Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכסף שאתה תשפוך עליה תוכל לקנות רכב מ תחילת שנות 2000 כולל יישור קו. פשוט חבל.

וסתם למקרה שקרה לי היה לי 205 בציר 94 " האגדית" מטופלת לפי שעון צמיגים חדשים צנרת מים חדשה בלמים מקוריים מזגן חדש ומקפיא מנוע לא שתה מים או טיפת שמן היה לה עתיד מזהיר עוד לפניה עד ש חיישן מצב מצערת החליט שלא בא לו יותר לעבוד. חיפוש בפירוקיות מסביב למגורי ואין חיישן זה חיפוש בפירוקיות ארצי ואין חיישן זה . חיפוש באיבי הניב מחיר לא ריאלי לערך הרכב.אפילו בשטחים חיפשו לי ולא מצאו . כי זה דגם שהיה מיוצר רק מספר שנים בודדות במעבר מקרבורקטור להזרקה. בקיצור כל ההשקע והטיפולים לפח זבל תמורת 800 שקל . אז לפני שתשקיע איזה עשיריה על הגרוטאה הנ"ל תחשוב טוב טוב אלה אם יש לה ערך רגשי או מוטורי שלח אותה לגריטה .

פורסם

עד עכשיו השקעתי 600 שקל(תיקון נזילות טיפול וגז למזגן), הרכב עשה 154 אלף ק"מ מטופל מידי שנה.

לרכב ביצועים כיפים, אינו זולל דלק מזגן מקרר היטב וחלל רכב גדול.

אני לא רוצה להגיע ל4000.

אם כל הרכב יעלה 5000 אחרי יישור לדעתי האישית שווה את זה.

אמנם רכב ישן אך כיף לנהיגה וממש טוב להעמסות ציוד-דבר שאותו אני דורש לעבודה.

פורסם

אז תגיע למוסך עם הרכב ותעשו סדר עדיפות - מה דחוף ומה סובל דחייה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...