Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כיום יש אפשרות לברר דרך משרד התחבורה את עבר הידיים של כל רכב, ולראות האם סוחר החזיר ברכב.

ובמידה וסוחר רוצה "לשמר יד" הוא רושם את הרכב על תו סחר, במשרד התחבורה הנתון הזה קיים וכדאי לבדוק.

פורסם

נ.ב.

מועדות אשר מספר הרישוי שלהן מוסתר זה דבר נוסף שמעלה חשד.

אתר יד 2 צריך להכניס כתנאי לפרסום מודעה, הצגת מספר רישוי הרכב כתנאי.

היזהנו ממודעות כאלו.

פורסם

אני ממש לא מסמפט סוחרי רכב אבל השרשור הזה סתם בכייני. הסכמת למחיר שהציעו לך מה זה עיניינך בכמה הוא מכר. אין פה שום עבירה על החוק, גם לא כלפי הקונה, אם הרכב נבדק לשביעות רצונה והיא הסכימה לשלם את המחיר זה עניין שלה.

לגבי אתר יד 2 עד כמה שידוע לי מס טלפון שמתפרסם תחת מס מודעות או שם משתמש שמתפרסמים בו מס רב של מודעות מועבר אוטומטית לקטיגוריה של סוכנויות רכב, אז תבדוק את עצמך לפני שאתה מאשים את האתר. מן הסתם שיש אפשרויות לעקוף את זה אבל הם מצידם מטפלים בעניין.

לגבי סוחרים, לא מתווספת להם יד ברכישה של רכב ואם אני לא טועה סוחר לא משלם אגרת טסט או שמשלם עם הפחתה משמעותית.

הצעה שלי, תהנה מהרכב החדש שרכשת ואל תעסיק את עצמך בזה. גם ירקות אתה משלם פי 8 רק בגלל תיווך, כל אחד והמקצוע שלו בחיים.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אם בגלל סוחר רכב פתחת שירוש חכה שתתעסק במכירה וקניה של דירה עם מתווך, אתה תפתח בלוג בתפוז.

בכל אופן אם באמת השקעת כל כך הרבה מזמנך הפנוי, הלכת לראות 150 רכבים, הגשת תלונות, תביעות, הקלטות ומה לא, חבל שהמאמץ נפגע בגלל ניסוח מתלהם (שלא לומר מתבכיין) של ההודעה, הצהרות מגוחכות ולא מבוססות (80 אחוז סוחרים, לא לשלם מעל מחירון... ) ושגיאות כתיב עם קונוטציות משעשעות מאוד.

בגדול, לא חידשת, רכישת רכב זה לא מיקרוגל יד שניה שקנית בעפולה, גם מכירה, צריך לעשות מחקר ולהתייחס לנושא בכובד ראש, מדובר בעשרות אלפי שקלים.

מי שלא עושה זאת בדרך כלל ירגיש זאת בכיס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

במקרה שלך, אולי, וגם זה לא בטוח הפסדת כסף בגלל שלא תמחרת את המכוניות במחיר הנכון! באלטרנטיבות של המגרשים הגדולים וכו' תפסיד הרבה יותר כסף במכירת הרכב במחיר נמוך ובקניה במחיר גבוה ממה שתוכל להשיג מפרטיים(שגם שמרו על הרכב ולא שמו מי וישרים ברדיאטור)

התיווך של כל גורם לא פרטי יקר ממה שאתה חושב, אני אישית מכיר אחת שבגלל משחקי מחירון יצחק לוי מול המציאות קנתה פלואנס במחיר השוק וקיבלה על המאזדה 3 שלה 5,000 שקל

פורסם
כיום יש אפשרות לברר דרך משרד התחבורה את עבר הידיים של כל רכב, ולראות האם סוחר החזיר ברכב.

ובמידה וסוחר רוצה "לשמר יד" הוא רושם את הרכב על תו סחר, במשרד התחבורה הנתון הזה קיים וכדאי לבדוק.

איך עושים זאת מעשית - מישהו יכול להסביר? האם משרד התחבורה ימסור פרטים כאלו לקונה פוטנציאלי?

פורסם

אני עוד לא הבנתי את מהות השרשור. אם יש מוכרים שמוכנים לרדת במלא כסף במכירה, מה הבעיה בזה?

אם יש קונים שמוכנים לשלם המון כסף מעל המחירון או מבלי לבדוק את האוטו, מה הבעיה בזה?

האם הסוחר עבר על החוק?

פורסם

לא עבר על החוק,פשוט כואב לפותח השרשור על ההפסד ואני מבין אותו.

אני גם פעם מכרתי רכב במחיר נמוך ולאחר יומיים ראיתי אותו כבר מפורסם בכמעט 10 אלף יותר במגרש רכב בדרום הארץ לאחר שעבר קצת תיקוני צבע. הבן אדם שהגיע אליי לקנות בכה על החיים שלו כדי שאני אוריד לו במחיר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מכיוון שאני יודע שאני לא יוכל להיסתדר בקנייה מיד2 ולהימנע מכל הסוחרים והקומבינות אני מוכן לשלם טיפה יותר וליקנות ממגרשי רכב גדולים, ב"ה עד היום אני הייתי מרוצה וכל פעם שחזרתי התקבלתי בצורה מכובדת ושירתו אותי מצויין, אין לי את הכוח והזמן לירדוף אחרי מאות מודעות ביד2 ולקחת לבדיקות, אני מודה לזה ששם אפשר לימצוא מציאות, אבל זה לא בשבילי כי אני אפול בטוח.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא הבנתי על מה יש לתבוע בגין רמאות במקרה כזה. מכרת לאותו סוחר במחיר שבסופו של דבר שניכם הסכמתם לגביו. הוא יכל לצורך העניין להגיד לך שנותרה לו שנה לחיות והוא רוצה שתוריד לו במחיר...והיית מסכים, אז מה? אף אחד לא הכריח אותך במעמד הזה למכור לו. מסכים כמובן שהסוחרים הורסים את השוק ושזו חוייב מאוד לא נעימה והרגשה של טעם רע מכל הסיפור, אין ספק.

פורסם (נערך)
אז אולי בכל זאת יש כאן קייס לתביעה, כי הקונה אמר שהוא רוכש את הרכב לאשתו.

ממש קייס חזק, קנה את הרכב לאשתו והרכב לא מצא חן בעיניה - קורה, למזלו הרב הוא נתקל בקונה להוטה והוא מכר ברווח - מה הבעיה עם זה?

תראו, לפני חודש אשתי קיבלה רכב חדש שהזמנו, הרכב ששימש אותה שורשר אל אחד הבנים דבר שבתורו הביא אותו למכור סובארו אימפרזה 2007 מליסינג ששירתה אותו.

פרסמנו את הרכב במחיר רצפה (דומה למחיר שהוא נרכש שנה וחצי קודם לכן) וקיבלנו כמה הצעות מעליבות בלבד. החלטנו לשים גם מודעות למכירה על הרכב דבר שהביא אלי אדם מבוגר מהאזור.

ההוא הגיע אלי עם רכב שעליו מודעת מכירה וסיפר לי סיפור על חייל שזקוק לרכב ושהרכב שהוא נוסע בו שייך לבת שלו (שבאופן מוזר לא מציעה אותו לחייל).

לא נסגרה עסקה.

למחרת האיש מצלצל מציע סכום גבוה יותר, מגיע לתת מקדמה ולסגור עסקה ברכב אחר שגם עליו מודעת מכירה.

סגרתי אתו עסקה, אחרי העברת הבעלות שאלתי אותו למה הוא מסתיר את עצם היותו סוחר, כי זה ממש לא מעניין אותי מי משלם בעבור האוטו.

ההוא גמגם משהו לא ברור ונסע.

שורה תחתונה - הרכב נמכר לסוחר אחרי יותר מ- 1200 צפיות במודעה שפורסמה באינטרנט, הצפיות הביאו עשרה אנשים לערך להתקשר אלינו, מתוכם הגיעו שלושה לראות את המכונית ורק אחד - הסוחר - הסכים לשלם סכום מתקבל על הדעת בעבורה.

אין לי בעיה עם זה שהרכב ישופץ ויידרש מחיר גבוה יותר בעבורו, אנחנו אחרי חודש שניסינו למכור את הרכב זה המקסימום שהשגנו.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

זה בעיה שלך שמכרת מתחת למחירון והאמנת שזה "לאשתו", למי אכפת למי זה, מצידי שיהיה לסבתא שלו

סגרת על מחיר וזה מה שנמכר בסוף, היית צריך להתעקש לא לרדת במחיר.

זה לא משנה בכמה ימכרו אחר כך, זכותו לשים איזה סכום שהוא רוצה, תלמד להבא!

פורסם

יש לי שאלה לכל אלו שמצאו את רכבם מפורסם מחדש, מה מביא בן אדם יומיים אחרי מכירת רכבו להכנס ליד2 ולחפש את הדגם שרק מכר?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...