Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רכשתי פג'ו 3008, ובטיפול שביצעתי בוצעה גם שטיפה לריפודים הפנימיים- דבר שגרר פירוק המושבים.

במוסך שביצע את הניקוי (מוסך מורשה של לובינסקי) שכחו \ לא חשבו לנתק את הצמות המגיעות ממחשב כריות האויר אל המושבים- וקרעו את שתי הצמות במושבים הקדמיים (עדיין לא בדקתי מה קורה מאחורה:-().

איך אני יכול להוציא את העז הזו?

האם הצמות המגיעות ממחשב כריות האוויר אל מתחת המושבים ניתנות להחלפה? האם יש למישהו רעיון איך ניתן לתקן צמות כאלה( במידה ולא ניתן להחליפן)?

תודה מראש על העזרה.

תומר

פורסם

למה לשבור את הראש ? תחזור למוסך המורשה של לובינסקי שייקח אחריות על מה שעשה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
למה לשבור את הראש ? תחזור למוסך המורשה של לובינסקי שייקח אחריות על מה שעשה.

ברור שזה מה שאעשה- העניין הוא שכמו שאני מכיר את המוסכים בארץ, אם לא אאלץ אותם לפתרון שאני רוצה- לקיחת האחריות שלהם תכלול הרבה מאד איזולירבנד ומעט מאד מחשבה על אמינות ובטיחות- ולכן אני רוצה להבין מראש אם הדרישה להחליף את הצמה מעשית, ואם לא, איזה אופן תיקון יכול להיות קביל.

תודה

תומר

פורסם

הדרישה הזו סופר הגיונית ,חשובה, (אני מאמין שגם) מעשית ויש בה כמובן גם את הפאן הבטיחותי וממש לא נראה לי שצריך לתקן את הצמה אלא להחליפה קומפלט.

אני סבור גם שניתן (טכנית) להחליף את החיווט ממחשב כריות האויר (שנמצא אי שם מתחת לקונסולה האמצעית) אל המושבים.

המוסך חייב לקחת אחריות על מעשיו.

הייתי ממתין גם לתשובת אחד מבעלי המקצוע פה.

alfa 156 2.5.

פורסם

עדכון- המוסך ישירות הלקוחות של לובינסקי טוענים שקיימת הוראה טכנית איך לבצע תיקון כזה ולכן התיקון קביל. ת'כלס- אני קצת אובד עצות.

האם באמת יכולה להיות הוראה טכנית כזו? האם תיקון לכזה דבר קביל וסביר?

דיכאון מהול בעצבים....

• תוכן חדש...