Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כספת לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתאם לדרישות הביטוח

מחפש להתקין כספת ל במוו 118 חדשה, בסוכנות נאמר לי שלא מתקינים , הם עובדים רק עם איתוראן.

מה דעתכם בכלל על התקנת כספת לרכב ? ואיפה כדאי לי להתקין בירושלים ?

תודה

פורסם

אם אתה יכול, תשתמש במכתב שיספק לך יבואן הרכב, תציג אותו לחברת הביטוח ותבקש אלטרנטיבת מיגון. כספת על מחשב הרכב זה מתכון לצרות. התחממות המחשב, חיכוך של רתמת המחשב בדופן הכספת עלול לגרום לנתקים, בכל עת שתצטרך לפרק מחשב המוסך יזמין בעל מקצוע חיצוני לפירוק והרכבה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
בהתאם לדרישות הביטוח

מחפש להתקין כספת ל במוו 118 חדשה, בסוכנות נאמר לי שלא מתקינים , הם עובדים רק עם איתוראן.

מה דעתכם בכלל על התקנת כספת לרכב ? ואיפה כדאי לי להתקין בירושלים ?

תודה

אם אין לך דרישה מהביטוח אין טעם להשקיע על זה כסף

לגנב זה ממש לא משנה אם יש כספת זה לוקח לו עוד 2 דקות לפרק אותה

פורסם

זהו שהביטוח רוצה כספת וזהו וזה גם הכי זול , לחלופין הם רוצים איתוראן פעיל ז"א משכנתא .

לכן הכי טוב ללכת על כספת וזהו רק שבבמוו כנראה מנסים לקדם רק איתוראן ולא מתעסקים עם כספת לא איתוראן .

פורסם

לא היתי מתקין כספת בבמוו.

לא כול שטות שסוכן ביטוח/חברת ביטוח מפליצים מהפה זה תורת אלוהים.

תחפש חברת ביטוח שתהיה מוכנה לבטח גם בלי(זה נקרא החרגה של התנאי מיגון)

מה שווי האוטו?170000?

פורסם (נערך)
זהו שהביטוח רוצה כספת וזהו וזה גם הכי זול , לחלופין הם רוצים איתוראן פעיל ז"א משכנתא .

לכן הכי טוב ללכת על כספת וזהו רק שבבמוו כנראה מנסים לקדם רק איתוראן ולא מתעסקים עם כספת לא איתוראן .

לא נכון! יצרן הרכב אוסר על התקנת כספת ואם אתה זקוק, הם יספקו לך מכתב רשמי ברוח זו. יש יצרני רכב רבים שאוסרים על התקנת כספת. יש יבואן שכאן אוהבים מאד להשמיץ, למשל, שמתקין כספת מקורית על חשבונו וללא חיוב הלקוח בחלק מדגמי הרכב וזאת לאור מאות נזקים שנגרמו למחשבי רכב בהתקנות מקומיות.

דרך אגב, אם יש לך בעיה עם איתורן יש גם פוינטר ובכל מקרה יש רמות שונות של איתור ועקיבה והתשלום בהתאם.

בכל מקרה, אתה לא חייב להתקין אצל היבואן שום דבר. קח את האוטו כמו שהוא וסע אל מתקין שאתה מעריך ותתקין אצלו ועל אחריותו.

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
לא היתי מתקין כספת בבמוו.

לא כול שטות שסוכן ביטוח/חברת ביטוח מפליצים מהפה זה תורת אלוהים.

תחפש חברת ביטוח שתהיה מוכנה לבטח גם בלי(זה נקרא החרגה של התנאי מיגון)

מה שווי האוטו?170000?

הרוב רוצים כספת + קודן + איתוראן , המינימום שהצלחתי להשיג זה כספת אין אחד שמוכן לבטח ללא כל אלא.

השאלה היחידה שאני לא מצליח לקבל תשובה וזה בעיקר בגלל הפחדות שלחברי הפורום האם אפשר להתקין כספת ברכב ? ואיפה ?

פורסם

כלומר היבואן בסך הכל שומר על צלחת החלב שלו...

אל תתייחס אליו ותקנה את הזול יותר. האיסורים היחידים שאתה צריך להתיחס אליהם הם של יצרן הרכב. אם ב- BMW לא אוסרים על התקנת כספת - תתקין חופשי ושהיבואן "ילך לעשות חמוצים"...

פורסם

כן אבל נאמר לי באופן ברור שאסור להתקין כספת זה יפגע באחריות של הרכב , מלבד זאת שבכל פעם שירצו לטפל במחשב הרכב יהיה צורך לנסר אותה. בנוסף בכל חברות הביטוח נאמר לי שברכב הזה אור לים כספת רק מערכת איתור.

• תוכן חדש...