Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעניין דיווח למשרד התחבורה, החוק ער לבעייתיות שבתלונות אלו, ואין לאף אחד סמכות להוציא את נתוני הנהגים החוצה לשום גורם, מה שהחוק מגדיר זה שמעת לעת לפי בקשת משרד התחבורה יאספו נתונים סטטיסטיים אודות הדיווחים ולא פרטניים.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יצא לצלצל מספר בודד של פעמים למספרים כאלה אחרי שבאמת אנשים ביצעו עבירות.

ביקשו את הפרטים, נתתי הכל ואמרתי שזה מצולם ושאני יכול לשלוח את ההקלטה, אמרו לי שאין צורך.

משמע זה פשוט בולשיט אחד גדול.

לא עושים עם זה כלום.

פורסם (נערך)

פעם התלוננתי על נהג אלביט שחסם נתיב והפריע לתנועה (לאחר שגם הערתי לו שהוא מפריע) וחשבתי שנכון שכדאי להתלונן עליו במלשינון הזה.

לאחר כמה ימים קיבלתי טלפון מקצין חקירות מתחנת עפולה שהנהג התלונן עליי שאיימתי עליו שאאזוק אותו לעץ (שזה דווקא פתרון לא רע לעברייני תנועה אבל היה כמובן שקר גס).

המצחיק הוא שנאלצתי לעבור חקירה באזהרה בגלל הליצן הזה. מיותר לציין לאן מה היה סופה של התלונה והיכן היא תוייקה לבסוף.

מאז הבנתי שלא צריך להיות נחמד ולנסות לחנך אנשים דרך נוהל 6 אלא פשוט לגרום להם להעשיר את קופת המדינה בתשלומי קנסות.

בקצרה, נוהל 6 הוא כשלון חרוץ.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם
היו לי רכבי ליסינג במשך 11 שנה והפתרון הבלתי מעורער שלי היה להסיר את המדבקה המטומטמת "איך אני נוהג". היו מדביקים לי שוב ... ושוב הייתי מוריד או מדביק מעל המספר מדבקות לא קשורות. מבחינתי זאת פגיעה בפרטיות..............

1. שום פגיעה בשום פרטיות, הרכב בכלל לא שלך!

2. אם הייתי הבוס שלך והייתי ער להורדה הסיסטמטית של המדבקה, הייתי מעיף אותך מהעבודה.

אני מכיר מישהיא שעבדה בחברת היי-טק ולא אהבה את הלוגו של החברה שעבדה בה על הרכב, הורידה פעם, הורידה פעמיים, הורידה שלוש, רק לא ידעה שמי שמדביק לה כל בוקר מחדש את המדבקה הוא לא פחות ולא יותר, בעל החברה.

לאחר שיחה קצרה היא נשלחה אחר כבוד לעמוד בתור בלשכת העבודה.

אמנם מדובר בלוגו החברה ולא במדבקת מלשינון (ויש הבדל) אבל הזלזול שאתה מפגין בחברה שמעסיקה ומפרנסת אותך (ובנוסף, החשיפה שלה לקנסות בגללך) היה גורם לי בתור בעלים, לשלוח אותך לאותו תור בלשכת העבודה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסכים לגמרי עם bagira

גם לי היה רכב ליסינג כמה שנים, וכשאתה נוהג כמו בן אדם בד"כ אין לאף אחד אינטרס סתם להתקשר ולהתלונן עליך.

אבל למקרה שכן - מצלמה זה פתרון טוב.

פורסם

הפעם היחידה שדיווחו עליי זה מישהו שטען שנסעתי 150 בכביש 6. לא התפרעות וזה, פשוט מישהו התקשר ואמר הוא נוסע 150.

למען הסר ספק, נסעתי 90.

אני פעם דיווחתי על נהג שאורות הבלמים שלו לא עבדו. אמרו לי תודה גם. נראה לי שרק בשביל מקרים כאלו המלשינון הזה מצדיק את קיומו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
היו לי רכבי ליסינג במשך 11 שנה והפתרון הבלתי מעורער שלי היה להסיר את המדבקה המטומטמת "איך אני נוהג". היו מדביקים לי שוב ... ושוב הייתי מוריד או מדביק מעל המספר מדבקות לא קשורות. מבחינתי זאת פגיעה בפרטיות..............

כשהבוס שלך יקבל קנס של 16K שקלים בגלל החוסר במדבקה, הפגיעה שלך תהיה במשכורת ולא בפרטיות.

1.

אני מכיר מישהיא שעבדה בחברת היי-טק ולא אהבה את הלוגו של החברה שעבדה בה על הרכב, הורידה פעם, הורידה פעמיים, הורידה שלוש, רק לא ידעה שמי שמדביק לה כל בוקר מחדש את המדבקה הוא לא פחות ולא יותר, בעל החברה.

לאחר שיחה קצרה היא נשלחה אחר כבוד לעמוד בתור בלשכת העבודה.

למיטב ידיעתי היום המעביד לא רשאי להדביק מדבקת חברה על רכב שהעובד משלם עליו השתתפות כלשהי.

פורסם
דיווחתי פעמיים על רכב חברה: פעם אחת של טכנאי בזק שחסם חניה ופעם שניב בשבוע שעבר על נהג רכב של חברת טבע שנסע בפראות בכביש מספר 1.

במקרה הראשון המוקד התקשר בזמן אמת והורה לטכנאי להזיז את הרכב, במקרה השני השארתי הודעה מוקלטת ומיד התאבלתי על השניות שבזבזתי מחיי כדי לדווח.

טכנאי בזק שחסם חניה במקרה עלה על המדרכה בירושלים?

פורסם

אני פעם דיווחתי על נהג שאורות הבלמים שלו לא עבדו. אמרו לי תודה גם. נראה לי שרק בשביל מקרים כאלו המלשינון הזה מצדיק את קיומו.

במקרים כאלה אני נוהג להעיר לנהג ברמזור הקרוב (כמובן, כאשר התנאים מתאימים והאור אדום). גם הערסים המפחידים ביותר אומרים תודה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

זה לא הרכב שלך אז איך פגיעה בפרטיות , אם כבר פגיעה ברכוש החברה ומשתמשי הדרך וקנס לחברה שיגרום לפיטורך.

בכל מקרה אני מאמין שזה נרשם ולאחר כמה תלונות כאלה החברה תקרא לבעל הרכב לשיחה , שלילת הרכב, פיטורים ..

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם
במקרים כאלה אני נוהג להעיר לנהג ברמזור הקרוב (כמובן, כאשר התנאים מתאימים והאור אדום). גם הערסים המפחידים ביותר אומרים תודה.

ברור לחלוטין. גם אני הייתי עושה אם הייתי יכול. פשוט זה היה בכביש בינעירוני. לא התכוונתי ולא מתכוון לפתוח במרדפים. במיוחד אחרי מישהו ששנייה לפני כן דפק לי ברקס בפרצוף ללא אורות בלימה.

אם זה בעיר אפילו אסע מעט אחריו, גם אם לא בכיוון שלי, כי זה חשוב מאוד. מספיק שנהג שלא שומר מרחק לא ישים לב ותתרחש תאונה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
זה מזכיר לי שרצו לשים לחברי הכנסת ומשטרה "מלשינון". לקחת להם כמה שניות לבין כמה תלונות יהיו, בין אם נכונות או לא.

בניידות משטרה יש מלשינון.

מן צפצפה כזו שמצפצפת כל פעם שיש בלימת חירום\פניה חדה במהירות גבוהה ועוד כל מיני תסמינים מוזרים (כמו שיוט על כביש בין-עירוני ב70 קמ'ש ופתאום זה מצפצף)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כמה שטויות.... :wink:

1. שום פגיעה בשום פרטיות, הרכב בכלל לא שלך!

2. אם הייתי הבוס שלך והייתי ער להורדה הסיסטמטית של המדבקה, הייתי מעיף אותך מהעבודה.

הבוס שלי אפילו לא יודע אם יש לי רכב ליסינג וזה לא מעניין אותו.

במקרים הקשים ביותר כאשר הנהג מעורב במספר תאונות קשות ועבירות תנועה רציניות חוזרות ונשנות, מחלקת הרכב יכולה לשלול מהעובד את הזכות להחזיק רכב ליסינג.

פיטורים????? איפה אתם חיים??:wink:

כשהבוס שלך יקבל קנס של 16K שקלים בגלל החוסר במדבקה, הפגיעה שלך תהיה במשכורת ולא בפרטיות.

האם אתה יכול להסביר מה זה 16K? לא מצליח לרדת לסוף דעתך. הקנסות על הרכב לא קשורות להמצאות המדבקה או העדרותה.

זה לא הרכב שלך אז איך פגיעה בפרטיות , אם כבר פגיעה ברכוש החברה ומשתמשי הדרך וקנס לחברה שיגרום לפיטורך.

בכל מקרה אני מאמין שזה נרשם ולאחר כמה תלונות כאלה החברה תקרא לבעל הרכב לשיחה , שלילת הרכב, פיטורים ..

מה נרשם? תלונות של מי? ושוב מה קשור לפיטורים?

זה רכב שרק אני נוהג בו ובני משפחתי. לא רוצה שכל מני תמהונים יתחילו להתקשר לחברה ולבלבל את המח.

לא רק שאני עצמי הורדתי את המדבקה המטומטמת, גם המלצתי לעשרות אנשים להוריד אותה, לא ניתן יד למלשינים ולמתוסכלים למניהם שלא נתנו להם לחתוך נתיב ולהיכנס בכח.

פורסם

מתוך הקטע בפקודת התעבורה, סעיף 65 (ד)(ו):

[TABLE=align: right]

[TR]

[TD=colspan: 3](ו) העובר על הוראות סעיף זה, דינו – קנס כאמור בסעיף 61(א)(1) לחוק העונשין.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ולפי סעיף זה:

61. (א) על אף האמור בכל חוק, מקום שהוסמך בית המשפט בחוק להטיל קנס, רשאי הוא להטיל –

(1) אם קבוע לעבירה עונש מאסר עד ששה חדשים או קנס בלבד, או קנס שלא נקבע לו סכום - קנס עד 14,400 שקלים חדשים;

איני משפטן, אבן נראה שזה מקור הודעתו של ceyal, ואני מניח שהוא מבין הרבה יותר ממני. הפירוש פשוט מאד: מי שחייב במדבקה ואינו מדביק אותה עשוי להיות מחויב בקנס כאמור בסעיפים אלה (ואולי הסכום במקור שהבאתי אינו מעודכן, אלא רק העקרון).

אני גם ממליץ לך מאד לקרוא את חוזה השכירות שעליו חתמת, ולראות מה חובותיך ואיזה עיצומים ניתן לנקוט נגדך אם תפר אותו. כמובן שאף אחד מחברי הפורום לא מכיר את החוזה הספציפי שלך, אבל כדאי שאתה תכיר אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...