Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים חסכוניים לכביש 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לדעת אילו רכבים הכי חסכוניים לנסיעות של מהמרכז לבאר שבע וחזרה.

כביש 6: 120-130 על השעון שיוט כל הדרך ללא פקקים.

האם יתרון הרכבים ההיברידים בא לידי ביטוי?

האם האלטו,פיקנטו ,I10 107 וכל רכבי ה1000 סמק יהיו טובים כמו הדיזלים המשפחתיות?

תודה

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי הדיזלים עדיפים.

כל המיניז יתאמצו הרבה על כביש 6, לא יהיו נוחות כמו רכב דיזל משפחתי, זמינות כוח נמוכה יותר שקריטית לדעתי במצבי עקיפה או בעליות, אין להן קרוז קונטרול, והן יהיו די רועשות בשיוט במהירויות כאלה.

לדעתי דיזל היא הבחירה הנכונה ביותר למי שמתכוון לעשות 200-300 ק"מ ביום. גם מבחינת צריכת דלק וגם מבחינת אמינות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

dorsht מסכים עם כל מילה ,

אני עושה נסיעות באר-שבע >>פתח תקווה על בסיס יומי והבחירה ברנו פלואנס דיזל הייתה אחת הטובות שקיבלתי .

צריכה ממוצעת של 1:22 כוח זמין ונוחות מירבית .

פורסם

זאת גם צריכת דלק שאבא שלי מקבל ממגאן אסטייט DCI (מנוע וגיר זהה לפלואנס) בכביש 6, 1:22-1:23 מחוץ לעיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

קודם כל על 120-130 שום רכב לא חסכוני. מהירות שיוט אידאלית וחסכונית נעה סביב ה 90-110. הפערים בצריכה יכולים לעמוד על כמה עשרות אחוזים.

לפני כמה שנים ערכנו מבחן צריכת דלק שהשתתפו בו פלואנס דיזל אוטומטית, פריוס ופג'ו 107. תוכל לקרוא אותו ואת המסקנות שלו כאן.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המיני יקבלו גם מעל 1/20,זה מנסיון שלי בכביש כזה.

וזה לא ממש קשה להם להיות ב120 בשיוט.

גם הספייס סטאר מקבלת מעל 1/20בכאלה תנאים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

תודה לעונים בעקבות דברי איתמר אני מעוניין לדעת:

הצריכות של מעל ה20 שיצאו לכם היו בשיוט 100-110?

עריכה אחרונה על ידי yonatanalman
פורסם

110-120 עם מזגן חלק מהדרך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במגאן 1:22-1:23 (אבא נוהג) על 120 קמ"ש בערך.

פורסם

סתם לתת עוד אינדיקציה לקוראי השרשור בהווה או בעתיד, מכיוון אחר שלא קשור לדיזל ולא לרכבי מיני -

אני עם לאון 1.2TSI, במהירויות של 100-110 משיג צריכה של 1:17-18 בכבישים מהירים.

פורסם

יכול להעיד שפיאט 500 עשתה בכביש 5 צריכה טובה מאד, אבל ליסוע 90 כל הדרך זה לא גליק גדול.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

גם רכבים מיני יכולים לנסוע בכביש מהיר, הייתי גם בגישה שזה לא מתאים אבל אחרי שנסעתי ב I10 הדגם האחרון, שניתי את דעתי.

תוסיף בקרת שיוט(אם אפשר) וחסכת המון.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

פונטו ספייס 2006 גיר רציף, ק.גת-פ.תקווה על כביש 6 כל יום.

מהירות 110-120 1:17/15.

רכב קטן בנסיעה כזו, כיף גדול זה לא. אם ימליצו פה על חלופה גדולה יותר שחסכונית לך על זה.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם (נערך)

אין ספק שאפשר טכנית לעשות עם רכב מיני 200 ק"מ ביום עם צריכת דלק לא רעה. השאלה היא באיזה מצב צבירה אתה חוזר הביתה אחרי יום כזה.

לנסיעה של 40K בשנה לא הייתי מתפשר על פחות ממשפחתית דיזל.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

• תוכן חדש...