Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לייצר גלופה ממתכת לשם הטבעה חמה בעור. הגלופה קטנה למדי, משהו כמו 3X3 ס"מ ועובי של 8 מ"מ.

אם אני מספק את הקובץ בפורמט הנדרש, יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי בייצור הגלופה בהתנדבות או תמורת מחיר העלות? ממה שביררתי הכנת גלופה כזו עולה כמה מאות טובות של שקלים וזה לא עד כדי כך חשוב לי שיצדיק את עלותה.

תודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מאיזה חומר אתה רוצה את זה?

דבר איתי, אני אבדוק את העניין

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מגלופות שראיתי נראה שזה עשוי מפליז. אני לא יודע כמה חשיבות יש לחומר, הוא צריך להוליך חום ולהיות עמיד בטמפרטורה של 160 מעלות ובלחץ של PRESS ידני שלא נראה לי חזק מדי, המכונה היא בסדר גודל של מסחטת תפוזים ידנית.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צור קשר עם אדיגרף - בן אביגדור 20 בתל אביב. אם הם עושים את מה שאתה צריך, יתכן שגם המחיר יהיה לא רע, אנחנו קונים מהם גלופות הטבעה די בזול. פעם ב...גלופה קטנה ועוד אחת.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
תעלה שרטוט טכני

אתה מתכוון לנסות לכרסם גלופה עם עקומות או ציור בעזרת כרסומת רגילה או שסתם את רוצה לראות שרטוט או ציור של הגלופה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אדיגרף? ממה שאני זוכר אף פחות מ-200. המפעל מזמין מהם כשיש עבודה עם הטבעת זהב\כסף (הטבעה בחום), כבר 20 שנה אם לא יותר.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
אתה מתכוון לנסות לכרסם גלופה עם עקומות או ציור בעזרת כרסומת רגילה או שסתם את רוצה לראות שרטוט או ציור של הגלופה ?

צריך סקיצה כדי לדעת אם אתה הולך לעשות את זה עו כרסום 10 מ"מ או כרסום של 1 מ"מ.

לי לצערי אין זמן לטפל בזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

באדיגרף למיטב ידעתי תשלם על כך כמה עשרות שקלים, 3X3 לא אמור לעבור את 50 שקלים למיטב זכרוני. תרים טלפון

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

• תוכן חדש...