Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאחרונה מכרתי את הפוקוס דור ראשון הידנית שלי לטובת מעבר לפוקוס דור שלישי ידנית גם כן.

בסכום המכירה, רכשתי לאשתי פוקוס 2005 אוטומט שגמעה 120K.

החלטתי לעשות לרכב יישור קו בסיסי ולתעד את הטיפולים שאעשה לרכבים על גבי השרשור הנוכחי.

לצורך הטיפול, רכשתי שמן מנוע מוטוקראפט 30\5, פילטר שמן מקורי, פלאגים מקוריים, מים לרדיאטור אדומים ופליטר אוויר תחליפי.

לאחר שנכוותי בעבר ממוסכים מורשים וגם כאלה שהם לא מורשים, הפקדתי את הרכב לידיו הנאמנות של אסף מהכנופיה ויצאנו לדרך...

באופן כללי, הרכב נוסע מצוין והמנוע והגיר מרגישים חדשים למדי.

יש קצת חריקות מהברקסים, אבל הם חדשים ולא מצאתי סיבה להתעסק עם זה.

לצערי, הרכב הרבה פחות שמור מהרכב שמכרתי, אבל מבחינה מכאנית הוא מרגיש טוב יותר.

צירפתי מספר תמונות שצילמנו במהלך הטיפול, זאת הזדמנות מצוינת להודות לאסף, שכרגיל עשה את מלאכתו על הצד הטוב ביותר.

בעתיד אעלה לכאן גם תמונות מהטיפולים הבאים שאעשה לפוקוס החדשה.

20151002_140242.jpg20151002_142042.jpg20151002_142147.jpgIMG-20151002-WA0015.jpgIMG-20151002-WA0016.jpgIMG-20151002-WA0017.jpgIMG-20151002-WA0018.jpgIMG-20151002-WA0020.jpg

פורסם

תודה על השיתוף, וכרגיל אין כמו אסף, עוזר לכולם.

אסף בדק לך את הברקסים?

אם הם רועשים הייתי מוציא ומגרז אותם+את המובילים, שחס וחלילה שהקאילפלר לא יתפס, ושהכל יעבוד תקין.

גם תמיד טוב לי קשר שיהיה הכל מגורז.

רועי

• תוכן חדש...