Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשימה שעזרה לי בימים האחרונים, ונראה לי שתעניין רבים. יש שם באמת תוכנות קוד פתוח מצויינות.

אחת טובה שחסרה לי שם היא Octav כתחליף מעולה ל MATLAB.

היה לי רישיון זמני ל 3 חודשים לשימוש ב MATLAB ואחרי שבועיים פתאום הוא נעלם ולא הצלחתי לקבל אותו שוב, עברתי ל Octav כמעט בלי שום כאב ראש, הקוד שכתבתי קודם עבד מעולה בלי שינויים גם באוקטב. הייתי מבסוט.

אם מישהו מכיר עוד תוכנות קוד פתוח טובות שלא מוזכרות אני אשמח להכיר.

פורסם

יש ל Octav תחליף שנקרא Octave Control Packages . לי אישית לא יצא להשתמש בזה.

כאן יש הסבר על ההבדלים ביניהם ועל החבילות האלה

Both MATLAB and Octave have toolboxes intended to control system design. In Octave, the toolbox is called the Octave Control Package. The package can be downloaded, compiled and installed with the command pkg install control from the Octave prompt. Users of Debian and its derivatives can install it by installing the package "octave-control", if it is not installed by default.

For more information about functions' syntax, type help . For more information about the Control Package, view the PDF manual in the package's "doc" folder.

Small differences exist - an example is c2d. Here are the two formats for the bilinear transformation with an analog model C:

• discrete = c2d(C,0.5,'tustin'); % Matlab
  • discrete = c2d(C,0.5,'bi'); % GNU Octave

פורסם

רשימה נחמדה.

gimp למרבה הצער מוגבל, עדיף להשתמש באחת הגרסאות החינמיות העתיקות

של פוטושופ - אלה שאדובי שחררו בעצמם לפני כהמ שנים.

אודסיטי חזק מאוד, הממשק לא השתנה וטוב שכך.

בלנדר נהדר, מהוקצע ולא חסר לו כלום. ו

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...