Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא. קניתי מדלק. יש לי 3 שנות אחריות + שנה רביעית בתשלום צנוע. לי זה חשוב. באיילון זה שנתיים.

לדעתי ה BRZ שווה התעמקות. תנהג בה.

יפה מאוד חיצונית, נהדרת לנהיגה ועניין הכוח פחות נורא ממה שנדמה. אלא אם הכבוד שלך נמדד ברמזורים.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהה, הבנתי. לקנות מדלק מוטורס זה עניין אחר לגמרי. הבעיה היא שלאחר בירור בסוכונות אין צפי להגעת הרכב ויתכן ולא יגיע בכלל.

פורסם

אתה צריך להכניס ירידת ערך למשוואת העלות. גולף GTI ידנית שלוש דלתות עם חבילת פרימיום תימכר הלאה במחיר שהוא לפחות מחירון. VRS ידנית זו כבר מכונית נישה ומראש המחירון יהיה נמוך מזה של הגולף. אני חושב שעניין הסחירות יותר ממבטל את ההפרש הראשוני במחיר הקניה (עם מצב הריבית כרגע, מימון זה ממש זול בכל מקרה).

כאמור, אני חושב שחד משמעית הGTI עדיפה עבורך על הVRS. המחיר על הכביש לא רחוק במילא. ממליץ לך לקחת את הגולף בשלוש דלתות אם אתה לא מסיע מאחורה באופן תדיר - הרבה יותר כיף להכנס ולצאת דרך הדלתות ב3 ואני חושב שגם המרכב מעט יותר קשיח מבחמש דלתות (לאורך זמן פחות קרקושים ועיוותים). וזה נראה נהדר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מאיפה הבאת 5.6? הנתון הרשמי שמצאתי ל2.0 הוא 7.3 שניות. זו יחידת כוח משעממת משהו לעומת הוט האצ'ים.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

roee, מסכים לחלוטין עם מה שאתה אומר לעניין ירידת הערך של ה VRS בהשוואה לגולף. אולם אני עדיין ממתין לראות אם ניתן להזמין את ה VRS230 וכן אם תהיה אפשרות להזמין לאון קופרה עם גיר ידני.

פורסם

לדעתי כדאי לך לשקול כן לקנות את הלאון עם הגיר DSG, נכון שזה לא ידני אבל בפועל הביצועים טובים יותר מידני, אתה יכול להתפנק עם האוטומט בפקקים וכשבא לך לעבור למצב S ולקבל תגובות וביצועים סופר מהירים או לחילופין לעבור למצב ידני ואז אתה בסה"כ נוהג כמו בגיר ידני. ה-DSG6 ידוע באמינות שלו, מסוגל להתמודד גם עם תוספת כוח ומומנט שמגיעה מהתקנת תכנית ניהול מנוע מתקדמת, אתה מקבל רכב שאתה אוהב, מאובזר כמו שצריך ובמחיר מצוין. לא חושב שזו כזו הקרבה לקנות את הקופרה עם ה-DSG, לדעתי שווה מחשבה שהייה ושלישית. גם אני חובב גיר ידני אבל בלאון שלי עם גיר DSG7 הגיר עובד נהדר ובהרבה פעמים אני בוחר להעביר הילוכים מהשיפטרים שבהגה, זה מאוד נוח.

פורסם

נסעתי על רכבים עם DSG7 וכן DSG6. אני מסכים עם דבריך. הגיר עובד מצוין אבל בכל זאת אני אתבאס בכל נסיעה שאין לי גיר ידני. עניין הפקקים לא מפריע לי בכלל. אם סיאט יאפשרו להזמין גיר ידני אני מאמין שאלך שוב על קופרה. אם לא, לפי מה שזה נראה ההתלבטות היא בין ה VRS לבין ה GTI.

פורסם

HOLD ו ROEE אני מבין שבדקתם את הנושא לעומק.כמה תכלס ניתן לקבל את אוקטביה ואת גולף ידניים על הכביש.ומה כוללת חבילת פרמיום בגולף?תודה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני לא יודע לגבי האוקטביה סדאן הידנית - אני יודע שאת הסטיישן DSG עם 6.5K באופציות אפשר לקבל ב228K על הכביש אבל זה לפני מו"מ (זו הנחה של 10K בערך), שמעתי על לקוחות שקיבלו הנחות שקרובות ל30K (שמועות מיד ראשונה). אני מניח שלסדאן ידנית, 210K זה מחיר ריאלי. לא ברור לי איך זה לא יהיה, כשהלאון נמכרת ב220K על הכביש ועדיפה מכל היבט למעט הגודל.

בGTI אני לא יודע על הנחות.

פורסם

לך למאזדה, שב במיאטה החדשה. לא יקרה לך כלום אם תעשה עוד איזה סיבוב קטן, מי יודע אולי תופתע.

מבחינת כח אם אתה משאיר את ה-BRZ ברשימה ואת המיאטה לא, אז אתה לא כלכך בכיוון:

https://www.youtube.com/watch?v=BLtw2z_mZ6w

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ד"א ביצעת כבר נסיעת מבחן על קופרה?

אני או Hold? אני עוד לא, אני אדבר איתם מחר וננסה לקבוע משהו.

פורסם

ROEE-התכוונתי אליך כי התייחסות שלי לבחירה ביניהן זהה לשלך בכל הנוגע באיכות הפנים של הרכב.למרות שהבנתי שסיאט כמעט ולא נופל מגולף בפרמטר הזה.אבל הבדלי אבזור וטורבו גדול עם דיפ פשוט מוחץ לטובת קופרה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

חד משמעית, אם לא הייתי צריך את המקום האוקטביה לא הייתה בכלל על הרדאר שלי. אין שום דבר שהיא עושה יותר טוב מהגולף או מהלאון והלאון אפילו יותר זולה (אם כי מכוערת בעיני, במיוחד הג'נט 19 המטופש שלה).

• תוכן חדש...