Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קצת נמאס מלטייל בקניונים ומקומות סגורים ולכן...אנחנו מחפשים מקומות נחמדים שאפשר לטייל בהם עם תינוק בימי שישי בבוקר באזור השפלה והמרכז.

ראיתי באתר של קק"ל שיש את פארק העצמאות של ארה"ב, מישהו היה שם? האם אפשרי לטייל עם עגלת תינוק?.

חשבתי אולי ללכת לשם עם האישה והילד ולעשות פיקניק נחמד לטייל קצת ולחזור.

הצעות נוספות יתקבלו בברכה.

תודה רבה ושנה טובה!.

פורסם

חכה עוד קצת שמזג האויר יהיה נעים וצא לטייל ולפקנק איפה שבא לך..

בחום , בלחות ובאובך , גם לכם המבוגרים לא ממליץ להיסתובב בחוץ, פשוט לא נעים.

יהיה יותר קל להמליץ אם תרשום בן כמה התינוק ואם הטיול הוא עבורו או עבורכם.

פורסם

תודה רבה על התשובה המהירה, השאלה שלי היתה יותר כללית לאו דווקא ליום שישי הזה...

כמובן שאם יהיה חם מדי לא נצא או שנלך למקומות סגורים כמו קניונים.

התינוק בן 7 חודשים הטיול הוא בשבילנו אבל גם בשבילו, להוציא אותו קצת מהבית...

ראיתי גם שיש מקום באשדוד שנקרא פארק לכיש ויש שם גם בעלי חיים, זה עכשיו שלב כזה שהוא רואה כלבים וחתולים ומתחיל להתלהב אז חשבנו לטייל איתו גם שייראה עוד כל מיני בע"ח.

פורסם

בגילאים כאלו ואף הרבה יותר גדולים הם לא ממש זקוקים ליותר מדי לטעמי.

ישיבה בים עם דלי, כף ומסננת וטיפה מים או בלי מים יעניינו אותו היטב.

מתקנים בגני שעשועים שמיועדים לפעוטות גם כן.

סתם מדשאה בגינה הביתית או מקום ציבורי עם כמה צעצועים שחביבים עליו יספיקו (אתם יכולים במקביל לעשות פיקניק).

ג'ימבורי אם חם ורוצים מיזוג.

נראה לי שהבנת את הרעיון, אפשר ללכת לכל פינת ליטוף במדינת ישראל ולכל פארק שקיים ולילד בגיל הזה זה לא ממש ישנה, הפרה אותה פרה והצב אותו צב ,המגלשה אותה מגלשה והדשא אותו דשא .

אם אתם כבני זוג מחפשים את היציאה מהשגרה וטיפה שינוי זה כבר סיפור אחר.

פורסם

אז זה כבר תלוי בתחביבים שלכם , אם אתם בקטע של מסלולים, תקנה מנשא טוב ותלכו עם התינוק.

אם אתם בקטע של טיולים רגליים , תלכו כל פעם לפארק אחר ותעשו פיקניק עם אוכל/שתיה .

אם אתם בקטע של סטלבט , ים.

פורסם

מקומות נחמדים שאני יוצא מידי פעם אליהם שמרגיש לי נחמד שם,

הנמל בת"א יש לך דשא, ספסלים, אפשרות לרדת לים מתחת לגשר של ההולכי רגל, יש חניה חינם אם אתה בא מהכביש כניסה לבסיס שדה דוב,

יש את חוף הצוק ת"א, כניסה עולה כסף ביום וחניה בחינם, חוף עם דשא,מתקני כושר, ומקום ממש יפה,

ויש את פארק רעננה, מקום נחמד מאוד עם מדשאות,אגם לשיט,פינת חי, החניה בתשלום,

פורסם

לי יש המלצה קצת שונה- באיזור פלמחים יש כל מיני מושבים קטנים שנחמד להסתובב בהם ולהנות מקצת ירוק בעיניים, מרחבים פתוחים ו.....שקט.

כבונוס הם לא מפוצצים באנשים.

בונוס נוסף זה שאתה יכול לקנות במושבים האלה פירות וירקות וכדומה והכל טרי, ואם בא לך חוויה קצת שונה אז אתה גם יכול לבקש לקטוף בעצמך.

בחלק מהמושבים גם יש פינות חי או רפתות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בזמנו נסענו הרבה למושב נטעים, זה היה טיול של איזה שעתיים בכל פעם, היתה גברת זקנה שהיינו קונים ממנה תפוזים ופקאנים שהיינו קוטפים בעצמנו, משם היינו ממשיכים למשפחה אחרת וקונים ביצים שהיינו אוספים בלול ובכלל, היה נעים להסתובב שם ולנשום אויר.

יש בסביבה שם עוד לא מעט מושבים שבכל אחד מהם יש משהו שונה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...