Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני דווקא לא חושב שזה מיותר להניע ב"שני שלבים".

נכנס לאוטו, קודנית ושם סוויצ' על ON. בזמן שאני מתארגן וחוגר חגורה מחשב הרכב בינתיים מבצע את הבדיקות שלו בנחת. ברגע שכל הנורות כבות אז אני מניע.

אני לא יודע אם זה מועיל אבל זה לבטח לא מזיק.

מחשב הרכב מבצע את הבדיקות בפחות מכמה מילישניות ולא שניות.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא מכיר רכבים שבונים לחץ דלק בפתיחת דלק נהג, אשמח לדוגמאות.

מספר דוגמאות מרכבים שאני מכיר:

גולף דור 3,4,5, אופל קורסה 2004 וגם BMW ועוד...

פורסם (נערך)

טוב בואו נפסיק עם השטויות, מכיוון שלכל רכב שמצוייד בהתנעת כפתור, אין שום שלבים, לוחצים על הדוושה ועל הכפתור והכל מניע, לאחר מכן הנורות כבויות בהתאם לסדר. (לא, פתיחת הקודן לא עושה כלום, זאת עלוקה וללא שום תרומה למערכת).

כמו כן, בספרות הרכב לא מצויין שום דבר, לוחצים על הדוושה בספר הרכב ומתניעים.

אז מה, כל היצרן שמציידים את הרכבים עם כפתור התנעה הורסים אותו? ממש לא.

בנוסף, המפתח "החכם" הרכב עם הפתיחה והתקרבות יודע לאתר בהתאם למיקום המשדרים שהמפתח בקירבה ומבצע את מה שנדרש.

זה נכון לגבי משאבת דלק חשמלית שעם פתיחת הרכב כבר מעניקה לחץ ברוב הדגמים.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם
נאמר לי שעדיף להניע ולכבות בN לא יודע אם זה נכון.

קרא את ספר הרכב שלך, במידה ותמצא מקום אחד שבו היצרן מבקש ממך לכבות ולהניע ב N, תעדכן אותנו בצירוף תמונה.

אנא, יש להתחיל לחקור דברים לבד, לקרוא ספרות רכב ולמצוא את התשובות, אל תקשיב לאף אחד, תאזין ותסנן בהתאם, לאחר שבדקת עובדות מבוססות.

שטויות.

פורסם
אני תמיד מחכה 2-3 שניות, אולי זה עוזר ואולי לא, אבל אני מחכה, אולי זה מהרגל מהשיעורי נהיגה.

בוקי, אולי זה לא קשור, אבל יצא לי להחליף לפני חודשים (-+) ''סלילי חימום'' ב- ML320 CDI 2008, ואחרי

ההחלפה ההנעות נהפכו למאוד חלקות וקצרות ממאוד ארוכות, היה מניע קשה גם שלא היה מאוד קר בחוץ.

רכיב ה GLOW PLUG, שאלו הם פלאגי החימום, כמו כל רכיב כזה או אחר ברכב, נדרשים להחלפה בהתאם למצבם ולביצועים או בעת תקלה כזאת או אחרת בהם.

רכבת משנת 2008 עברו כבר 8 שנים ותלוי בק"מ וכמות ההתנעות ובמצב הרכב ובנסיעות שלו, אין שום קשר.

פורסם

אנא, יש להתחיל לחקור דברים לבד, לקרוא ספרות רכב ולמצוא את התשובות, אל תקשיב לאף אחד, תאזין ותסנן בהתאם, לאחר שבדקת עובדות מבוססות.

שטויות.

ראשית אומר שאתה צודק. קח בחשבון 10 אנשים אשר כותבים שטויות בקשר לזמני המתנה אז אנשים מתחילים להאמין שיש בזה אמת כולשהי ולא כול אחד יודע

לעשות את האבחנה בין מה נכון ומה זה שטויות במיוחד לאחר שקראו סיפורים גם בפורומים בחו"ל.

פורסם

כשאני מניע בחצי סוויץ נדלקות לי נורות מנוע וגיר (ולא נעלמות).

בהנעה רגילה הן אף פעם לא מופיעות, יש לזה הסבר?

פורסם
מחשב הרכב מבצע את הבדיקות בפחות מכמה מילישניות ולא שניות.

יש בדיקות שאורכות מספר שניות לא מבוטל. לא כל הרכבים בעולם זה גולף.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אשמח אם תוכל לתת לי דוגמא של רכב שבו האיבחון העצמי לוקח כמה שניות ? מה הקשר לגולף ?

להזכירך אם וכאשר קיימת תקלה מנורת MIL או ABS או כול מנורת תקלה אחרת נדלקת עוד לפני שתגיד ג'ק רובינסון בזמן סיבוב המפתח בסוויץ'.

פורסם

נורת כריות האוויר ביאריס שלי למשל כבית משהו כמו אחרי 5 שניות מרגע פתיחת הסוויצ'. יש עוד נורה או שתיים שכבות שנייה לפני, מבטיח לבדוק בפעם הבאה לפני ההנעה.

בסטארלט זצ"ל שלי אני זוכר שמערכת שבדיקת מערכת ה ABS הייתה מסתיימת אחרי מספר שניות לא מבוטל כאשר כיבוי הנורה היה מלווה עם רעש שהזכיר שחרור לחץ בפריקה פנימית.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

בו נניח לרגע את הרכבים היישנים בצד קרי הסטארלט.

חשבת לרגע שהזמן שלוקח למנורת כריות האוויר או מנורה אחרת בלוח השעונים להתכבות נובע מכך שהייצרן הכניס זמן השהייה מסויים עד שהמנורות כבות ולאו דווקא זה הזמן שלוקח למחשב לבצע איבחון עצמי ?

אם מנורת כריות האוויר הייתה כבית בפרק זמן של מילישניות היית מבחין רק בהבזק של מנורת הלד לכן הפרמטר של כמה זמן לוקח למנורה להתכבות אינו מצביע על כמה זמן באמת לוקח למחשב לבצע איבחון עצמי.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם
גם אני נותן חצי שניה כדי שהרעש של המשאבה יפסיק ,לא יודע אם זה פסיכולוגי אבל ההנעה יותר קלה.

אתה צריך את זה בגלל שיש לך קליאו ספורט, בכלל אם אפשרי רצוי אפילו לפני ההנעה לתת ליטוף מעל הלוח מחוונים ולבקש יפה בצרפצית צחה עם מבטא מתאים שהפעם היא תניע בנגיעה ולא תעשה בעיות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...