Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוחלף נוזל קירור , מצתים , שמן 5W30 , פילטר שמן ואוויר ...

הכל מקורי ,

מ1-10 ירד ל1-12 באותם דפוסי נסיעה , אני לא מרגיש הבדל בנסיעה אולי קצת יותר שקט ...

הם יש בזה הגיון או שדפקו משהו אחר במוסך?

פורסם

מדדת את זה לאחר כמה תדלוקים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני קצת מבולבל.... אם הוא ירד מ1:10 ל1:12 אז הצריכת דלק טובה יותר. משמע הוא עושה 12 ק"מ לליטר אחד . החלפת פלגים ומסנן אוויר יכולים לגרום לשריפה יותר טובה כי נכנס יותר אוויר (אם המסנן הקודם היה ממש סתום) ואולי פלגים חדשים עושים ניצוץ טוב יותר . בלי קשר לכך, אני זוכר שצריכת דלק כזו הייתה מאופיינת לדגמים הראשונים של הגטס לפני שעשו איזה שינוי בגיר,לאחר מכן הצריכה הייתה אומרה להשתפר. הנסיעה שלך עירונית או בינעירונית ?

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה - היה צורך בטיפול- הטיפול בוצע וצריכת הדלק ירדה. אז למה אתה חושב שדפקו אותך במוסך?.

ממליץ לך לקרוא פה:

http://www.netcar.co.il/magazin/howto.asp#400

ואני מצטט ממה שהוא כתב:

netcar.png

ומכאן שהרי כאשר המנוע יעבוד טוב יותר ויתאמץ פחות - הוא יבזבז פחות דלק.

פורסם

יש שתי שיטות להצגת נתוני צריכת דלק.

א. ליטר ל-10 קילומטר או ליטר ל-12 קילומטר.

ב. 10 ליטר למאה קילומטר או 12 ליטר למאה קילומטר.

לפי התלונה אני מבין שפותח השרשור מדבר על השיטה השנייה אחרת הוא פשוט לא מבין שהנתון שהוא מקבל עכשיו טוב יותר ולא רע יותר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא דפקו אותי:)

הכוונה שלי שאולי זה בא על חשבוון משהו אחר... ומאחר ואני לא מבין איך זה עובד אז שאלתי...

לא חשבתי שטיפול אמור להשפיע עד כדי כך...

• תוכן חדש...