Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא היה קטן ומצ'וקמק, אבל הוא עדיין היה המסלול היחיד בארץ. נתגעגע.

trackday.jpg

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הקרקע מוגדרת כחקלאית.

למקום היו מספר "הנהלות" אשר כנראה בתורן שכרו אותו מהבעלים.

תמכור נעשה בהתאם להחלטת ההנהלה התורנית.

יום מסלול שכלל 4-6 מקצים עלה 250-350 שקל.

יאללה, נמשיך לזרוק תחת בכיכרות.

המקום היה פעיל או מושבת רוב השנה?

כל מה שצריך כדי להפעיל כזה מקום זה שטח עם יעוד "מסחר וספורט" שכנראה לא יהיה בקרבת שכונת מגורים וזהו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא מכבר פורסם שעיריית ערד זכתה במכרז להקמת מסלול בשטחה.

מישהו יודע איפה זה עומד?

ולנושא השרשור, לי כאב יותר הרס המסלול המקורי בנחשונים.

מסלול כוכב יאיר היה טוב לקטנועים וסופר מוטו, לקארטינג ולדריפטינג. לכל השאר הוא דפק צמיגים וכיווני פרונט.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
פורסם
ולנושא השרשור, לי כאב יותר הרס המסלול המקורי בנחשונים.

מסלול כוכב יאיר היה טוב לקטנועים וסופר מוטו, לקארטינג ולדריפטינג. לכל השאר הוא דפק צמיגים וכיווני פרונט.

חולק על הרישא, מסכים עם הסיפא. קצת קשה לי לכנות את שני המקומות הללו "מסלול", אבל עם כמה שכוכב יאיר הוא אינו מסלול, ככה נחשונים עוד פחות מסלול ממנו - הוא קטן, טכני מאוד ובערוב ימיו גם מצב האספלט בו היה בכי רע.

עם מכונית מיציתי את הכוכב די מהר, בפרט כשהבנתי שהוא מבצע בצמיגים מעשה סדום. בעוד שעבור קארט דו-מנועי הוא היה תענוג צרוף, למכוניות ספורטיביות או אפילו חמימות הוא פשוט היה קטן מידי, ועל מיניאטורות כמו האוטוביאנקי גדול מידי.

אם כבר הוזכר נחשונים הוזכר, זכורה לי משם חוויה ייחודית: יום הדגמה של קבוצת עופר-אבניר שאליו הזדמנתי, עם כלים שונים שהם מייבאים. באותו יום רכבתי שם על כמה ממתקים כמו פיאג'ו MP3, ג'ילרה פואקו והיהלום שבכתר: ג'ילרה GP800 מפלצתי. דאם, היה כיף!

ולמרות זאת, שני המקומות הללו היו כבשת הרש של חובב הספורט המוטורי בישראל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

slowirde, במהלך 2014 המסלול היה בשליטת חברת "מסלולים", שהעבירה שם פעילות כל הזמן (מניח שגם מה שחן ג. התייחס אליו). בשאר הזמן, לא תמיד הייתה פעילות במסלול והיה לחץ בעיקר בסופשים, כשהוא היה מושכר למועדונים שונים, או מדריכי נהיגה, כמו לאון ואחרים. בחודשים האחרונים ימי מסלול של רכבים הופסקו כמעט לחלוטין, ואנחנו (בעלי אבארט'), לדוגמא, גורשנו משם על ידי משטרת ישראל באמצע יום כזה, שהועבר על ידי לאון גם. מה שהיה זה בעיקר קרטינג מכל הסוגים, בסופי השבוע.

מה שמפריע לפתוח מקום אחר כזה - וזה רק המעט שאני יודע, בתור ממש לא מומחה בנושא - זה גם ייעוד של הקרקע, אבל גם עמידה בחוק הנהיגה הספורטיבית הישראלי. המשמעות היא מאוד מרחיקת לכת, כי לפי החוק, אי אפשר פשוט לבוא ולנהוג כמו שעשינו שם.

אין לי מושג מה קורה בערד. אני רק יודע שערד זה עוד שם של מקום שנזרק באוויר, כמו שקרה לפני זה עם דלתון, או המנחת בקריית שמונה ומקומות נוספים. בנחשונים לא יצא לי לנהוג, אני מסכים שבכוכב יאיר היה אפשר להגיע למיצוי די מהר, בטח לנהגים מנוסים, ולמרות זאת, אני פגשתי שם הרבה מאוד אנשים, שהמשיכו להגיע לשם פעם אחר פעם. ואולי זה בעיקר מלמד אותנו כמה באמת המצב רע בארץ בתחום הזה. חוץ מזה, כאמור, זה היה מסלול האימונים היחיד שנשאר לחובבי 2 פעימות בארץ, בתוכם גם ילדים, שעכשיו אין להם איפה לצמוח, וגם מבוגרים שהקארטים שלהם מחלידים להם במחסנים.

מקווה מאוד שיפתח מקום חדש כלשהו, כפי שרומן כתב, אם כי אני חושב שאם וכאשר יפתח מסלול אמיתי כאן, גם העלויות ליום נהיגה יהיו גבוהות יותר, בהתאם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

צרות עין ורוע הובילו לסגירת המסלול. הוא לא הרעיש בכוכב יאיר יותר מכביש שש.

נחשונים מת, עכשיו גם זה מת, קוצר רואי וטמטון גורמין לזה שלא יהיה משהו דומה זמין בקרוב אז כמו שכתבו לפני, נחזור לכבישים ציבוריים.

FB_IMG_1442927772477.jpg

FB_IMG_1442927721336.jpg

עריכה אחרונה על ידי amiger
פורסם

מדינה עלובה. העיקר עוד יועצים ועוד צוות ועוד תקנות ובסוף אנחנו נשארים שוב עם (ארגז) חול במקום מסלול

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

המדינה הזאת פשוט מומחית בלהפוך את האזרח הנורמטיבי לעבריין בעל-כורחו, הלוואי והערדניקים יצליחו, יש שם ראש עיר מבין עניין!

אפילו ביקרתי שם פעם עם נינג'ה 250 (שגם היה גדול על המסלול עם 33 סוסוני הפרא שלו).

(קרדיט לרונן טופלברג על התמונה)

metro-130725-264edit.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ואז מתפלאים למה ״חולי נפש נוהגים במהירויות מופרזות בשעות חשוכות בנס הרים/כבישים אחרים״

הסגירה הזו תביא לעוד רוכב אופניים שיפגע באשמה או לא של נהג שחיפש איפה לפרוק קצת את היצר המוטורי.

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...