורה אמרה לך "לא" בצורה הכי מנומסת שהיא יודעת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
תוותר

אתה מבין שציפיתי לתגובה אחרת, כן? תודה בכל זאת, יא אח!

הגעת כבר לעמוד 13, איחולי!

זה בסדר, אין שרשורים אצלי שלא מגיעים רחוק.:wink:

לא.

שמע לסחבק, אין טעם להשפיל את עצמך עוד יותר. הבחורה אמרה לך "לא" בצורה הכי מנומסת שהיא יודעת.

לא השפלתי את עצמי בפניה, אל תדאג...ואת האמת שאני מצטער שהיא אמרה לי לא כל כך מנומס, זה רק גורם לי לאהוב אותה יותר.:shock:

אושריקו, זאת.חברה ראשונה?

זה לא העניין. מודה שלא נתקלתי בבחורה כזאת שמחה וחייכנית וטובת לב, מה לעשות... והאחת שכן פגשתי , הייתה הזויה, חזרה בתשובה ונעלמה לצפון הרחוק.:shock:

טוב, אולי כל אלו שאומרים על נשים שגברים שמים עליהן זין הן מתייחסות יותר , אולי זה הפוך גם - או שאני מזכויסט.:lol:

פורסם

יש בחיים גם קצת פוליטיקה, משחק, פלירטוט...

נשים אוהבות את זה, גברים פחות . לפחות מאלו שאני הכרתי... החשוב מכל זה לא לעבור את גבולות הטעם הטוב במשחק, ולדעת מתי להיות רציני .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בפעם הבאה שאתה רואה אותה, תן סמוחטה ברצפה ותגיד לה "יאלה יאלה לכי לעוניברסיטה עם כל האשכנזים המניאקים האלה. זיבי את מוצאת שם גבר גבר כמוני עם קורולה ספורט". זה בטוח יגע לה ברגשות והיא תעזוב הכל ותיפול לזרועותיך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
בפעם הבאה שאתה רואה אותה, תן סמוחטה ברצפה ותגיד לה "יאלה יאלה לכי לעוניברסיטה עם כל האשכנזים המניאקים האלה. זיבי את מוצאת שם גבר גבר כמוני עם קורולה ספורט". זה בטוח יגע לה ברגשות והיא תעזוב הכל ותיפול לזרועותיך.

האמת שרוב הבנות שדיברו על הרכב שלי טענו שהוא נראה או כמו של עבריינים או של בני מיעוטים. את האפקט, זה עושה.:lol:

יגאל, הבדיחה לא ממש מצחיקה שכן אני לא היחיד עם הדבר הזה ואני לא זה שהמצאתי ומכרתי את המוצר.

בקיצור, אתם לא מבינים שאני "משוחרר" ממנה ואין לי שום אובססיה, אני סתם מדליק את עצמי כי אם אני אצא עם קשר עם מישהי כזאת חמודה שכל העולם שהכרנו ביחד אמר לי ללכת עליה אז מה רע. בטח לא אחרי הודעה פעם בחודש, אין כאן שום חפירות. אני גם יכול לבוא בהפוכה.

כושר אני עושה בבית+בעבודה, אל תדאגו.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

איזה אפקט זה עושה?

רוצה להרטיב תחתונים? תקנה רכב שמרטיב תחתונים .

אף תחתון שווה הרטבה לא ירטב מקורולה עם דמוי סאן-רוף .

קבל את זה באהבה אחינו .

פורסם
רוצה להרטיב תחתונים?

תקנה לה אבטיח במשקל 8-10 קילו, תגרום לה לאכול לפחות שליש ממנו, ואל תיתן לה ללכת לשירותים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...