Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

יש לי אופציה לקחת רכב חברה, העלויות לא זולות ושוות בין המכוניות אבל מתאימות לכיס שלי, לכן אשאל על ייעוץ מבחינת איכות נסיעה, נוחות, כוח וגודל תא מטען :)

כל הדגמים הינם שנתון 2015:

- טויוטה קורולה 1.6

- יונדאי איי35, אלנטרה 1.6 (הכי יפה מבחינתי)

- שברולט קרוז 1.8 (על הנייר, ביצועים ואבזור יותר טוב)

- מזדה 3 סדאן 1.5

תודה לעונים!!!

פורסם

קרוז בעלת בידוד לא רע, מגהצת טוב את הכביש (אפילו התפלאיתי), נוחה. אתה בטוח שהיא 1.8 ולא 1.4 טורבו?

לגבי היונדאי, היא מרווחת מאחור, אבל בידוד רעשי כביש לא מצא חן בעיניי - שומעים את הכביש כאילו הגלגלים של סקייטבורד כבר במהירות נמוכה יחסית. כמה שאני זוכר בליסינג היא יחסית מאובזרת ויש אפילו וייז. תבדוק את הנושא של אבזור.

זה כל האופציות? אולי אתה יכול לשקול אוקטביה 1.2 טורבו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא יודע מה בהשוואה לשאר הרכבים כי לא נהגתי עליהם

אבל נסעתי על אוקטביה 1.4 ואיכות נסיעה, נוחות, כוח וגודל תא מטען

אלה בסך הכל סעיפים שהייתי מסמן לה V בכיף :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

ההמלצה הראשונה שלי היא האוקטביה/מאזדה 3, ואם פחות משנה לך הרכב אלא יופי או תוספות אז תלך על ה I35.

בכל מקרה תסע בזהירות ושנה טובה :-)

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

האמינות פחות מעניינת אותי מכיוון שזה ליסינג תיפעולי. ככה שחוץ מהאוקטביה שלא אהבתי זה יותר תחרות בין השברולט (שמסתבר כן 1.4 טורבו) ליונדאי.. אני ממש מודה על תגובותיכם! אשמח ליותר דעות על הרכבים שציינתי בתגובה זו מבחינת נוחות וכוח ואיבזור :)

לגבי המזדה הבנתי שתא המטען קטן מאוד לסגמנט לכן פסלתי אותה.

פורסם

הקורולה בעל איכות ונוחות הנסיעה בין הטובות ביותר בקטגוריה, מגהצת את הכביש ברוגע ובשקט, אתה מוזמן לבדוק.

אם אתה יותר בכיון של כוח הקרוז 1.4T תענה לך, גם כן היא מאד נוחה.

פורסם (נערך)

שתי האופציות שלך הן מהגרועות בקטגוריה אבל משניהן הייתי בוחר ביונדאי.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

אם הרבה פה אומרים לך "אוקטביה" קח בחשבון שיש בזה משהו.

וזה למרות שלא רשמת אותה כאופציה

אם היית רושם אותה כאופציה אני בטוח שהרבה יותר היו מצעים לך אותה.

אל תזלזל בחוכמת ההמונים...

פורסם

לדעתי שווה לך אולי נסיעת מבחן ואז יהיה לך קל להחליט מה תתחבר אליו יותר.

אתה חייב משפחתית?

אולי אפשר לרדת קטגוריה וככה זה יעלה לך פחות, תבדוק את האופציה הזאת.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני לא מתכוון לרדת.. אני צריך רכב בעל מימדים פנימיים גדולים (מטען וחלל הנוסעים).

התעמקתי יותר בסקודה אוקטביה 1.2 גרסת ambition. מישהו יכול להגיד לי האם הרכב הזה זריז ביחס לנתונים שלו? (נפח 1.2 ל' ו-105 כ"ס) מבחינת אבזור בליסינג, יש לו הכי הרבה מה לתת..

פורסם
אני לא מתכוון לרדת.. אני צריך רכב בעל מימדים פנימיים גדולים (מטען וחלל הנוסעים).

התעמקתי יותר בסקודה אוקטביה 1.2 גרסת ambition. מישהו יכול להגיד לי האם הרכב הזה זריז ביחס לנתונים שלו? (נפח 1.2 ל' ו-105 כ"ס) מבחינת אבזור בליסינג, יש לו הכי הרבה מה לתת..

הרכב זריז ויחסית חסכוני ומגיע עם איבזור טוב.

רכב מאוד טוב למשפחות נוח ומרווח ובעל תא מטען גדול.

יש הרבה חוות דעת על הרכב, ממליץ לבצע חיפוש בפורום וקצת "YOUTUBE".

לקבלת הבדיקה הטובה ביותר, קבע נסיעת מבחן על הרכב.

חתימה טובה לכולם.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

התעמקתי יותר בסקודה אוקטביה 1.2 גרסת ambition. מישהו יכול להגיד לי האם הרכב הזה זריז ביחס לנתונים שלו? (נפח 1.2 ל' ו-105 כ"ס)

הרכב זריז ומפתיע מאוד ביחס לנתונים היבשים שלו (למי שטרם התנסה במנוע וגיר הזה).

פורסם

תודה על המידע! עוד שאלה לגבי האוקטביה.. האם היא תסחוב את העליות לירושלים? אני נוסע יחסית הרבה לשם.. נראה לכם שהיא תסחוב בסבבה או שתתקשה קצת?

• תוכן חדש...