Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם בא לך להגיע לאיזור חדרה דבר איתי ואסרוק לך את התקלה. במוסך עולה סביב ה 200 שח לשלוף קוד תקלה.

תודה רבה!

הלכתי למוסך שאני מטפל אצלו לפעמים והוא בדק לי את זה בחינם.

הוא אמר לי שהוא מראה לי בעיה בממיר הקטליטי(משהו שקשור לזיהום אוויר), והוא גם אמר לי שהוא מראה עוד איזה בעיה שנקראת vvti.

בשני התקלות הוא אמר לי שכרגע הוא לא רואה צורך לטפל בהם כרגע. הוא איפס לי את המחשב כדי שהנורה תיעלם והוא אמר לי שאם היא תחזור אז שאני אקפוץ אליו כדי לבדוק מה יהיה אפשר לעשות.

רק הבעיה היא שהנורה שוב פעם חזרה ואני לא יודע מה לעשות :/

מחר אני אלך לעוד בנאדם שיסתכל לי על זה, כדי שייתן לי עוד חוות דעת.

אתם יודעים אולי מה הדברים האלה אומרים בדיוק, ואם כדאי לטפל בהם??

קראתי שבממיר הקטליטי כמעט ואין מה לעשות לגביו, ולגבי ה-vvti לא מצאתי כלום.

פורסם

איפוס תקלה לא ימנע ממנה לחזור, זה מקפיץ שיש תקלה מסויימת כאשר חיישן קורא קריאה שכזו.

אם אתה בעפולה, תבוא אליי - אביט לך על זה קצת.

יש לי סורק ODB ואפשר יהיה לנסות לשלוף קודי תקלה ולהבין מהיכן הם נובעים.

קח בחשבון,

ממיר קטליטי עולה לא מעט.

בנוסף, בלי קוד תקלה מדויק קשה להבין מה הבעיה השניה, אך VVTI מתייחס לתזמון שסתומים משתנה של טויוטה, מה שאומר שיש שם תקלה מסויימת וצריך להבין מהיכן היא נובעת (אולי חיישן מזייף, אולי בעיה במחליק ועוד).

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

תריץ חיפוש ברשת על תקלה של ממיר קטליטי בקורולה 2003. בעצם, לא צריך בכל הרשת, מספיק בפורום הזה. האם קוד תקלה הוא p0420?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמו שאמרו כדאי לבדוק קוד תקלה.

בקורולה בשנים האלה יש תקלה שחוזרת P0420 (ממליץ לעשות עליה חיפוש בפורום) - התקלה מיוחסת לממיר אבל לא נובעת בהכרח מבעיה בממיר, אני נסעתי עם התקלה כמה שנים עד שהלכתי לעדכן תוכנה במחשב רכב ומאז לא חזרה הבעיה.

• תוכן חדש...