Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם בכלל לא בכוון.

מה שפות"ש מדבר עליו מאד מקובל בתחום בו הוא עוסק.

יש לי קצה חוט עבורך בנושא, ואפילו משכנים שלך.

99% סיכוי שאתה אפילו מכיר אותם.

לחברה שלהם יש שם של קריאת מצוקה ידועה.

נמשיך בפרטי ברשותך....

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

דווקא הבנתי טוב מאוד מההודעה האחרונה.

אי אפשר להחזיק מותג פרטי ממכירת כמה מאות פריטים בחודש. עלויות ההקמה גדולות מידי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה טועה ידידי, אין כאן עלויות גבוהות מידי. יש פורמולות מוכנות ויש מגוון אריזות בקבוקים שהמפעל מציע לך לבחירה, אפילו נתקלתי במפעל בחו"ל שמחזיק צוות גרפיקאים לעיצוב הלייבל ובחלק נוסף גם מקובל שלר תהיה הזמנת מינימום חוץ מעלות ראשונית של כ 300$ .

בעקרון לי כבר מפעל על הכוונת, אבל הוא מעבר לים ואני חושש שהייבוא של המוצרים המוגמרים ייקר לי את העניין ואולי אף יעכב לי אישורים של מ. הבריאות כי זה לא מיוצר בארץ. לא יודע בוודאות, סתם מחשבות. תחילת שבוע אתחיל בבירורים.

פורסם

כדי שפורמולה תהיה מקורית ובעלת פריצת דרך או לכל הפחות תהיה מסוגלת לתת מענה אחר טוב יותר משל אחרים עליך להחזיק מעבדות בין אם באופן פרטי ובין אם בשכר, שיצליחו לייצר טכנולוגיה חדשה ושונה משל אחרים, ולהגיע למצב של פטנט רשום של הגילוי המסעיר של המעבדות.

אתה מדבר על מוצרים בסדר גודל של לוריאל. אתה לא באמת חושב שפנינה, שוקי או מישל מרסייה עושים את זה כך.

גם במוצרים שלהם, מדובר על מוצר מדבקה. מפעל המייצר פורמולה, והלקוח בוחר צבע הפורמולה, ריח, סמיכות, אריזה,

ומקסימום שילוב בין פורמולה אחת לפורמולה אחרת. אבל בסופו של יום, איש מהם איננו מחזיק במעבדות ומדענים שתפקידם לייצר פורמולות חדשניות מתקדמות.

זו הסיבה שמוצר של חברה שכן מחזיקה באותם טכנולוגיות יעלה פי 4-5 יותר ממוצר ששיך לשמות שנתתי.

פורסם

אם בחרת צבע/ריח/סמיכות מבחינת משרד הבריאות זו פורמולה ןדשה על כל העלויות הכרוכות בזה.

פורסם

לא יודע לומר בוודאות שכך הדבר. במידה ואתה מצרף לבקשה שלך אישורים המראים כי במרכיבי הפורמולה לא נעשה שינוי.

צבע קל לשנות ע"י תרכיזים מאושרים וסמיכות/דלילות המוצר נעשית ע"י הוספת/הורדת נוזל כגון מים. אין שינוי בכימייה (במידה וקיימת המוצר) או במרכיביו . הרי צבע קיים כך או כך. המפעל מייצר אותו צהוב, אני רוצה אותו ורוד. Samesame

פורסם

אני אתן לך דוגמא פשוטה.

מגוף שאני מייצר נבדק להתאמה למי שתיה ועבר (57,000 שקל ושנה וחצי). אחר כך החלפתי ספק צבע לצבע אחר שמאושר על ידי מכון התקנים למי שתייה והדרישה היא בדיקה מלאה מההתחלה.

הריפים הרגולטוריים בארץ מאוד קפדנים, מאוד מרובעים, מאוד איטיים ומאוד יקרים.

פורסם

נהג לילה. יש מצב שאתה קירח?

;-p

אני שואל, כי היום לכל מעצב שיער רציני יש "קו מוצרי שיער" שנושא את שמו.

זה "מרים" לפירמה של המעצב, הרבה יותר משזה באמת מייצר רווח ממכירת המוצר עצמו.

זה מאד מקובל בתחום, מה גם שהמוצרים נמכרים במחירים גבוהים בהרבה מהפנטן שאתה מכיר מהסופר, למרות שבחלק מהמקרים, ההבדל בטיב הוא הפלסבו שנוצר מכך שהמעצב של הגברת "התאים לה את זה במיוחד לבעיות שיש לשיער שלה"

זה מתחיל בכאלה שקונים מוצרים (איכותיים יותר או פחות) בג'ריקנים, וממלאים לעצמם בקבוקים ממותגים כם לוגו שלהם, עם משפך בחדר האחורי במספרה, ונגמר בכאלה שממש משנים ספציפירציות במוצר, ומייצרים אותו במפעלים רבים שמתמחים בכך, וגם מעבירים אותך את הרגולציות/בירוקרטיות הנדרשות.

יש בארץ כמה מפעלים כאלה, שזו הפרנסה שלהם. הם מייצרים מה שתבקש, ולרוב יכולים להשיג אישורים על בסיס נוסחאות קיימות כמעט לכל דבר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

נטקו, גם כשהוה לי שיער לא היה הבדל מבחינתי בין שמפו של קוקו שאנל לבין סינטבון.

למלא עם משפך במחסן זה בסדר אבל זה לא בניית מיתג (וגם לזה אתה צריך רשיון כי אתה נופל להגדרה של מפעל. אתה יכול להסתמך על אישורים של היצרן אבל עדיין יש כללים שתצטרך לעמוד בהם ולשלם לא מעט על הבדיקות). נכון שהחוק לא נאכף על דברים כאלה אבל במקרה הראשון של נזק ממוצר קוסמטי שנמכר במספרה והרבה ספרים יבלו לילה או שניים במעצר.

פורסם

לפני התחלת שיווק תמרוקים, צריך לקבל אישור משרד בריאות. רישיון זה תקף ל-5 שנים, ואח"כ צריך להגיש בקשה לחידוש רישיון.

כל שינוי בתמרוק (אפילו שינוי טקסט על האריזה או שינוי אריזה) - מצריך תיקון ברישיון. על אחת כמה וכמה אם יש שינוי בנוסחה.

מצ"ב לינק להסבר בנושא רישום תמרוקים בישראל :

http://bit.ly/1K2nSNu

לינק לאתר משרד הבריאות בנושא :

http://bit.ly/1lEpJMT

• תוכן חדש...