Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי שזה יכול להיות מעניין הרי לא חסרים חברים שמסתובבים בעולם והנה שרשור מתאים להעלאת תמונות של בסיסים טובים לשיפור.

גם קצת צבע וגם קצת הפוגה מהדיונים על מפלטים וצמיגים.

לא שיש לי בעיה עם דיונים אלו חלילה.

אז אני אתחיל,פלטפורמה שראיתי אצל אחד הצבעים שאני עובד איתם, נכנסה לתיקוני צבע קלים.

2015-06-19 12.18.57.jpg

כנראה שיש כאן מספיק הספק ומומנט בסטוק, ובכל זאת בVAG בטח יש תוכנות בישבילה.

פורסם

ניכר בתמונה שזה רכב שיצא משערי בראבוס או לכל הפחות עבר קונפיגורציה אצלם. באיזה רכב מדובר?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

בראבוס זה מרצדס.

במקרה הזה מדובר בבנטלי Flying Spur.

אם זה הדגם העדכני מדובר על 616 כ"ס ב-6000 סל"ד ו-81.5 קג"מ ב-2000 סל"ד :shock:

כמה סטייג'ים של APR צריך על לאון קופרה כדי להגיע לזה?!:lol:

פורסם

טעות שלי, לוגו ה-B ועיטור ה-W12 גרמו לי לחשוב שמדובר בבראבוס ולכן לא הבנתי את ההקשר ל-VAG.

כרגיל, תודה תום. :-)

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

פותח השרשור,

הרכב שבתמונה שהעלתה, טוב כבסיס למה?

הוא חזק מאוד במצב סטוק אבל כבד מאוד והתנהגות זה ממנו והלאה.

מבחינת הספק כמובן שיש מה לעשות איתה, בכל זאת מדובר ברכב עם מנוע מאוד בריא שעם סעפת ראוייה ותוכנה תואמת ותקפיץ אותו למחוזות חדשים מבחינת הספק עם תוספת כח ריאלית סביב 20-30%.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני חושב שכוונת המשורר מלכתחילה היתה לשיפורי הספק ולא להתנהגות כביש, אחיזה וכדומה.

כמובן שתוספת הספק משמעותית מבלי שיפור האחיזה וההתנהגות (שברכב הזה כאמור אינם משובחים מלכתחילה) היא לא הדבר הכי חכם בעולם...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אמנם אי אפשר לתאר את השרשור הזה כאחד שתפס כנפיים, ובכל זאת אנסה להתמיד.

הפעם מכונית שעמדה ליד ספק הברזל שלי.

צמוד ליחידה של הספק יש מאין מוסך שעוסק בעיטוף רכבים, וחידוש ג'אנטים.

אז הנה, לא ברור לי איזה שנה, (לוחית רישוי פרטית) רק זיהיתי 4 יציאות מפלט מאחור, וצלחות בלימה גדולות אם כי לא מחוררות.

אגב ראיתי גם מכוניות RS חדשות למדי של אאודי עם צלחות בילום שיש להן קוטר חיצוני בעל דוגמה (כלומר קצת כמו עלי כותרת של פרח) לא כל כך יודע איך לתאר את זה מבלי להישמע מצחיק - אז הלכתי על לתאר את זה באופן די מצחיק האמת.

השאלה במה זה תורם למאמץ הביצועי או שמא זה עניין קוסמטי בלבד?

מאחורי האאודי סקייליין.

2015-09-29 15.27.22.jpg

והנה עוד פלופורמה אחת שנסעה לפני שנת 2009. למי שלא יודע (אני מניח שרובכם יודעים) בבריטניה ניתן לדעת את שנת יצור הרכב לפי שתי הספרות שמופיעות ברישוי (נכון למכוניות משנת אלפיים ואחת עד ימינו, מכוניות ישנות יותר יש שיטות אחרות)

2015-10-17 12.09.56.jpg

שימו לב בתמונה הראשוניה רואים קצת שמיים כחולים, תופעה די נדיר בבריטניה באופן כללי.

• תוכן חדש...