Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא הייתי קונה פיזו במחיר כזה. עדיפה לדעתי חלופה אמינה יותר (גם אם פחות מהנה).

סביר שמי שמזמין פיקנטו לא מחפש הרפתקאות

פיג'ו 208 עם מנוע 1.2 אטמוספרי, ידנית, לא תהיה פחות אמינה מרוב הרכבים בשוק.

הגיע הזמן להיפטר מהדעות המיושנות של הדורות הקודמים- ב-PSA אמנם עדיין יש בעיות במנועים וגירים מסויימים, לא ברכב הזה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרות שה-208 מכונית יותר טובה מהפיקנטו, לא הייתי ממהר להמליץ לנהג יחיד לקנות אותה. אתה מקבל פה את הגרסה הכי הכי הכי בסיסית של הרכב, עם אבזור נחות ופחות או יותר אותה מערכת הנעה. היתרון היחיד של הפיג'ו כאן הוא המרווח, שלא ממש משחק תפקיד בשביל נוסע יחיד. הפיקנטו לדעתי בחירה יותר טובה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

רציתי לקבל רכב עם אבזור (מגנזיום,סאן רוף,חיישני רוורס ) ו4 צילינדרים. רק הפיקנטו קלעה לשם בתקציב,הייתי מעדיף 4 דלתות.

פורסם

אם הזמנת צבע מסוים, תעמוד על כך שתקבל אותו. לא נשמע הגיוני שההזמנה בוצעה ופתאום אין להם במלאי. מקסימום תאיים לבטל את ההזמנה (אני חושב שבמקרה כזה יש לך זכות) ואז אולי תצוץ להם בחזרה הפיקנטו האפורה שלך למלאי.

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

העניין ידוע , מבטיחים רכב למקורב כלשהוא ואז מוכרים סיפור לקונה המקורי שהיתה טעות בהזמנה .

מפצים את הקונה שנפגע בחיישני רוורס ובמראה פנורמית והעניין נסגר .

עבדתי בתחום כך שהקטע ידוע .

פורסם

פיצו אותי בספויילר,עלות של 2000 ש''ח,שמוסיף קצת לחיצוניות,לא רציתי מולטימדיה.

מועד היעד היה אמור להיות סוף ינואר,נאמר לי שהיא תגיע בתחילת מרץ,דהיינו עוד חודש.

יכול להיות שקטע כזה קרה,לא הייתי מוכן להיתקע בחורף יותר מחודש ללא רכב.

הפיצוי הולם,הרכב בצבע לבן יפה,לא כמו שרציתי אבל הוא לא מכוער.

פורסם (נערך)

ראיתי כבר כמה פיקנטו ספורט ללא הספויילר,נאמר לי בסוכנות שהספויילר זה תוספת בתשלום.

ערכה:ביררתי עם הסוכנות,דגמי2015 מגיעים עם סויילר במתנה,אני לקחתי את 2016,ששם כנראה מגיע עם תוספת תשלום.

עריכה אחרונה על ידי skull
פורסם
אני לקחתי את 2016,ששם כנראה מגיע עם תוספת תשלום למי שהזמין בצבע אפור טיטאניום ובדיוק לא היה והסכים לקחת לבן במקום.

תיקנתי לך.

אני חושב שקצת ערבבו אותך עם הסיפור של הספוילר, אבל לא ביג דיל. כבר הסכמת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מזל טוב תתחדש, גם לי ניראה קצת תמוה הסיפור עם הספוילר אבל בסדר שטויות. (אני הייתי מעדיף איזה טיפול ראשון חינם, משהו בסגנון).

בכל מקרה לדעתי הלבן זה אחלה צבע.

• תוכן חדש...