Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אני יודע שנפתחו כבר מליון שרשורים בנושא אבל בגלל שאני כבר חצי שעה מחפש תשובה נורמלית לשאלתי ולא מצאתי חוץ מהמלצה אחת באיזור כפר סבא אני כותב כאן את ההודעה הזו.

יש לי גולף מודל 2009 160כ"ס הבנתי שאלו מנועים מעט בעיתיים וקראתי כאן שאנשים אפילו שברו בוכנות באוטו הזה.. הייתי במוסך רון והוא אמר לי שלדעתו דלק 98 יכול לעשות לי טוב למנוע ולשמור עליו.

עשיתי בדיקה באינטרנט והבנתי שמעל יחס דחיסה של 10:1 מומלץ 98.. אצלי מקריאה באינטרנט מצאתי כמה דברים.

1. יחס הדחיסה אצלי כנראה 10:1..

2. דלק 98 לא מפוקח וקצת מפחיד אותי לנסות בגלל שהוא לא מפוקח..

3. מצאתי תחנה זולה יחסית ביהוד של "דלק" אני חושב שהיא גם חדשה יחסית.. מוכרים שם 98 ב 6.6 שקל לליטר.

4. מישהו מכיר או ניסה לתדלק שם 98?

5. אם לא שם איפה כן כדאי לנסות?

תודה ענקית מראש!

אגב שאלה נוספת..

הבנתי שהרבה אנשים משפרים את הרכבים האלה.. עד היום הייתי בטוח שכל שינוי קטן שאעשה באוטו הזה יזיק לו. האם אני טועה? האם יש איזשהו שיפור קל שאפשר לעשות שיאריך את חיי המנוע והגיר? לדוגמא צנרת פליטה או משהו לא יקר מדי..

פורסם

סונול שערי חולון בשד' קוגל, ליד מחלף חולון.

סונול בכניסה לכפר יונה.

אלה הכי זולים ואמינים שאני מכיר.

תחנות דור אלון (לא כולם מחזיקים 98 ) - עם כרטיס YOU, המחיר 'הגיוני יותר'.

תחנות 'יעד' אם יש באיזורך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פז סביון.

"תחנת דגל", של הרשת.

התחלופה שם של הדלק גדולה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סונול כפר יונה מחירים לא אנושיים. ה 98 בשתי התדלוקים האחרונים כבר ירד ל 6.28 וה 95 כבר ירד מתחת ל 6.

בהרצליה לעומת זאת, שתי תחנות דלק עיקריות מוכרות 98 ב 8.5-9 ש"ח לליטר. טירוף.

פורסם

תודה לכולם! שאלה נוספת.. מה הרעיון של הפיקוח על הדלק? אם אין פיקוח על 98 זה לא אומר שבטח מדובר בדלק מהול בחרא או משהו כזה?

אם המחיר בתחנה אחת מגיע ל 6 ובתחנה אחרת כמעט ל 9 שזה פער מטורף.. זה לא מעיד על איכות הדלק או משהו בסגנון?

זה נטו חמדנות של בעלי התחנה?

פורסם

חייב לומר שזו שאלה מעולה שאין לי עליה תשובה מעבר ללשער מה יכול להיות.

זה סוג שלל ביצה ותרנגולת. מה קדם למה? בתחנה עקרה, לא קונים הרבה, לפעמים צריך לזרוק דלק ששכב הרבה זמן, לוקחים מחיר יקר על מה שכן נקנה.

הרי אין הרבה מתדלקי 98 ויכול להיות שמספר תחנות (הזולות המוזכרות למעלה) "כבשו" את שוק מתדלקי ה 98 וכך גם יכולות למכור ביותר זול.

סתם השערה דימיונית. אין לי שום מידע קונקרטי.

פורסם

יש בתחנת דלק של סונול נדמה לי אם אני לא טועה בדיוק ברחוב העצמאות, הייתי שם אתמול לטיפול במוסך שמשון זה על אותו הכביש, ממש לפני היציאה מיהוד בהמשך יש שם מרכז קניות ומאחור תחנת דלק, ראיתי שיש דלק 98 גם בהנחה של 1.5 ש"ח זה מפורסם בשלט גדול.

מבחינת איכות הדלק - אין לי מושג.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני מתדלק קבוע בדור אלון על כביש 40 בהוד השרון, בכניסה לנווה ירק.

מחיר מצוין עם YOU והדלק מצוין

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

תודה רבה לכולכם! התחנה בכניסה לנווה ירק נשמעת מעולה! קרובה מאוד לאיפה שאני עובר כנראה לגור :)

עוד שאלה קטנה.. האוטו שלי נקנה מהחברה בנובמבר 2009 מה שאומר כמעט 6 שנים על הכביש.. עד היום תודלק אך ורק ב 95..

רון ממוסך רון המליץ לי למלא דלק 98 ושזה אמור לשמור על המנוע שלה.. השאלה שלי היא האם זה לא קצת מסוכן לקחת מנוע שעבר 6 שנים של דלק 95 ולשים פתאום 98? זה לא ישבור איזה בוכנה או משהו? הרי 98 בעל כושר דחיסה גבוה יותר ובטח גם פיצוץ חזק יותר.. זה לא יכול ליצור איזשהו לחץ מוגבר במנוע?

תודה לעונים!! :)

• תוכן חדש...